Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Webcast: Forbered din organisation til fremtiden

Se eller gense webcast og få indsigt i, hvordan man bør arbejde med sin kultur for at sikre, at den er gearet til fremtiden efter COVID-19.

Hvordan vil COVID-19 ændre vores organisationer, måder at arbejde på og vores kultur? I en krisetid er der ingen tvivl om, at en virksomhed må prioritere sikkerheden og sundheden for organisationen og dens medarbejdere. Der må træffes hurtige beslutninger, der giver umiddelbar aflastning. Men det er også vigtigt at tænke langsigtet og se ind i perioden efter COVID-19.

Kriser tvinger os til at re-evaluere, genoverveje og forandre. Har vi de rette kompetencer? Er vores adfærd som vi ønsker den? Og på hvilke måder kan vi forbedre? Gense PwC’s webinar fra den 6. maj 2020, hvor vi sætter spot på, hvad virksomheder bør se efter, når de skal adressere organisationens kultur og beslutte, hvordan man bedst muligt bør arbejde med sin kultur for at sikre, at den er gearet til fremtiden efter COVID-19.

I webcasten får du en introduktion til en case fra en af Nordens største finansielle virksomheder. Casen illustrerer, hvordan virksomheder sikrer fundamentet og udviklingen af den ønskede kultur gennem en krisetid. I casen får du indblik i, hvordan virksomheden opnår dette ved at opbygge den rette forståelse, viden og kompetencer i organisationen gennem målrettede trænings- og kulturprogrammer. Se webcasten og få inspiration og vejledning til, hvordan du kan måle pulsen på din organisation og sammensætte det helt rigtige awareness-program til at understøtte udviklingen af en kultur, der er forberedt til fremtiden efter krisen.

Hent præsentationen fra webcasten her

Playback of this video is not currently available

Kontakt os

Kim Domdal

Partner, Head of Business Transformation, PwC Denmark

Tlf: 3070 1853

Anna C. von Kauffmann

Senior Manager, PwC Denmark

Tlf: 3068 7719

Følg PwC