IFRS Update

En gennemgang af væsentlige ændringer inden for IFRS

Deltag på kurset og få de seneste opdateringer og nyheder inden for IFRS. Alle er velkomne til at deltage, men kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til IFRS-standarderne.

IFRS-standarderne opdateres løbende, og det kan være vanskeligt hele tiden at vurdere, hvilke der har betydning for netop din virksomhed. Derfor har vi samlet det seneste års væsentligste ændringer af standarderne til dig på dette kursus, hvor du vil blive opdateret på ændringer, der er sket, og på ændringer, der er umiddelbart forestående samt væsentlige afgørelser, der kan få indflydelse på fortolkningen af IFRS.

Udbytte

  • Du får overblik over den seneste udvikling inden for IFRS, herunder de væsentligste ændringer til eksisterende og nye standarder
  • Du bliver trænet i den praktiske anvendelse af standarderne og får en række værktøjer, der er direkte anvendelige i dit arbejde
  • Du får mulighed for at drøfte praktiske problemstillinger med PwC’s eksperter
  • Du får mulighed for at tilmelde dig IFRS Network - et netværk af regnskabsinteresserede, som du kan dele viden og udfordringer med.

Indhold

Det konkrete kursusindhold udvikles helt op til afholdelsen for at sikre, at de sidste nyheder er med. Som på alle vores kurser, vil der være en høj grad af dialog mellem dig som deltager og vores instruktører samt mulighed for at stille uddybende spørgsmål.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til økonomichefer, regnskabschefer, controllere og personer med lignende ansvarsområder, som har behov for at følge med i udviklingen inden for IFRS. Kurset forudsætter et grundlæggende kendskab til IFRS-standarderne.

SR-timer

Kurset bidrager med otte timers efteruddannelse for statsautoriserede revisorer.
Læs mere om SR-Update

Afholdelser

Kontakt os

Academy kurser

Kontakt vores rådgivere og få vejledning om kurser til dig, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC