Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Webcast: Cyberagendaen 2021

Få gode råd til hvordan du forebygger et hackerangreb, og hvordan du kommer bedst igennem det, hvis det sker.

Webcast

I webcasten zoomer vi ind på aktuelle cybertrusler i Danmark og tager temperaturen på, hvordan COVID-19 har påvirket trusselsbilledet og virksomhedernes cyberberedskab. Mads Nørgaard Madsen, partner og ekspert inden for cybersikkerhed, dykker ned i de dugfriske key findings fra Cybercrime Survey 2020.

Mød også Søren Nielsen, CEO i Demant Fonden, der fortæller om dét at være udsat for et hackerangreb - og hvordan man kommer videre som organisation.

Se webcast

Virksomhedernes cybersikkerhedsstrategi skal nytænkes

Cybercrime Survey 2020

Cybercrime Survey 2020 viser, at der i år har været rekordmange phishingangreb. Heldigvis har mange virksomheder de seneste år forbedret deres cyber- og informationssikkerhed – og timingen for disse forbedringer kunne ikke have været bedre. COVID-19-pandemien har nemlig gjort det nødvendigt for mange virksomheder at lade medarbejderne arbejde fleksibelt eller hjemmefra, hvilket skaber udfordringer på grund af den øgede mængde digitale kommunikation.

Download rapporten

 

Dit klik til viden og inspiration

Vi har samlet vores mest populære webinarer og online konferencer, så du kan holde dig opdateret på aktuelle emner og få faglig inspiration, når og hvor det passer dig. 

Få hele overblikket - klik her.

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Head of Technology & Security, PwC Denmark

Tlf: +45 2811 1592

Følg PwC