Praktisk information

Hvor afholdes kurserne?

Hellerup: PwC

Bemærk at PwC’s kurser finder sted i enten PwC’s Hovedbygning, der ligger på Strandvejen, eller PwC’s Punkthus, der ligger bagved Hovedbygningen. 

  • PwC’s Hovedbygning: Strandvejen 44, 2900 Hellerup
  • PwC’s Punkthus: Philip Heymans Allé 5, 2900 Hellerup

Aarhus: PwC

  • Nobelparken, Jens Chr. Skous Vej 1, 8000 Aarhus C

Trekantsområdet: PwC

  • Herredsvej 32, 7100 Vejle C.

 

Hvornår modtager jeg en bekræftelse?

Du modtager en bekræftelse pr. mail umiddelbart efter tilmelding. Senest en uge inden afholdelse modtager du en mail med yderligere praktiske informationer om kurset.

Hvornår starter og slutter kurserne?

Medmindre andet er angivet, starter alle kurser kl. 9.00. Der er morgenmad fra kl. 8.30 til alle kursister. Alle kurser slutter mellem kl. 16.30 og 17.00, medmindre andet er angivet.

Hvor kan jeg parkere?

PwC Hellerup

Se parkeringsmuligheder hos PwC i Hellerup

PwC Aarhus

I Aarhus henviser vi til gæsteparkeringen ved PwC's hovedindgang samt de generelle parkeringsmuligheder i Nobelparken. Da der er parkeringsopsyn i området, skal bilens registreringsnummer indtastes på iPad i receptionen ved ankomst til PwC.

PwC Trekantområdet

I Trekantområdet kan du parkere på PwC-kontorets parkeringsplads lige foran bygningen.

Kan jeg afmelde mig et kursus?

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus, har du følgende muligheder:

Op til fem uger før kursusafholdelse har du mulighed for at flytte din deltagelse til et senere kursus, afmelde dit kursus eller sende en kollega i stedet – uden beregning. Du kan flytte din deltagelse én gang pr. tilmelding.

Kommer dit afbud senere end fem uger før kursusstart, kan du ikke flytte din deltagelse, men du har mulighed for at sende en kollega i stedet eller få refunderet 50 % af kursusprisen. Afbud på kursusdagen eller første kursusdag i et kursusforløb faktureres 100% i gebyr.

Kan jeg risikere, at et kursus bliver aflyst eller programmet ændres?

Vi forbeholder os retten til at aflyse og flytte kurser. Du vil blive informeret hurtigst muligt ved flytning eller aflysning.

Vi udvikler løbende kurserne og indarbejder nye standarder og tendenser, så kurserne afspejler de aktuelle udfordringer. Vi tager derfor forbehold for ændringer i programmet.

Du kan altid finde den mest opdaterede kursusbeskrivelse på vores hjemmeside. Hvis vi foretager større ændringer i indholdet af netop dit kursus, får du direkte besked.

Skal jeg selv medbringe pc?

I vores kursuslokaler finder du alt, hvad du har brug for, når du deltager på et kursus. På enkelte kurser skal du selv medbringe pc. Det vil i givet fald fremgå af kursusbeskrivelsen.

Er der forplejning på kurset?

Der serveres morgenmad alle kursusdage fra kl. 8.30. Vi serverer frokost ca. kl. 12.00, og om eftermiddagen serverer vi kaffe/te med kage.

Hvad gør jeg med overnatning?

Overnatning er ikke inkluderet i kursusprisen, medmindre det fremgår eksplicit. Vi henviser til www.hotels.com, hvor du kan finde hoteller i nærheden af PwC.

Find et kursus, der matcher dit behov

Få et nemt overblik over alle kommende kurser

Kontakt os

PwC's Academy

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3535

Følg PwC