Bliv graduate i RAS

Gør en forskel for kunder, kolleger og samfund.

Som graduate i PwC bliver du en del af en spændende afdeling, hvor vi hjælper nogle af Danmarks største virksomheder.

Du kommer til at samarbejde med vores kunder om at styrke deres økonomi- og risikostyring. Vi hjælper med alt fra klassisk økonomistyring, procesbeskrivelser, efterforskning af økonomisk kriminalitet til kontroller og styringsprocesser i vores kunders it-miljø.

Som graduate i PwC bliver du en del af ét af verdens største revisions- og konsulenthuse med næsten 280.000 kolleger i 157 lande som hver dag er med til at gøre en forskel.

Vi kan tilbyde dig

 • Fastansættelse
  Etårigt udviklingsforløb med fastansættelse fra første dag
 • Sparring 
  Karrieresparring og mentorforløb med din egen career coach
 • Udvikling
  Faglig og personlig udvikling med “on the job training” og mulighed for at rotere mellem forskellige forretningsenheder i PwC
 • Netværk
  Få et unikt netværk gennem en onboarding uge, netværksdage i løbet af programmet og den afsluttende graduation i udlandet til juni.

Ét forløb – fire forskellige spor

I Digital Trust arbejder vi med en bred vifte af it-relaterede ydelser, alle med fokus på at håndtere risici samt skabe tillid. Vores medarbejdere i Digital Trust har forskelligartede fagområder og baggrunde, men brænder alle for at hjælpe vores kunder.

Vi hjælper nogle af landets største outsourcing-virksomheder og databehandlere med at levere tillid i deres ydelser gennem afgivelse af it-erklæringer på samme måde som revisors påtegning af en virksomheds årsrapport. Vi understøtter vores revisionsforretning med gennemgang af it-miljøer og ved brug af dataanalyse, hvor vi anvender nogle af branchens bedste værktøjer. Derudover rådgiver vi virksomheder om kontroller i it-miljøer og systemer.

I CFO Service har vi en målsætning om at være CFO’ens vigtigste sparringspartner. Vi rådgiver vores kunder og leverer projekter og interim konsulentydelser både enkeltvis og i teams. Vi har en operationel tilgang, hvor vi hjælper vores kunder med at sikre, at de rigtige kompetencer, processer og styringsværktøjer er tilgængelige og anvendes i økonomifunktionen.

I CFO Service arbejder vi sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og modernisere  økonomifunktionen, så den kan levere et optimalt beslutningsgrundlag for vores kunders beslutningstagere.

Trust & Transparency er et ungt team, hvor vi har mange forskellige baggrunde. Vores fagligheder og kompetencer kommer frem, når vi i samspil med vores kunder skaber tillid og gennemsigtighed i en kompleks verden. Vi skaber tillid, når vi kvalitetssikrer økonomien i offentlige bygge- og anlægsprojekter, assisterer advokater i besvigelsessager, opdaterer forretningsgange og hjælper med den grønne omstilling.

I Trust & Transparency beskæftiger vi os primært med fire kernekompetencer. I samarbejde med vores kunder ser vi muligheder på tværs og trækker på hinandens kompetencer.

 

I Top Tier, PwC’s markedsledende revisionsafdeling for C25 og Top200 virksomheder i Danmark, har vores engagerede medarbejdere og partnere stor ekspertise inden for revision og regnskab. De tilfører i fællesskab årsrapporterne den troværdighed, som vores påtegninger og erklæringer indebærer. Vores fokus på digitale løsninger optimerer revisionsprocessen og sikrer, at vi skaber værdi for vores kunder med øget gennemsigtighed og tilgængelighed samt forenklede kundeløsninger.

Undervejs i graduate-forløbet har du mulighed for at få indsigt i livet som revisor i Top Tier i den mest spændende periode fra januar til maj. Her vil du arbejde med revision af regnskaber og rådgivning inden for regnskabs- og skattemæssige problemstillinger.

 

Som graduate kan du lære at se om hjørner som rådgiver

Brian Christiansen er partner og leder af PwC’s Risk Assurance. I denne video fortæller han om de kompetencer, man kan udvikle i løbet af graduate-forløbet.

Hvordan er overgangen fra studerende til graduate i PwC?

Frederikke Vodder er lige startet som graduate i Digital Trust hos PwC. I videoen fortæller Frederikke om overgangen fra studerende til fuldtidsansat som en del af PwC’s graduate-forløb.

Playback of this video is not currently available

1:32

Playback of this video is not currently available

0:48

Mange forskellige opgaver som graduate i PwC

Martin Helland er tidligere graduate, og han arbejder i dag i afdelingen Trust & Transparency i PwC. Han fortæller om, hvordan han fik mest muligt ud af perioden som graduate, og hvordan samarbejdet på tværs af afdelinger ser ud i PwC.

Få et stort netværk fra starten af karrieren

Marc Viuff er tidligere graduate og nuværende associate i CFO Service hos PwC. I denne video fortæller han om det sociale sammenhold og muligheden for karriereudvikling som graduate i PwC.

Playback of this video is not currently available

1:04

Playback of this video is not currently available

0:50

Hvordan ser ansøgningsprocessen ud? 

 1. Du uploader din ansøgning i vores rekrutteringssystem. Husk at uploade CV, ansøgning, eksamensbevis og andre relevante dokumenter.
 2. Ansøgninger screenes løbende, så upload gerne snarest muligt.
 3. Ansøgningerne screenes løbende og du vil blive indkaldt til Assessment Day telefonisk, hvis du bliver tilvalgt. Case og test vil blive sendt pr. mail forud for samtalen.
 4. Afslag sendes elektronisk efter ansøgningsfristen. Bemærk at grundet mange ansøgere, kan processen være lang. Du vil senest en uge efter deltagelse i Assessment Day få en telefonisk tilbagemelding fra PwC. 
 5. Kick-off på graduate-forløbet i august 2021.

Assessment Day afholdes i København og Aarhus. Du vil til Assessment Day møde flere repræsentanter fra Risk Assurance enheden. Forløbet består af to dele: 

 • Casepræsentation og introduktion til graduate-forløbet.
 • Personlig samtale, herunder testgennemgang af logik- og personlighedstest ved Human Capital.

Læs mere om forløbet i vores flyer

Kontakt os

Piet Papageorge

Manager, PwC Denmark

Tlf: 3945 9096

Følg PwC