Etik i erhvervslivet

Når førende CEO'er sætter handling bag ordene og sætter fokus på etik, værdier og ansvarlighed.

Vi lever i en tid, hvor etik, værdier og ansvarlighed i forhold til samfundet får stigende fokus. Det gælder i høj grad også de forventninger, der er til virksomheder og herunder dansk erhvervsliv om at agere ansvarligt overfor bl.a. medarbejdere, miljø og det omkringliggende samfund.

Derfor satte PwC disse temaer på agendaen på konferencen “Etik i erhvervslivet” hvor, CEO Lars Fruergaard Jørgensen fra Novo Nordisk A/S, CEO Henrik Andersen fra Vestas Wind Systems, CEO Niels B. Christiansen fra LEGO Koncernen samt direktør for eierskap i Norge, gav indblik i deres visioner, mål og udfordringer.

loading-player

Playback of this video is not currently available

I denne video fortæller adm. direktør og senior partner i PwC, Mogens Nørgaard Mogensen, om hvilke parametre danskerne vægter højest, når det kommer til tilliden til erhvervslivet i 2019, samt hvorfor tillid er så centralt et tema for både PwC og for samfundet generelt.

Danskerne stiller øgede krav om ansvarlighed

PwC’s Tillidsbarometer 2019 viser bl.a., at danskerne stiller øgede krav om ansvarlighed i erhvervslivet. 

Tilliden til det private erhvervsliv

Få endnu flere resultater fra Tillidsbarometeret 2019.

Dyk ned i data på vores interaktive site

 

Erhvervslivet efterlyser klare visioner

Erhvervslivet efterlyser klare visioner og mere viden om, hvordan virksomheder kan arbejde med og støtte op om FN’s 17 verdensmål. Det kan særligt hjælpe de mindre og mellemstore virksomheder, som i mindre grad end de store arbejder med at understøtte målene. Det viser en ny pulsmåling fra PwC.

Læs resultaterne her

loading-player

Playback of this video is not currently available

Hør nogle af Danmarks førende CEO’er fortælle om deres rolle i at styrke tilliden til erhvervslivet, samt hvad deres råd til andre virksomhedsledere er i arbejdet med etik og tillid.

Fokus på vækst i en verden under hastig forandring

Øget fokus på risikostyring, agilitet og et styrket samarbejde mellem direktion og bestyrelse er nogle af de indsatser, der skal sikre, at virksomhederne finder vejen til fortsat vækst. Sådan lyder budskabet fra nogle af landets førende bestyrelsesprofiler.

Mød dem i CXO Magasinet

Kontakt os

Pernille Stokholm Bøg

Partner, Marketing, Communication, Academy & CSR, PwC Denmark

Tlf: 3945 3579

Sara Filtenborg

Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 3150

Følg PwC