Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Webcast om ensomhed og mistrivsel hos ældre

Hør, hvordan kommuner og civilsamfund i fællesskab har arbejdet med at forebygge ensomhed og mistrivsel hos ældre.

I denne webcast kan du se eller gense, da Sundhedsstyrelsen og PwC den 26. oktober 2021 havde fornøjelsen af at sætte fokus på, hvordan vi i fællesskab forebygger og håndterer ensomhed og mistrivsel hos ældre. 

Der er i dag over 55.000 ældre over 65 år, som føler sig ensomme i hverdagen. Antallet er stigende og et område med stort fokus, da ensomhed kan føre til både fysisk og psykisk mistrivsel. Ensomhed er tæt knyttet til en række risikofaktorer som for eksempel forhøjet blodtryk og kolesteroltal, hjerte-kar-sygdom, søvnforstyrrelse og depression.

Sundhedsstyrelsen har gennem de sidste to år støttet 30 projekter på tværs af kommuner, private aktører og civilsamfund med henblik på at forebygge og håndtere ensomhed og mistrivsel blandt ældre. På vegne af Sundhedsstyrelsen har PwC gennemført en erfaringsopsamling på tværs af projekterne.

I denne webcast kan du få en central indsigt i de konkrete erfaringer som Sundhedsstyrelsen i fællesskab med kommuner og civilsamfund havde gjort sig på de 30 projekter i forhold til at forebygge og håndtere ensomhed og mistrivsel hos ældre. 

Playback of this video is not currently available

1:25:24

Kontakt os

Mette Lindgaard

Partner, Public Welfare, PwC Denmark

Tlf: 2524 0037

Følg PwC