Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Webcast: Risikostyring i en krisetid

Se eller gense webcast og få gode råd til, hvordan din virksomhed kan identificere og strategisk håndtere væsentlige risici som følge af COVID-19.

Har din virksomhed styr på væsentlige risici i forbindelse med COVID-19? Og har I lagt en plan for håndtering og mitigering af disse risici?

Det er afgørende, at man som virksomhed skaber sig et overblik over, hvordan ens risikoprofil har ændret sig pga. COVID-19. Ud fra en risikoprofil kan virksomheden udarbejde en strategi for, hvordan disse risici skal håndteres, og evt. mitigerende handlinger kan opstilles for at minimere risikoen.

Få særlig indsigt i PwC's samarbejde med Region Hovedstaden i forbindelse med COVID-19-krisen ved at gense PwC’s webinar fra den 5. maj 2020. Region Hovedstaden havde behov for yderligere lager og logistikkapacitet til at håndtere de mange værnemidler, der kommer ind fra udlandet og skal videre ud til det danske sundhedspersonale. I den forbindelse har vi assisteret Region Hovedstaden med at udarbejde en risikoanalyse, der har været en del af grundlaget til at beslutte, hvilken lager og logistikstrategi Region Hovedstaden skulle vælge i denne ekstreme situation.

Hent inspiration fra situationen med Region Hovedstaden samt gode råd til, hvordan din virksomhed kan identificere og strategisk håndtere væsentlige risici som følge af COVID-19.

Hent præsentationen fra webcasten

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Brian Christiansen

Partner, Leder af Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9080

Følg PwC