Bliv graduate i Advisory

Gør en forskel for kunder, kolleger og samfund.

Som graduate i Advisory bliver du en del af et spændende forretningsområde, hvor vi hjælper nogle af Danmarks største virksomheder. Vi finder de rigtige løsninger sammen med vores kunder. Løsninger, der har direkte indflydelse på virksomhedens strategi, resultater, digitalisering, compliance eller talent management.

Vi rådgiver vores kunder gennem alle faser – fra den strategiske beslutning og implementering til eksekvering af transaktion eller strategi og opfølgning på resultaterne. Vores løsninger optimerer kundernes organisation og drift og eksekverer deres beslutninger på den bedste måde.

Som graduate i PwC bliver du en del af ét af verdens største revisions- og konsulenthuse med næsten 300.000 kolleger i 156 lande, som hver dag er med til at gøre en forskel.

Playback of this video is not currently available

1:42

Vi kan tilbyde dig

 • On-the-job training da du arbejder som konsulent med spændende projekter fra dag et. 
 • Fastansættelse
  Et to-årigt udviklingsforløb med fastansættelse fra første dag
 • Graduate camps, der afholdes off-site af tre dages varighed med fokus på fællesskab og livet som rådgiver
 • Faglige bootcamps med fokus på træning af specifikke kompetencer
 • Sociale events i Advisory Graduate netværket med fokus på relationer og fællesskab.

Ét forløb - 5 forretningsområder

CFO Advisory

Som graduate i CFO Advisory vil du komme til at beskæftige dig med udviklingen og leverancen af en række ydelser; lige fra strategisk sparring med CFO’en om udvikling og organisering af økonomifunktionen til forbedring af lønsomhed og transparens i omkostningsstrukturer. Desuden hjælper vi virksomheder med at designe og implementere forandringer med målbar økonomisk effekt.

CFO Advisory består af to teams: Finance & Performance og ERP Business Integrator.

Governance, Risk & Compliance

I Governance, Risk og Compliance bliver du en del af et dedikeret team, der arbejder med at sikre compliance og skabe tillid i den finansielle sektor. Vi kalder det “license to operate”. Som graduate i Governance Risk / Compliance vil bl.a. være med til at finde gode løsninger på og tilgange til:

 • Forebyggelse og efterforskning af finansiel kriminalitet
 • Implementering af finansiel regulering
 • Integration af ESG i forretningsmodellen og ESG compliance
 • Implementering af digitale compliance løsninger
 • Rådgivning om håndtering af påbud fra tilsynsmyndigheder
 • Finansiel og operationel risikostyring
 • Værdiansættelser og finansielle modeller
 • Program og projektledelse af regulatoriske projekter

Governance, Risk & Compliance består af en kombination af specialister med lang erfaring fra den finansielle sektor, erfarne konsulenter, der kan prioritere og drive projekter og derudover vil du få et tæt samarbejde med vores internationale netværk. Vores afdeling består af fire teams: Financial Crime, Operational Risk, Governance & Compliance, Financial Markets & Risk og Regulatory Assessment & Implementation.

Corporate Finance

Som graduate i Corporate Finance kommer du til at beskæftige dig med finansiel rådgivning i relation til køb og salg af virksomheder. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:

 • Udarbejdelse af diverse præsentationsmateriale, herunder pitches, salgsmaterialer, oplæg til kundemøder og input til bestyrelsesmateriale mv.
 • Udarbejdelse af værdiansættelser og finansielle analyser
  Identifikation og beskrivelse af potentielle købere og opkøbsmuligheder
 • Strategiske, markedsmæssige og regnskabsmæssige analyser af selskaber og industrier.

Technology & Security

I Technology & Security rådgiver vi bl.a. inden for IT, data, cybersikkerhed, rådgivning og implementering af sikkerhedsteknologier, digital transformation og privacy (GDPR). Vi arbejder i høj grad på tværs af teams og fagligheder, når vi hjælper vores kunder med at beskytte deres data og optimere deres digitale processer.

Technology & Security består af fem teams: Digital Transformation, Technology Implementation, Data Analytics, Actuarial & BSI, Cyber & Privacy og Managed Services & Data Factory.

Business transformation

I Business transformation løfter vi opgaver for vores kunder inden for en bred vifte af områder, herunder program- og projektledelse, organisationsudvikling, transformationer, strategiudvikling, risikostyring, effektivisering, procesoptimering og forandringsledelse.

Vores Business Transformation består af tre teams: People & Organisation, Operations Strategy og Business Strategy.

Spørgsmål til Graduate programmet i Advisory?

Du er velkommen til at kontakte Cecilie Ru Hansen på e-mail eller på +45 2347 6597, hvis du har spørgsmål til graduate-forløbet.

Kontakt os

Rikke Nissen

Rikke Nissen

Senior Manager, PwC Denmark

Tlf: 2132 9612

Følg PwC