Bliv graduate i Risk Assurance i PwC

Vær med til at løse virksomheders mest væsentlige problemstillinger

Som graduate i Risk Assurance i PwC får du en spændende og varierende hverdag, hvor du er med til at hjælpe nogle af Danmarks største virksomheder. 

Vi har fem forskellige kompetenceområder, hvor vi arbejder med risiko fra forskellige vinkler: CFO Service, Digital Trust, Sustainability Assurance & Advisory Services, Governance, Risk & Compliance og Trust & Transparency.

Vores opgaver spænder bredt – og vi hjælper bl.a. med alt fra økonomistyring, procesoptimering og forretningsudvikling til efterforskning af økonomisk kriminalitet, rådgivning inden for sustainability, avanceret dataanalyse og risikostyring i vores kunders it-miljøer.

Du bliver en del af ét af verdens største revisions- og konsulenthuse med knap 2.600 medarbejdere i Danmark og over 300.000 globalt, som hver dag er med til at gøre en forskel. 

Tilmeld dig PwC's karrierenyhedsbrev

Playback of this video is not currently available

1:34

"Vi hjælper virksomheder med at tage oplyste beslutninger. Den indsigt, vi som uafhængig part kan give, er uvurderlig for virksomhederne i dagens komplekse driftsmiljø.
Vi arbejder sammen med vores kunder i både bestyrelseslokalet og administrationen og hjælper med at styrke alle aspekter af kundens forretning - fra medarbejdere og resultater over systemer og strategi til forretningsplaner og business resilience.
Som leder af Risk Assurance glæder jeg mig til at gå på arbejde hver dag. Jeg har Danmarks bedste kolleger, og vi går på arbejde for at gøre en markant forskel. Vil du være med på vores hold?"
Brian Christiansen, Partner og leder af Risk Assurance

Ansøg her

Læs mere om stillingen som graduate i Risk Assurance

Ansøg her

Ansøg her

Læs mere om stillingen som graduate i CFO Service

Ansøg her

PwC Risk Assurance kan tilbyde dig

 • Et spændende etårigt forløb
  I forløbet er der fokus på faglig og personlig udvikling, der giver dig en god overgang fra at være studerende til at blive konsulent med professionelle kompetencer.
 • Skræddersyet karriererådgivning og sparring
  Du får en career coach, der er med til at sikre, at du arbejder hen mod dine personlige målsætninger under graduateforløbet.
 • Mulighed for rotation
  Med forståelse for, at vores graduates ofte har flere interesseområder, er det muligt at rotere mellem vores 5 spor - såfremt du ønsker det.
 • Unikt netværk
  Du får et unikt og bredt netværk i og udenfor PwC igennem en onboardingtur, netværksdage, sociale og faglige arrangementer, varierende kundeprojekter og en afsluttende graduationtur.

Kickstart din karriere

PwC’s graduateforløb i Risk Assurance har til formål at udvikle dig fra at være studerende til konsulent med professionelle kompetencer. Gennem det etårige forløb vil du lære de vigtigste færdigheder som konsulent og udvikle din faglighed markant. Du bliver tilknyttet en career coach, som er en erfaren kollega hos PwC, der hjælper med at sørge for, at du løbende bliver udfordret, og at din karriere bevæger sig i den retning, du ønsker. Samtidig er det også vigtigt at du er selvstændig og tager ansvaret for din udvikling. Hos PwC’s Risk Assurance får du ikke en karriere, du tager den.

Som graduate i Risk Assurance starter du i et af de fem spor:

 • CFO Service
 • Digital Trust
 • Sustainability Assurance & Advisory Services
 • Governance, Risk & Controls
 • Trust & Transparency

Hos PwC er det vigtigt at forstå, hvad kolleger fra de andre spor arbejder med. Derfor får alle graduates en unik mulighed for at rotere mellem sporene i løbet af forløbet, hvis de ønsker det. I slutningen af programmet kan du vælge, hvor du bedst ser dig selv.

