Tillykke til vinderne

af Årets CFO, Rising Stars samt C25+ Regnskabspriserne.

Årets CFO

Anders Boyer, CFO i Pandora, vinder den anerkendte pris, Årets CFO. Han tiltrådte som CFO i Pandora A/S i 2018, og i det første år som CFO stod Anders Boyer i spidsen for Pandoras genoprejsningsplan, Programme NOW, og påtog sig samtidig opgaven som joint interim CEO. Den uafhængige jury lægger især vægt på Anders Boyers’ stærke forretningsforståelse og hans markedskommunikative evner kombineret med eminente kompetencer i relation til økonomi, hvor han har stor erfaring inden for de fleste discipliner. Anders Boyer er desuden kendt for at være vedholdende og for at være stærk under pres, hvilket er nødvendigt i store turn around-situationer. Han anerkendes for aldrig at give op, og for at han gerne selv smøger ærmerne op, når der er behov for at drive en forandring eller sætte sig ind i væsentlige detaljer.

Læs pressemeddelelsen

Anders Boyer
Jonas Hald Johansen

Rising Stars - Jonas Hald Johansen

Jonas Hald Johansen fra Coop Danmark A/S kåres til Rising Star 2021. I sin nuværende rolle hos Coop Danmark A/S har Jonas Hald Johansen ansvaret for en afdeling med ca. 40 ansatte, som har fokus på bl.a. Business Controlling på tværs af forretningsenheder. 

Jonas Hald Johansen kåres som Rising Star, på grund af sine stærke finansielle kompetencer med fokus på business finance samt sin brede erfaringsbase. Juryen lægger yderligere vægt på, at han ved hjælp af sin ledelsesstrategi: ”recruit, grow, flow” har udvist særdeles gode resultater indenfor talentudvikling. Han har i forbindelse med sine ledelsesroller demonstreret stærke kommunikative evner og har formået at styre kommunikationen på tværs af alle lag i organisationen. Han har med sine blot 33 år potentiale til at blive næste generation af CFO’er. 

Rising Stars - Anette Halmind

Anette Halmind fra Novo Nordisk A/S kåres til Rising Star 2021. Det gør hun bl.a. på grund af sine stærke finansielle kompetencer samt sine solide kommunikative evner, som hun bl.a. har demonstreret ved forandringsprocesser og ved at supportere og lede organisationsændringer i eget team samt i forretningen. Hun har siden februar 2020 været Director for Strategic Finance i Novo Nordisk. Her supporterer hun topledelsen i forbindelse med M&A-transaktioner og Business Development-projekter samt ved større strategiske projekter og processer. 

I sin nuværende rolle har Anette Halmind bl.a. faciliteret den finansielle proces i forbindelse med to store M&A-transaktioner i Novo Nordisk. Derudover har hun drevet den strategiske ressource-allokering på tværs af Novo Nordisk, samt finansiel forecasting og modellering i forbindelse med etableringen inden for nye terapiområder. Juryen fremhæver især Anette Halminds ledelsesresultater, hvor hun bl.a. via mentoring og sparring har opnået gode resultater indenfor talentudvikling af andre. 

Anette Halmind

Se webcast

Herunder kan du se eller gense hele CFO'ens Agenda 2021:

Playback of this video is not currently available

2:36:47

C25 Regnskabsprisen

DSV Panalpina er vinder af C25 Regnskabsprisen i år. Virksomheden har udarbejdet en årsrapport, der fortjener anerkendelse på hvert af de tre temaer - virksomhedens performance og opfølgning på udmeldte forventninger, virksomhedens strategiske målsætninger og risici (drift og finansiel) samt supplerende information i årsrapporten - som årsrapporterne vurderes på baggrund af. Den har en meget høj kvalitet, og DSV Panalpina har formået at kommunikere både resultater, forretning, strategi mv. på forholdsvist få sider. Årsrapporten er derfor klar og præcis i sin kommunikation og ”right to the point”.

C25 Regnskabsprisen DSV
Regnskabsprisen+ DFDS

Regnskabsprisen+

DFDS kåres for andet år i træk til årets vinder af bedste årsrapport i plus-kategorien. 

DFDS har fastholdt et meget højt niveau, og der er tale om en pæn og overskuelig årsrapport. De detaljerede oplysninger om udviklingen i ruter, kunder og skibe på hvert af forretningsområderne Ferry og Logistic  bemærkes af dommerkommitteen, ligesom aktivitetsoversigten også fremhæves som en del af begrundelsen for kåringen. 

Dommerkommiteens særpris

Dommerkomiteen har valgt at anerkende Ørsted med en særpris for gode oplysninger om skatteforhold.

Dommerkommiteen fremhæver følgende områder fra Ørsteds oplysninger om skatteforhold:

  • En skattenote, som udviser en høj grad af åbenhed og transparens om Ørsteds skattepolitikker og skattemæssige situation. 
  • Der udvises åbenhed om koncernens igangværende skattesager.
  • En god illustration, der viser sammenhængen mellem investeringer i vind-projekter og de heraf følgende skattebetalinger.
Særpris Ørsted

Jury

Årets CFO

Marianne Wiinholt, CFO, Ørsted

Lene Skole, CEO, Lundbeckfonden

Heine Dalsgaard, CFO, Carlsberg og sidste års vinder

Jesper Brandgaard, Næstformand, Chr. Hansens bestyrelse

Bo Foged, CEO, ATP

Rising Stars

Anders Kronborg, CFO & EVP, Leo Pharma

Hans Carstensen, CFO & EVP, Egmont

Sisse Fjelsted Rasmussen, CFO, Stark Group

Søren Westh Lonning, CFO, WSAudiology

Tor Lønnum, CFO, Falck 

 

C25+ Regnskabspriserne

Kristian Tornøe Johansen, CFA, Danske Bank

Kristian Hassing Wærness, SVP, COWI

Ole Steen Andersen, professionelt bestyrelsesmedlem

Ole Søeberg, formand, dansk Aktionærforening

Peter Bang, CFO, Velux

Nikolaj Kosakewitch, adm. direktør, Nasdaq OMX Copenhagen

Frank Thinggaard, professoer, Aarhus Universitet

Mikael Geday, CFO Grundfos Holding A/S

Claus Berner Møller, Vice President, ATP 

PwC logo
Zeuthen Storm logo

Kontakt os

Torben Søgaard

Senior Associate, PwC Denmark

Tlf: 3945 3002

Nikoline Staal Asbjerg

Associate, PwC Denmark

Tlf: 3945 9637

Henrik Steffensen

Global IFRS-partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 3214

Lars Baungaard

Direktør og markedsleder, PwC Denmark

Tlf: 3945 3308

Følg PwC