Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Forretningsgange

Er jeres forretningsgange værdiskabende?

Har I dokumenterede forretningsgange, der understøtter virksomhedens strategi? Virksomhedernes forretningsgangsbeskrivelser er ikke altid opdaterede eller er ikke dokumenterede. PwC kan hjælpe dig med at dokumentere og gennemgå forretningsgange, så de skaber mest mulig værdi.

Hvorfor dokumentere og gennemgå forretningsgange?

Vi oplever, at ledelsen stiller spørgsmålstegn ved, hvad udbyttet er ved at dokumentere og gennemgå forretningsgange. Er det ”nice to have” eller ”need to have”? Vores kunder oplever flere fordele:

  • Dokumenterede forretningsgange giver overblik over dataflow og aktiviteter mellem afdelinger
  • Dokumenterede forretningsgange giver overblik over, hvor risici og kontroller forekommer
  • Overblik over forretningsgange gør det nemmere at håndtere og opdatere processer ifm. eksempelvis organisationsændringer, opkøb eller nye produktlinier
  • Nemmere for nye medarbejdere at sætte sig ind i forretningsgange   

Vi hører ofte, at virksomheder skifter til nye systemer, men stadig bruger gamle forretningsgange. Mange steder gør man, ”som man plejer” – og glemmer helt at kigge på, om det, man gør, nu også er det mest effektive og værdiskabende.

Opdag uudnyttet potentiale

PwC tilbyder en gennemgang, som ikke bare vil afsløre, om der er eksisterende systemer, der ikke bruges optimalt, men som også vil vise, om der er forretningsgange, der kan effektiviseres. Typisk ser vi uudnyttede IT-kontroller i IT-systemerne, som med fordel kan udnyttes. Eller manuelle kontroller, som ved at blive automatiseret frigør ressourcer, der kan bruges på andre opgaver. Læs mere under:

Kontakt os

Har du brug for sparring eller vil du høre mere om de opgaver, vi har løst med vores kunder, så kontakt os. Du finder kontaktinformation øverst til højre.

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Leder af Risk Assurance

Tlf: 3945 9080

Følg PwC