PwC's graduate-forløb

1. Onboarding
- Socialt fællesskab
- PwC kulturen
- Undervisning og udvikling af faglige kompetencer

2. Løbende udvikling
- Konsulent tool box
- Netværksdage
- Spændende kundeprojekter med on the job training

3. Output
- Opbyggelse af netværk både internt og eksternt
- Værdiskabelse for kunden
- Afsluttende graduationtur

Ét forløb - Fem forskellige spor

Digital Trust

I Digital Trust arbejder vi med en bred vifte af it-relaterede ydelser, alle med fokus på at håndtere og minimere risici samt skabe tillid. Vores medarbejdere i Digital Trust har forskelligartede fagområder og baggrunde, men brænder alle for at hjælpe vores kunder med at modstå trusler i forhold til deres it-sikkerhed og anvendelse af it-systemer.

Vi dykker ned i data og systemer for nogle af landets største virksomheder, og hjælper dem med at levere tillid i deres ydelser gennem afgivelse af it-erklæringer og analyser. I Digital Trust arbejder vi bl.a. inden for de følgende arbejdsområder:

 • Afgivelse af it-revisionserklæringer for de største outsourcing-virksomheder
 • Revision og validering af generelle it-kontroller samt applikationskontroller
 • GDPR rådgivning og erklæringsarbejde hos databehandlere
 • Avancerede dataanalyser for at skabe indsigt i risici
 • Funktionsadskillelse i it-systemer.

Som medarbejder i Digital Trust skal du brænde for it og it-sikkerhed, og kombinationen af teknisk forståelse med en forretningsorienteret tankegang.

Mød Caroline Frederiksen, der startede som graduate i Digital Trust

"Jeg synes, det var en rigtig god opstart efter at være blevet færdig med min kandidatuddannelse. Det gav mig mulighed for at prøve kræfter med forskellige typer opgaver, og jeg kunne stille alle de spørgsmål, jeg havde. Det var også attraktivt at starte sammen med andre nyuddannede – det gav et rigtig godt netværk med sammenhold og en masse nye venner.

Graduate-forløbet giver et godt fundament. Selvom der er mange informationer fra start, så er der også plads til at lære. Og så føler man sig aldrig alene, da der er andre, som er startet på samme tidspunkt og niveau som en selv. Vi har også interne graduate-netværksdage, hvilket kan være et rigtig godt afbræk fra den travle hverdag.

Min største oplevelse har været, hvor hurtigt man får mulighed for at få ansvar. Det er meget motiverende, når man er nyuddannet, og man lærer meget af det."

- Caroline Frederiksen, Manager og tidl. graduate i Digital Trust

Caroline Frederiksen

CFO Service

I CFO Service har vi en målsætning om at være CFO’ens vigtigste sparringspartner. Vi rådgiver vores kunder og leverer projekter og interim konsulentydelser både enkeltvis og i teams. Vi har en operationel tilgang, hvor vi hjælper vores kunder med at sikre, at de rigtige kompetencer, processer og styringsværktøjer er tilgængelige og anvendes i økonomifunktionen.

Vi arbejder sammen med vores kunder om at drifte, udvikle og optimere økonomifunktionen, så den kan levere et optimalt beslutningsgrundlag for vores kunders beslutningstagere. Vi arbejder bl.a. inden for områderne:

 • Financial og Business Controlling samt Finance Business Partnering
 • Projektledelse og risikostyring
 • Design og optimering af processer
 • Driftsopgaver inden for regnskab
 • Optimering af interne kontrolmiljøer.

Som graduate i CFO Service skal du have et ønske om at accelerere din karriere som konsulent inden for økonomistyring og regnskab. Du får mulighed for at lære håndværket fra bunden, så du kan løse komplekse problemstillinger og være en relevant og troværdig rådgiver til CFO’en.

