Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Bliv graduate i Risk Assurance i PwC

Vær med til at løse virksomheders største problemstillinger.

Som graduate i Risk Assurance i PwC bliver du en del af en spændende afdeling, hvor vi hjælper nogle af Danmarks største virksomheder. 

Vi er organiseret i de 3 kompetenceområder - Digital Trust, CFO Service og Trust & Transparency, og vi hjælper med alt fra økonomistyring, procesoptimering og forretningsudvikling, til efterforskning af økonomisk kriminalitet, rådgivning indenfor sustainability, avanceret dataanalyse og risikostyring i vores kunders it-miljøer.

Du bliver en del af ét af verdens største revisions- og konsulenthuse med 2.500 medarbejdere i Danmark og 300.000 globalt, som hver dag er med til at gøre en forskel.

Ansøg om at blive graduate i Risk Assurance nu

Playback of this video is not currently available

1:35

Elisabeth, Jakob og Natascha er graduates i afdelingen Risk Assurance i PwC. Her er der masser af fart på, udviklende arbejdsopgaver og gode kolleger.

"Vi hjælper virksomheder med at tage oplyste beslutninger. Den indsigt, vi som uafhængig part kan give, er uvurderlig for virksomhederne i dagens komplekse driftsmiljø.
Vi arbejder sammen med vores kunder i både bestyrelseslokalet og administrationen og hjælper med at styrke alle aspekter af kundens forretning - fra medarbejdere og resultater over systemer og strategi til forretningsplaner og business resilience.
Som leder af Risk Assurance glæder jeg mig til at gå på arbejde hver dag. Jeg har Danmarks bedste kolleger, og vi går på arbejde for at gøre en markant forskel. Vil du være med på vores hold?"
Brian Christiansen, Partner og leder af Risk Assurance

Vi kan tilbyde dig

 • Et intensivt etårigt forløb
  Et spændende 1-årigt forløb med fokus på faglig og personlig udvikling, der giver dig en god overgang fra at være studerende til at blive professionel konsulent.
 • Karriererådgivning og sparring med din career coach
  En career coach der er med til at sikre at du arbejder hen mod dine personlige målsætninger under graduateforløbet såvel som efterfølgende, hvor du får mulighed for at specialisere dig og tage endnu større ansvar.
 • Mulighed for rotation
  Vi værdsætter i Risk Assurance at vores graduates ofte har flere interesseområder, og du har derfor mulighed for at rotere mellem sporene såfremt du ønsker det.
 • Unikt netværk
  Et unikt netværk gennem en onboarding-tur, netværksdage, sociale og faglige arrangementer, varierende kundeprojekter og en afsluttende graduation-tur.

Kickstart din karriere

PwC’s graduate-forløb i Risk Assurance har til formål at udvikle dig fra topstuderende til professionel konsulent. Gennem det etårige program vil du lære de vigtigste færdigheder som konsulent og udvikle din faglighed markant. Du bliver du tilknyttet en career coach, som er en erfaren kollega hos PwC, der hjælper med at sørge for, at du løbende bliver udfordret, og at din karriere bevæger sig i den retning, du ønsker. Din career coach er med til at definere og evaluere dine mål, og er derfor en vigtig sparringspartner både under og efter graduate-forløbet, hvor du har mulighed for at specialisere dig yderligere, tage større ansvar, og vælge den karrieretoning som motiverer dig. Samtidig er det også vigtigt at du er selvstændig og tager ansvaret for din udvikling. Hos PwC’s Risk Assurance får du ikke en karriere, du tager den!

Som graduate i Risk Assurance starter du i et af de tre spor:

 • Digital Trust
 • CFO Service
 • Trust & Transparency

Hos PwC er det vigtigt at forstå, hvad kolleger fra de andre spor arbejder med. Derfor har alle graduates en unik mulighed for at rotere mellem sporene i løbet af programmet hvis de ønsker det. I slutningen af programmet kan du vælge, hvor du bedst ser dig selv.

