PwC's Knowledge To Go

Webinarrække: Praktisk viden om forretningsmæssige udfordringer i lyset af COVID-19

I takt med udbruddet af COVID-19 opstår udfordringer, som danske virksomheder skal forholde sig til. Der må træffes hurtige beslutninger, der giver umiddelbar aflastning. Men det er også vigtigt at tænke langsigtet og se ind i perioden efter COVID-19.

PwC’s Knowledge To Go er en række online webinarer, der stiller skarpt på nogle af de udfordringer, virksomhederne står med lige nu som følge af COVID-19. På webinarerne får du praktisk viden og gode råd til, hvordan jeres virksomhed kan forberede jer på og håndtere den aktuelle situation bedst muligt, og du får samtidig mulighed for at stille dine spørgsmål til PwC's eksperter.

Deltagelse i webinarerne er gratis, og du kan være med på farten og uafhængigt af sted, så du fleksibelt og nemt kan holde dig fagligt opdateret.

Læs mere om webinarerne og tilmeld dig nedenfor.

Vi glæder os til at byde dig velkommen online.

Kort om webinarerne

  • Likviditetsstyring i en krisetid: Få gode råd til at håndtere likviditets- og finansieringsudfordringer som følge af COVID-19.
  • Fem trin til at få styr på omkostningerne: Få en illustration af en struktureret omkostningsreduktion gennem fem trin, og hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.
  • Skab en robust supply chain: Få indblik i, hvilke kapabiliteter og digitale løsninger din virksomhed kan have særligt fokus på, for at gøre din supply chain robust, stabil og transparent.
  • Risikostyring i en krisetid: Få gode råd til, hvordan din virksomhed kan identificere og strategisk håndtere væsentlige risici som følge af COVID-19.
  • Forbered din organisation til fremtiden: Få indsigt i, hvordan man bør arbejde med sin kultur for at sikre, at den er gearet til fremtiden efter COVID-19.
  • Cyber Security-udfordringer i krisetider: Få gode råd til, hvordan ledelsen skal forberede din virksomheden mod cybertrusler og håndtere trusselssituation som følge af COVID-19.

Kontakt os

Paula Løve Aaes

Tlf: 3945 3299

Torben Søgaard

Senior Associate, PwC Denmark

Tlf: 3945 3002

Følg PwC