Allan Solok

Allan Solok

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Allan Solok er partner og leder af PwC’s Transaction Services-afdeling i Danmark, der rådgiver om køb og salg af virksomheder i Danmark samt på tværs af landegrænser.

Allans ekspertise omfatter rådgivning om finansiel køber-due diligence, sælger-due diligence, assistance til sælger samt rådgivning om sales and purchase agreements (SPAs), lånegennemgang og andre transaktionsrelaterede ydelser.

Hans kunder består af store danske og internationale virksomheder og private equity-fonde inden for den finansielle sektor samt produktions-, handel og distributions-, pharma-, tele-, logistik- og ejendomsbranchen.
 

Kontakt

Du er velkommen til at kontakt Allan, hvis du har brug for rådgivning og sparring om køb eller salg af en virksomhed i Danmark eller i udlandet.  

Kontaktinformation

Tlf: 3945 9229

E-mail

Erfaring

  • Den finansielle sektor, Produktionsbranchen, Handels- og distributionsbranchen, Pharma-industrien, Telebranchen, Logistikbranchen, Ejendomsbranche.

Særlig indsigt i

  • Køb og salg af virksomheder, Finansiel køber-due diligence, Sælger-due diligence, Assistance til sælger, Rådgivning om SPAs, Lånegennemgang.

Kundetyper

  • Store danske og internationale virksomheder samt private equity-fonde.
Følg PwC