Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Bliv graduate i Advisory

Gør en forskel for kunder, kolleger og samfund.

Som graduate i Advisory bliver du en del af et spændende forretningsområde, hvor vi hjælper nogle af Danmarks største virksomheder. Vi finder de rigtige løsninger sammen med vores kunder. Løsninger, der har direkte indflydelse på virksomhedens strategi, resultater, digitalisering, compliance eller talent management.

Vi rådgiver vores kunder gennem alle faser – fra den strategiske beslutning og implementering til eksekvering af transaktion eller strategi og opfølgning på resultaterne. Vores løsninger optimerer kundernes organisation og drift og eksekverer deres beslutninger på den bedste måde.

Som graduate i PwC bliver du en del af ét af verdens største revisions- og konsulenthuse med næsten 300.000 kolleger i 156 lande, som hver dag er med til at gøre en forskel.

Vi kan tilbyde dig

 • On-the-job training da du arbejder som konsulent med spændende projekter fra dag et. 
 • Fastansættelse
  Et to-årigt udviklingsforløb med fastansættelse fra første dag
 • Graduate Camps, der afholdes off-site af tre dages varighed med fokus på fællesskab og livet som rådgiver
 • Faglige bootcamps med fokus på træning af specifikke kompetencer
 • Sociale events i Advisory Graduate netværket med fokus på relationer og fællesskab 

Ét forløb - 5 forretningsområder: 

 • Business Transformation, hvor vi løfter opgaver for vores kunder inden for program- og projektledelse, organisationsudvikling, transformationer, strategi, risikostyring, effektivisering, procesoptimering og forandringsledelse. Business Transformation består af to teams, Strategy& og People & Organisation
 • CFO Advisory, hvor vi beskæftiger os med alt fra strategisk sparring med CFO’en om udvikling og organisering af økonomifunktioner, forbedring af lønsomhed, omkostningsstruktur med mere. Vores CFO Advisory består af tre teams: Finance Transformation, ERP Business Integrator og Performance Management.
 • Technology & Security, hvor vi arbejder med cyber- og informationssikkerhed, rådgivning og implementering af sikkerhedsteknologier, vurdering af databeskyttelse og datacompliance (GDPR) Derudover, har vi projekter inden for et bredt spektrum af datarelaterede opgaver, fx arkitektur, modellering, analyse, rapportering. Vi arbejder også med aktuarmæssige analyser indenfor både livsforsikring og skadesforsikring, herunder revisioner. Technology & Security består af fem teams: Digital Transformation, Technology Implementation, Cyber & Privacy, Managed Services & Data Factory og Data Actuarial & BSI.
 • Governance, Risk and Compliance, der har fokus på compliance i den finansielle sektor. Rådgivning til bestyrelser og topledelse i relation til transformation af afdelinger, effektivisering af processer og beregning af komplekse risici og finansielle produkter. Governance, Risk & Compliance består af fem teams: Financial Crime, Operational Risk, Governance, & Compliance, Financial Markets & Risk, FS Regulatory og Regulatory Assessment & Implementation. 
 • Corporate Finance, hvor vi beskæftiger os med finansiel rådgivning i relation til køb og salg af virksomheder herunder udarbejdelse af værdiansættelse, finansielle analyser, strategiske, markedsmæssige og regnskabsmæssige analyser af selskaber og industrier. 

Kontakt os

PwC Human Capital

Spørgsmål og vejledning, PwC Denmark

Tlf: 3945 3600

Følg PwC