CEO-konferencen 2019

7. marts 2019, Hellerup

Vær med på årets CEO-konference efter World Economic Forum i Davos, hvor vi inviterer toneangivende topledere indenfor til inspirerende indlæg og dialog om erhvervslivets udvikling.

På CEO-konferencen sætter vi fokus på vækstforventninger, Danmarks konkurrencekraft og debatterer erhvervslivets fremtid med førende aktører i dansk erhvervsliv.

Hør inspirerende indlæg på dagen af blandt andre Kim Fausing, President & CEO hos Danfoss, Jeff Gravenhorst, Group CEO hos ISS, og Jens Bjørn Andersen, Group CEO hos DSV. Dagens konferencier er Cecilie Beck fra TV2.

Hvert år sætter vi fokus på et højaktuelt tema, som dansk erhvervsliv er optaget af, og som perspektiveres på konferencen. Vi offentliggør årets tema i slutningen af januar sammen med de globale resultater af PwC's Global CEO Survey.

PwC's Global CEO Survey 2019 præsenteres på World Economic Forum i Davos, hvor flere topledere giver deres svar på vækstforventninger, deres udfordringer og deres fokus for 2019. 

 

Målgruppe

Konferencen er primært målrettet CEO'er, direktion og bestyrelse i større danske virksomheder. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladser efter målgruppen.

 

Indlægsholdere

Kim Fausing

President & CEO, Danfoss

Hør indlæg v. Kim Fausing, President & CEO, Danfoss.

Jeff Gravenhorst

Group CEO, ISS

Hør indlæg v. Jeff Gravenhorst, Group CEO, ISS.

Jens Bjørn Andersen

Group CEO, DSV

Hør indlæg v. Jens Bjørn Andersen, Group CEO, DSV.

Program

Mere information om programmet følger.
   

Tid

Torsdag den 7. marts 2019 kl. 15:30-18:00.
Der vil være åben for registrering og forplejning 30 min. før start.

Sted

PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup

Kontakt os

Paula Løve Aaes

Tlf: 3945 3299

Følg PwC