 

PwC's graduate-forløb

1. Onboarding
- Socialt fællesskab
- PwC kulturen
- Læring fra kolleger

2. On the job training
- Konsulentfærdigheder
- Netværksdage
- Spændende projekter

3. Trusted advisor
- Udnyttelse af netværk
- Optimal værdiskabelse
- Kundetilfredshed

Ét forløb - Tre forskellige spor

Digital Trust

I Digital Trust arbejder vi med en bred vifte af it-relaterede ydelser, alle med fokus på at håndtere og minimere risici samt skabe tillid. Vores medarbejdere i Digital Trust har forskelligartede fagområder og baggrunde, men brænder alle for at hjælpe vores kunder med at modstå trusler i forhold til deres it-sikkerhed og anvendelse af it-systemer.

Vi dykker ned i data og systemer for nogle af landets største virksomheder, og hjælper dem med at levere tillid i deres ydelser gennem afgivelse af it-erklæringer og analyser. I Digital Trust arbejder vi bl.a. inden for de følgende arbejdsområder:

 • Afgivelse af it-revisionserklæringer for de største outsourcing-virksomheder
 • Revision og validering af generelle it-kontroller samt applikationskontroller
 • GDPR rådgivning og erklæringsarbejde hos databehandlere
 • Avancerede dataanalyser for at skabe indsigt i risici
 • Funktionsadskillelse i it-systemer.

Som medarbejder i Digital Trust skal du brænde for it og it-sikkerhed, og kombinationen af teknisk forståelse med en forretningsorienteret tankegang.

Mød Caroline Frederiksen, der startede som graduate i Digital Trust

"Jeg synes, det var en rigtig god opstart efter at være blevet færdig med min kandidatuddannelse. Det gav mig mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer opgaver, og jeg kunne stille alle de spørgsmål, jeg havde. Det var også attraktivt at starte sammen med andre nyuddannede – det gav et rigtig godt netværk med sammenhold og en masse nye venner.

Graduate-forløbet giver et godt fundament. Selvom der er mange informationer fra start, så er der også plads til at lære. Og så føler man sig aldrig alene, da der er andre, som er startet på samme tidspunkt og niveau som en selv. Vi har også interne graduate-netværksdage, hvilket kan være et rigtig godt afbræk fra den travle hverdag.

Min største oplevelse har været, hvor hurtigt man får mulighed for at få ansvar. Det er meget motiverende, når man er nyuddannet, og man lærer meget af det."

- Caroline Frederiksen, Manager og tidl. graduate i Digital Trust.

Caroline Frederiksen

CFO Service

I CFO Service har vi en målsætning om at være CFO’ens vigtigste sparringspartner. Vi rådgiver vores kunder og leverer projekter og interim konsulentydelser både enkeltvis og i teams. Vi har en operationel tilgang, hvor vi hjælper vores kunder med at sikre, at de rigtige kompetencer, processer og styringsværktøjer er tilgængelige og anvendes i økonomifunktionen.

Vi arbejder sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og optimere økonomifunktionen, så den kan levere et optimalt beslutningsgrundlag for vores kunders beslutningstagere. Vi arbejder bl.a. inden for områderne:

 • Financial og Business Controlling samt Finance Business Partnering
 • Projektledelse og risikostyring
 • Design og optimering af processer
 • Driftsopgaver inden for regnskab
 • Optimering af interne kontrolmiljøer.

Som graduate i CFO Service skal du have et ønske om at accelerere din karriere som konsulent inden for økonomistyring og regnskab. Du får mulighed for at lære håndværket fra bunden, så du kan løse komplekse problemstillinger og være en relevant og troværdig rådgiver til CFO’en.

Mød Lars Søland, der startede som graduate i CFO Service

"I mit studie fandt jeg ud af, at jeg var meget interesseret i finance business partnering og optimering af virksomheders drift. Hos PwC så jeg en mulighed for at prøve kræfter med disse områder i et konsulentmiljø, hvor der stilles høje krav til selvstændighed og engagement. Samtidig tilbød graduate-forløbet en mulighed for at starte sammen med et hold af unge og motiverede kolleger.

Graden af læring, tillid og ansvar, som gives allerede fra første dag er høj. Læringen som graduate kommer primært fra ”on the job training”. Det vil sige, at man hurtigt opsamler praktisk erfaring. Samtidig har man mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige problemstillinger på kort tid.

Mødet med kulturen i PwC, og det sammenhold der er, har været den største oplevelse. I det daglige er man omgivet af super kompetente kolleger, der altid er villige til at inkludere dig, samarbejde og svare på spørgsmål. På den måde mærker man, at man er en værdsat del af teamet."

