Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Webinar: Cyber Security-udfordringer i krisetider

I forbindelse med COVID-19 har mange virksomheder været og er forsat udsat for cyber angreb. PwC's COVID-19 CFO Pulse Survey viser, at danske økonomidirektører er oprigtig bekymret for cybertruslen. Gense webinaret, hvor PwC’s eksperter giver dig indblik i den aktuelle situation for cybertrusler i Danmark - hvilket mønster ser vi? Vi sætter også fokus på, hvorfor der opstår nye kritiske situationer som følge af en krise, fx COVID-19.    

Vi drøfter økonomidirektørernes bekymringer, og hvilke ledelsesmæssige initiativer man kan igangsætte. Ledelsens håndtering af cybertrusler og angreb er afgørende. Derfor giver PwC’s eksperter dig også gode råd og inspiration til, hvordan ledelsen skal forberede virksomheden og håndtere den aktuelle trusselssituation.

Hent præsentationen fra webcasten her

PwC's Cybercrime Survey 2020 - deltag her

Cyberrisikoen er fortsat høj i Danmark, og hver anden virksomhed blev sidste år ramt af angreb. Vi undersøger derfor for 6. år i træk det aktuelle niveau for cyber- og informationssikkerhed i dansk erhvervsliv og i den offentlige sektor. Ikke mindst i lyset af COVID-19, som sætter virksomhedernes kriseberedskab på en helt ny prøve.

Vi håber, at du vil bidrage med din indsigt, som vil gøre en forskel for erhvervslivets beslutningstagere. Deltag i årets Cybercrime Survey 2020 - det tager ca. 10 minutter.
 

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Head of Technology & Security, PwC Denmark

Tlf: +45 2811 1592

Simone Marie Høybye

Associate, PwC Denmark

Tlf: 39453189

Følg PwC