Transaction Services

PwC Transaction Services er din professionelle sparringspartner og sikrer koordineringen af arbejdet i forbindelse med en virksomhedsoverdragelse (M&A).

Står du over for at skulle sælge eller købe en virksomhed eller dele af den? Har I de rette kompetencer til at gennemføre et opkøb optimalt – finansielt og kommercielt, identificere den bedste køber – også internationalt – samt til at sikre det bedst mulige salg? Og hvordan får I integreret og realiseret den ønskede værdi af opkøbet?

Det er de færreste erhvervsdrivende eller virksomhedsejere, der oplever at handle flere virksomheder gennem livet, så det er naturligt at støtte sig til en professionel rådgiver.

Due diligence

Vi kan hjælpe med at gennemføre en kommerciel og finansiel due diligence undersøgelse af virksomheden inden transaktionen.

Træk på PwC's M&A eksperter

PwC Transaction Services hjælper med finansiel, skattemæssig og kommerciel due diligence på vegne af enten køber eller sælger. Vi fokuserer samtidig på at få sat rammerne rigtigt for realisering af værdien af et opkøb, herunder den regnskabsmæssige behandling samt den organisatoriske og operationelle påkrævede integration. Transaction Services udgør en del af PwC Deals, som hjælper virksomheder med opkøbs- og salgsstrategi, processtyring, værdiansættelser, identificering, kontakt og dialog med modparter, samt med at få forhandlet det bedst mulige resultat på plads.

Kontakt os

Udfyld kontaktformularen på en af vores eksperter øverst til højre, så kontakter vi dig.

Kontakt os

Allan Solok

Partner, statsaut. revisor

Tlf: 3945 9229

Jan Hetland Møller

Partner, bestyrelsesmedlem, statsaut. revisor

Tlf: 4075 6991

Ragna Ceder

Partner, Advisory

Tlf: 3945 9280

Kurt Rosenfeld Nielsen

Partner, statsaut. revisor, Transaction services

Tlf: 3945 9157

Følg PwC