- Lars Søland, Assistant Manager og tidl. graduate i CFO Service

Lars Søland

Trust & Transparancy

I Trust & Transparency hjælper vi vores kunder med at skabe tillid og gennemsigtighed i en kompleks verden. I vores team har vi forskellige fagligheder og kompetencer, som komplementerer hinanden, og derfor kan vi arbejde på tværs og sætte det bedste hold der matcher kundernes behov for ekspertbistand og rådgivning.

Vi hjælper kunderne med grøn omstilling og bæredygtig forretningsudvikling - fra strategi til handling og fra rapportering til assurance. Vi kvalitetssikrer offentlige og private bygge- og anlægsprojekters økonomi. Vi assisterer advokater i besvigelsessager. Og vi opdaterer forretningsgange og bygger effektive interne kontroller.

I Trust & Transparency kan vores services opdeles i fire kerneområder:

 • Sustainability rådgivning og assurance (analyse, strategi, rapportering, due diligence)
 • Capital Projects & Infrastructure (store bygge- og anlægsprojekter)
 • Forensic & compliance services (besvigelsesundersøgelser, whistleblower etablering, third party audits)
 • Interne kontroller / ERM (forbedring af interne kontrolmiljøer, enterprise risk management).

Mød Kargoz Serbest Ozcan, der startede som graduate i Trust & Transparency

"Jeg valgte at blive graduate i Trust & Transparency, fordi jeg som studerende ofte fik at vide, at et graduate-forløb kunne accelerere ens karriere. Der har i høj grad været fokus på en god onboarding og kontinuerlig udvikling – hvilket jeg må sige har levet op til mine forventninger."

"Jeg har været så heldig at starte min rejse hos PwC med en stor gruppe af søde og dygtige kolleger, som jeg også ser uden for arbejdstid. Som graduate bliver du del af et fællesskab, som både styrker dig personligt og fagligt."

"Den største oplevelse har været den tillid, jeg er blevet mødt med. Allerede første dag fik jeg mulighed for at arbejde på kundeopgaver, og det har været super fedt at opleve, hvor meget man som graduate kan få lov til, hvis man opsøger det. Heldigvis er der altid nogen at spørge om hjælp, hvis du er i tvivl, hvilket gør det til en rigtig god oplevelse at kaste sig ud i nye arbejdsopgaver."

- Kargoz Serbest Ozcan, Manager og tidligere graduate i Trust & Transparency

Kargoz Serbest Ozcan
Som graduate kan du lære at se om hjørner som rådgiver

Brian Christiansen er partner og leder af PwC’s Risk Assurance. I denne video fortæller han om de kompetencer, man kan udvikle i løbet af graduate-forløbet.

Få et stort netværk fra starten af karrieren

Marc Viuff er tidligere graduate og nuværende Senior Associate i CFO Service hos PwC's Risk Assurance. I denne video fortæller han om det sociale sammenhold og muligheden for karriereudvikling som graduate i PwC.

Overgangen fra studerende til graduate i PwC

Frederikke Vodder er tidligere graduate og nuværende Senior Associate hos PwC's Risk Assurance. I denne video fortæller hun om overgangen fra studerende til fuldtidsansat som en del af PwC’s graduate-forløb.

Playback of this video is not currently available

1:32

Playback of this video is not currently available

0:50

Playback of this video is not currently available

0:48

Hvordan ser ansøgningsprocessen ud? 

 1. Du uploader din ansøgning i vores rekrutteringssystem. Vi gør opmærksom på, at for at din ansøgning vil blive taget i betragtning og vurderet, skal alle 3 følgende dokumenter uploades: CV, ansøgning og eksamensbevis(er).
 2. Samtaler vil blive afholdt løbende, og til samtalen vil du møde repræsentanter fra det forretningsområde, du ønsker at beskæftige dig med, samt en repræsentant fra Human Capital.
 3. Vi gør opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at tage opslaget ned, når de rette kandidater er fundet.

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte Lars Søland på e-mail eller på 3945 9608, hvis du har yderligere spørgsmål til graduate-forløbet.

Kontakt os

Lars Søland

Assistant Manager, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 3945 9608

Følg PwC