Cyber risikohåndtering og styrket cybersikkerhed

10. marts 2021

Er du og direktionen klædt godt nok på til at oversætte truslen fra cyberkriminalitet til et risikobillede, der er relevant for forretningen?

Dato

Onsdag den 10. marts 2021

Tid

kl. 09:00-10:00

Sted

Online event

Cyberhændelser og –angreb er blevet en del af hverdagen for både store og mindre virksomheder. Mere end hver anden danske virksomhed har således været udsat for minimum én cyberhændelse det seneste år. Det er det højeste niveau i fire år, viser PwC's Cybercrime Survey 2020. Cybersikkerhed og cyber risikostyring er derfor med god grund kommet øverst på agendaen hos bestyrelsen og direktionen i løbet af de seneste år.

Er din virksomhed rustet til at håndtere cyber-risici sideløbende med, at I udnytter alle de digitale muligheder og løsninger? Det kan du blive klogere på, når PwC's eksperter på dette webinar stiller skarpt på, hvordan I kan øge cybersikkerheden i jeres virksomhed og dermed stå stærkere ved et cyberangreb.

På webinaret får du bl.a. indblik i:

  • Udviklingstendenser i det digitale trusselsbillede, og hvordan hele virksomhedens værdikæde samt aktiver påvirkes heraf
  • Risikohåndtering ift. interne og eksterne interessenter, herunder bestyrelse, kunder og leverandører samt direktionens rolle i arbejdet med cybersikkerhed
  • Øget cybersikkerhed på tværs af hele organisationen, bl.a ved etablering af et cyberstrategisk fundament, der omfatter og inddrager alle lag og forretningsområder i virksomheden

På webinaret får du også hovedkonklusionerne fra PwC's Cybercrime Survey 2020, der giver indsigt i, hvordan trusselsbilledet ser ud i dag og fremadrettet, samt hvor virksomhederne står i forhold til cybersikkerhed og udnyttelse af digitale muligheder.

Målgruppe

Målgruppen for arrangementet er CEO'er og CFO'er i mellemstore og mindre virksomheder. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen.

loading-player

Playback of this video is not currently available

1:00

Program

Opdateres hurtigst muligt.
 

Kontakt os

Christian Kjær

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: 3945 3282

William Sharp

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: 8932 0076

Brian Hulvi

Director, PwC Denmark

Tlf: +45 2056 7863

Torben Søgaard

Senior Associate, PwC Denmark

Tlf: 3945 3002

Følg PwC