Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Transaction Services

PwC Transaction Services er din professionelle sparringspartner, der gennem vores transaktionsekspertise & brug af datadrevet indsigt, hjælper med at skabe værdi på tværs af alle faser i transaktionens livscyklus (M&A).

Står du over for at skulle sælge eller købe en virksomhed eller dele af den? Har I de rette kompetencer til at gennemføre et opkøb optimalt – finansielt og kommercielt, identificere den bedste køber – også internationalt – samt til at sikre det bedst mulige salg? Og hvordan får I integreret og realiseret den ønskede værdi af opkøbet?

Det er de færreste erhvervsdrivende eller virksomhedsejere, der oplever at handle flere virksomheder gennem livet, så det er naturligt at støtte sig til en professionel rådgiver.

Finansiel due diligence

PwC’s Transaction Services-team hjælper med finansiel due diligence, enten alene eller som en integreret del af en operationel eller kommerciel due diligence-undersøgelse. Vi hjælper jer med at navigere gennem transaktionsprocessen og skabe værdi, uanset om I vil købe, sælge eller overvejer at indgå i et strategisk samarbejde.

Creating value beyond the deal: Private Equity
Læs denne rapport fra PwC Global som forklarer omkring de vigtigste aspekter af en transaktion, der levere mest værdi for kapitalfonde.

Strategisk værdiskabelse gennem transaktioner
PwC samarbejder med dem der er ledende inden for deres industri og i samarbejde med dem udvikler vi strategier, der virker i praksis.

Træk på PwC's M&A eksperter

PwC Transaction Services hjælper med finansiel, skattemæssig og kommerciel due diligence på vegne af enten køber eller sælger. Vi fokuserer samtidig på at få sat rammerne rigtigt for realisering af værdien af et opkøb, herunder den regnskabsmæssige behandling samt den organisatoriske og operationelle påkrævede integration. Transaction Services udgør en del af PwC Deals, som hjælper virksomheder med opkøbs- og salgsstrategi, processtyring, værdiansættelser, identificering, kontakt og dialog med modparter, samt med at få forhandlet det bedst mulige resultat på plads.

Kontakt os

Allan Solok

Partner, statsaut. revisor

Tlf: 3945 9229

Ragna Ceder

Partner

Tlf: 3945 9280

Jan Hetland Møller

Partner, statsaut. revisor

Tlf: 4075 6991

Kurt Rosenfeld Nielsen

Partner, statsaut. revisor

Tlf: 3945 9157

Sebastien Delus

Partner

Tlf: +45 5133 1681

Følg PwC