Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Nina Smith er Årets Bestyrelsesformand 2020

PwC har sammen med en professionel, uafhængig jury udnævnt Nina Smith, bestyrelsesformand for Forenet Kredit, som Årets Bestyrelsesformand 2020. Nina Smith har siden sin tiltrædelse som formand for bestyrelsen i 2016 haft en central rolle i at sikre Nykredit et stabilt og langsigtet ejerskab og en stærk kapitalstruktur.

Juryen fremhæver bl.a. i sin begrundelse, at Nina Smith har været en nøgleaktør i en af de seneste års helt store succeshistorier inden for aktivt ejerskab, der har givet fleksibilitet og mulighed for at udvikle forretningen til gavn for både ejere og kunder.

Læs mere i pressemeddelelsen

Læs hele juryens begrundelse

Playback of this video is not currently available

2:11

Playback of this video is not currently available

59:55

Se eller gense Årets Bestyrelsesformand 2020

Få perspektiver på bestyrelsens rolle i en forandret verden fra Thomas Thune Andersen, bestyrelsesformand i Ørsted m.fl., Carsten Dilling, bestyrelsesformand i SAS m.fl. og Birgitte Nielsen, bestyrelsesmedlem i Coloplast m.fl. 

Playback of this video is not currently available

2:58

Bestyrelsens rolle i en forandret verden med Thomas T.

Hør Thomas Thune Andersen, bestyrelsesformand i bl.a. Ørsted, fortælle om fremtidens bestyrelsesagenda med diversitet, bæredygtighed og samfundsansvar som hovedtemaer.

Playback of this video is not currently available

1:58

Bestyrelsens rolle i en forandret verden med Carsten Dilling

Hør Carsten Dilling, bestyrelsesformand i bl.a. SAS, fortælle om bestyrelsens rolle i en forandret verden, hvor bl.a. risikostyring og bæredygtighed fremhæves som vigtige nøgleord.

Bestyrelsesarbejde i Danmark 2021 

Få faglig viden og inspiration til dit bestyrelsesarbejde.

Erhvervslivet - både herhjemme og globalt - har siden starten af 2020 mærket effekterne af COVID-19 og stået over for flere betydelige udfordringer, der har påvirket forretningen enten på den korte eller den lange bane. Men hvor er vi i dag her ved indgangen til 2021, og hvad bør man som bestyrelse fokusere på for at håndtere krisens følgevirkninger?

Vi stiller i denne nye håndbog skarpt på nogle af de mest centrale forretningsmæssige udfordringer, som bestyrelser og virksomheder står overfor netop nu, fx i forhold til likviditetsstyring, omkostningsreduktion, supply chain, risikostyring, organisation og kultur samt cybersikkerhed. 

Download

Årets Erhvervsprofil 2021

Du kan allerede nu se frem til en særlig ny kåring i 2021, hvor PwC i samarbejde med en professionel og uafhængig jury uddeler prisen 'Årets Erhvervsprofil 2021'.

Glæd dig til at høre mere om kåringen i 2021!

Prisen går til en erhvervsperson, som bl.a.:

 • Har gjort en tydelig positiv forskel for dansk erhvervsliv - samfundet/offentligheden
 • Går foran i forhold til væsentlige områder som fx diversitet, bæredygtighed og digitalisering og viser handlekraft og mod - og er en rollemodel
 • Har markeret sig i den offentlige debat for året på relevante erhvervsemner og er en god kommunikator
 • Har skabt synlige resultater for sine(e) virksomhed(er) - ledelse og/eller værdiskabelse
 • Er i stand til at samle folk om et formål/en opgave og komme i mål med fokus på samarbejde, interessenthåndtering, diplomatiske evner.

CEO-konferencen 2021

På PwC’s CEO-konferencen 2021 er det stort set på dagen et år siden, at WHO erklærede COVID-19 som en global pandemi. Oplev danske CEO’er dele deres vurdering af, hvordan de handler inden for disse dagsordener, der har fået fornyet aktualitet. Og om de nye udfordringer har fået dem til at sætte nye mål. Er det på tide at gentænke sin formål i en ny verden?

Glæd dig til at høre spændende indlæg og debatter med blandt andre Ester Baiget, President & CEO hos Novozymes, Jakob Riis, President & CEO hos Falck, Jacob Aarup-Andersen, President & CEO hos ISS og Kristian Villumsen, President & CEO hos Coloplast. Konferencen faciliteres af Cecilie Beck fra TV2.

Læs mere og tilmeld dig

Om Nina Smith

Nina Smith er bestyrelsesformand for Nykredits Fond, VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, næstformand i Nykredit Realkredit A/S og Nykredit A/S, samt medlem af bestyrelsen i Fonden Visit Århus.

Fakta om Årets Bestyrelsesformand

PwC kårer Årets Bestyrelsesformand for 14. år i træk i samarbejde med Styreinformation. Årets Bestyrelsesformand vælges på baggrund af 14 kriterier, som bl.a. omfatter minimum to år som bestyrelsesformand, overskud, soliditet, godt omdømme for virksomheden og som bestyrelsesformand m.v. Dokumentationen for tildeling af prisen er fremskaffet fra årsrapporter og et spørgeskema til bestyrelsesmedlemmerne.

Tidligere vindere

De seneste års vindere er Thomas Thune Andersen, bestyrelsesformand for Ørsted (2019), Vagn Ove Sørensen, bestyrelsesformand for FLSmidth & Co. (2018), Søren Bjerre-Nielsen, bestyrelsesformand for VKR Holding A/S (2017), Bert Nordberg, bestyrelsesformand for Vestas (2016), Ole Andersen, bestyrelsesformand for Chr. Hansen (2015), Kåre Schultz, bestyrelsesformand for Royal Unibrew (2014), Niels Jacobsen, bestyrelsesformand for LEGO (2013), Lars Nørby Johansen, bestyrelsesformand for Falck A/S (2012), Michael Pram Rasmussen, bestyrelsesformand for A.P. Møller-Mærsk (2011).

Juryens medlemmer

 • Anne Broeng, bestyrelsesformand for Velliv og bestyrelsesmedlem i Velux, NNIT m.fl.
 • Birgitte Nielsen, bestyrelsesmedlem, Coloplast, Matas A/S, De Forenede Ejendomsselskaber A/S m.m.
 • Thomas Thune Andersen, bestyrelsesformand for Ørsted og Lloyds Register Group and Foundation, næstformand i bestyrelsen i VKR Holding m.fl. og Årets Bestyrelsesformand 2019
 • Christian Frigast, bestyrelsesformand for Axcel Management, EKF Danmarks Eksportkredit, Bestyrelsesforeningen, Danmarks Skibskredit Holding og næstformand i Pandora, PostNord m.fl.
 • Gunnar Eckbo, CEO, Styreinformasjon
 • Brian Christiansen, partner, PwC.

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Leder af Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Paula Løve Aaes

Senior Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 3299

Følg PwC