Webinar: Cyberagendaen 2021

Med key findings fra Cybercrime Survey

21. januar 2021

Dato

Torsdag den 21. januar 2021

Tid

kl. 09:00-10:00

Sted

Online event

6 ud af 10 danske virksomheder har været udsat for minimum én sikkerhedshændelse i det seneste år, hvilket er det højeste niveau i fire år. Virksomhederne bliver særligt ramt af de såkaldte phishing-angreb, hvor et ud af tre angreb i år er relateret til COVID-19-pandemien. Det viser PwC’s Cybercrime Survey 2020.

Vær med, når vi zoomer ind på aktuelle cybertrusler i Danmark og tager temperaturen på, hvordan COVID-19 har påvirket trusselsbilledet og virksomhedernes cyberberedskab. Mads Nørgaard Madsen, partner og ekspert inden for cybersikkerhed, dykker ned i de dugfriske key findings fra Cybercrime Survey 2020.

Mød også Søren Nielsen, CEO i Demant Fonden, der fortæller om dét at være udsat for et hackerangreb - og hvordan man kommer videre som organisation.

 

Målgruppe

Målgruppen for webinaret er CEO, CIO, CISO, CFO i danske virksomheder.

 

Indlægsholdere

Søren Nielsen

Søren Nielsen

CEO, Demant

Mads Nørgaard Madsen

Mads Nørgaard Madsen

Partner, PwC

Virksomhedernes cybersikkerhedsstrategi skal nytænkes

Cybercrime Survey 2020

Cybercrime Survey 2020 viser, at der i år har været rekordmange phishingangreb. Heldigvis har mange virksomheder de seneste år forbedret deres cyber- og informationssikkerhed – og timingen for disse forbedringer kunne ikke have været bedre. COVID-19-pandemien har nemlig gjort det nødvendigt for mange virksomheder at lade medarbejderne arbejde fleksibelt eller hjemmefra, hvilket skaber udfordringer på grund af den øgede mængde digitale kommunikation.

Download rapporten

 

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Security & Technology, PwC Denmark

Tlf: +45 2811 1592

Torben Søgaard

Senior Associate, PwC Denmark

Tlf: 3945 3002

Følg PwC