Webinar: Cyber-risikostyring i den offentlige sektor

17. marts 2021

Få praktiske værktøjer til, hvordan din organisation kan identificere og strategisk håndtere væsentlige risici som følge af cybertrusler.

Dato

Onsdag den 17. marts 2021

Tid

Kl. 9.00-10.00

Sted

Online event

Har din organisation styr på væsentlige cyber risici i forbindelse med den stigende cybertrussel som er i konstant forandring? Og har I lagt en plan for håndtering og mitigering af disse risici?

Det er afgørende, at man som organisation skaber en proces, der klarlægger ens organisations risikoprofil og væsentligste risici i takt med det aktuelle cybertrusselsbillede, der udvikler sig konstant. Ud fra en risikoprofil kan organisationen udarbejde en strategi for, hvordan disse risici skal håndteres, og evt. mitigerende handlinger kan opstilles for at minimere risikoen.

Deltag på dette webinar og mød PwC's cyber-specialister, som vil give dig en særlig indsigt i det aktuelle cybertrusselsbillede i Danmark og praktiske værktøjer til, hvordan du kan bruge din organisations eksisterende data til at effektivisere din cyber-risikostyring.

Du vil have rig mulighed for at stille spørgsmål til PwC's cyber-specialister under webinaret.

Vi glæder os til at byde dig velkommen online!

Målgruppe

Ledelse og ansvarlige for risikostyring i alle institutioner og organisationer i den offentlige sektor. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne, så de udgør et bredt udsnit af målgruppen - og ikke efter først-til-mølle.

Kontakt os

Jørgen Sørensen

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: 3945 3554

Paula Løve Aaes

Senior Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 3299

Følg PwC