Sådan søger du tilskud fra SMV:Digital

#

Som ejerleder af en mindre eller mellemstor virksomhed kan du søge tilskudspuljerne fra SMV:Digital. Her kan du læse om dine muligheder for at søge tilskud og få gode råd, hvis du har planer om at søge.

SMV:Digital er tilskudspuljer, der er iværksat af regeringen. Det er et led i regeringens digitale vækstplaner for små og mellemstore virksomheder. Tilskudspuljerne giver små og mellemstore virksomheder adgang til uvildig rådgivning med formålet at identificere, hvordan man kan komme i gang eller videre med den digitale omstilling.

Her kan du søge tilskud

Du har flere gange om året mulighed for at søge en række tilskudspuljer fra SMV:Digital. Puljerne åbner løbende for ansøgninger, og du kan fx søge tilskud til rådgivning i, hvordan du kan øge din virksomheds vækst gennem digitalisering, eller til investering i ny teknologi.

Både størrelsen og varigheden på de projekter, som du kan søge tilskud til, varierer. Typisk er SMV:Digital-puljerne på mellem 25.000 kr. og 250.000 kr., mens projektperioderne er enten seks eller 12 måneder.

I de fleste tilfælde kan du godt søge flere tilskudspuljer på en gang. Dog må du ikke søge tilskud til det samme projekt fra flere forskellige puljer, og hvis du modtager flere tilskud, må der ikke være overlap mellem dine digitaliseringsprojekter.

Du kan læse om de enkelte puljer og kriterierne hos SMV:Digital. Her offentliggøres det løbende, når der kommer nye puljer, som du kan søge.

3 gode råd, når du søger en af puljerne

Vi har samlet tre gode råd til dig, der ønsker at søge en af puljerne.

 1. Vær klar over dit udgangspunkt
  Det er en fordel, at du får fuldstændig klarhed over, hvor langt din virksomhed er med den digitale omstilling. Du kan fx få en uvildig vurdering af dit digitale setup, så du kender dit udgangspunkt og ved, hvor du skal starte.
 2. Kom i gang i god tid
  Jo før du går i gang med at forberede din ansøgning, desto større er sandsynligheden for, at du får bevilget støtte. Og samtidig har du også større chance for at lykkes med dit projekt, når du har taget dig god tid at definere projektet og dine ambitioner.
 3. Turde at udfordre normalen
  Når du indleder et digitaliseringsprojekt er det alfa og omega, at du tør at gøre op med dine gamle vaner. Kun ved at udfordre status quo får du de bedste resultater, så tænk gerne store tanker allerede fra start.

Sådan kan PwC hjælpe dig på din digitale rejse

PwC kan hjælpe dig, uanset om du allerede er i gang med digitaliseringen, eller om du først skal til at starte. Vores digitale specialister tilbyder dig flere forskellige typer rådgivning:

 1. Start rejsen mod digitalisering
  Til dig, der ikke/eller i mindre grad er startet den digitale omstilling. Det kan fx være, hvis du arbejder med fysiske bilag i ringbind, kreditorstyring i Excel eller et ERP, der ikke understøtter elektroniske bilag.
 2. Implementering af nye digitale processer
  Til dig, der allerede i nogen grad har digitaliseret virksomheden eller identificeret forbedringsmuligheder, men som mangler eksekveringskraft eller faglig rådgivning om den bedste vej frem.
 3. Få indledende hjælp til din ansøgning og bliv klogere på mulighederne med puljerne
  Bliv kontaktet og få uforpligtende sparring på dine muligheder.

Kontakt PwC SME Digital og Outsourcing for at høre mere.
 

Vi er ejerlederens betroede revisor, rådgiver og outsourcingpartner

Det gælder uanset størrelsen på din virksomhed, og vi dækker hele Danmark. Få hjælp til alt fra bogføring og regnskab til ESG-rapportering og digitalisering af din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud

Hver dag løser vi opgaver sammen med +20.000 små og mellemstore virksomheder. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning.

Revision og rådgivning tæt på dig

Vi er din lokale revisor og rådgiver i hele Danmark. Find din lokale kontaktperson ved at vælge den by, der er tættest på dig.

Emil Uggerhøj

Partner, PwC Denmark

2264 7560

Email

Jannick Kjersgaard

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2960 6941

Email

Mads Hornbæk

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9660 2600

Email

Brian Rønne Nielsen

Partner, Hillerød, PwC Denmark

3945 9165

Email

Nikolaj Erik Johnsen

Partner, PwC Denmark

2220 2264

Email

Brian Petersen

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4224

Email

Lars Vagner Hansen

Partner, statsaut. revisor, Ringsted, PwC Denmark

5158 4359

Email

Jan Bunk Harbo Larsen

Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

2366 4822

Email

Torben Toft Kristensen

Partner, statsautoriseret revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4024

Email

Mads Meldgaard

Partner, Assurance, Aarhus, PwC Denmark

8932 5734

Email

Hide