Mød Lars Søland, der startede som graduate i CFO Service

"I mit studie fandt jeg ud af, at jeg var meget interesseret i finance business partnering og optimering af virksomheders drift. Hos PwC så jeg en mulighed for at prøve kræfter med disse områder i et konsulentmiljø, hvor der stilles høje krav til selvstændighed og engagement. Samtidig tilbød graduate-forløbet en mulighed for at starte sammen med et hold af unge og motiverede kolleger.

Graden af læring, tillid og ansvar, som gives allerede fra første dag er høj. Læringen som graduate kommer primært fra ”on the job training”. Det vil sige, at man hurtigt opsamler praktisk erfaring. Samtidig har man mulighed for at prøve kræfter med mange forskellige problemstillinger på kort tid.

Mødet med kulturen i PwC, og det sammenhold der er, har været den største oplevelse. I det daglige er man omgivet af super kompetente kolleger, der altid er villige til at inkludere dig, samarbejde og svare på spørgsmål. På den måde mærker man, at man er en værdsat del af teamet."

- Lars Søland, Manager og tidl. graduate i CFO Service

Lars Søland

Trust Transparency

I Trust & Transparency hjælper vi vores kunder med at skabe tillid og gennemsigtighed i en kompleks verden. I vores team har vi forskellige fagligheder og kompetencer, som komplementerer hinanden, og derfor kan vi arbejde på tværs og sætte det bedste hold der matcher kundernes behov for ekspertbistand og rådgivning.

Vi kvalitetssikrer offentlige og private bygge- og anlægsprojekters økonomi og assisterer advokater i besvigelsessager. Vi leverer ekspertbistand og rådgivning inden for økonomisk kriminalitet og besvigelsessager, og sikkerhed inden for kommercielle kontrakter, hvor 2. parter har behov for en uvildig 3. parts vurdering. Vi hjælper offentlige kunder med at modvirke social dumping ved, at finde og løse sager om overtrædelse af arbejdsklausulens krav til løn- og arbejdsvilkår, for de medarbejdere hos de private leverandører der udfører arbejde på vegne af offentlige virksomheder.    

Trust & Transparency kan vores services opdeles i følgende kerneområder:

 • Capital Projects & Infrastructure (rådgivning for bygge- og anlægsprojekter, contract assurance, social dumping) 
 • Forensic & compliance services (besvigelsesundersøgelser, whistleblower etablering, third party audits).

Mød Rebekka Makne Johansen, der startede som graduate i Trust & Transparency

“Jeg valgte at søge en graduatestilling, fordi jeg ville prøve kræfter med konsulentbranchen. Jeg ønskede at arbejde med andet end jura og håbede på at blive en del af et internationalt og mangfoldigt graduateteam.

Graduateprogrammet var for mig den perfekte overgang fra studie- til arbejdslivet. For mig var overgangen fagligt udfordrende, meget social og ikke mindst meget festlig.

I PwC samarbejder vi på tværs af nationaliteter, professioner og kompetencer. Det giver et spændende læringsmiljø og en rigtig god stemning.

Jeg får lov til at omsætte jura til praksis, jeg tilegner mig indgående viden om risikostyring og så har jeg desuden mulighed for at lære af dygtige konsulenter inden for bl.a. bæredygtighed, menneskerettigheder, forretningsetik, besvigelsesundersøgelser mv.”

I min bog kan det koges ned til en “win-win-situation”.

- Rebekka Makne Johansen, Senior Associate og tidligere graduate i Trust & Transparency

Kargoz Serbest Ozcan

Sustainability Assurance & Advisory Services

I Sustainability Assurance & Advisory Services hjælper vi virksomheder på tværs af industrier med den bæredygtige omstilling og forretningsudvikling - fra strategi til handling og fra rapportering til revision.

Vi er et team bestående af medarbejdere med mange forskellige baggrunde bragt sammen af vores fælles interesse for at arbejde med bæredygtighed.

Som graduate i vores afdeling vil du få mulighed for at arbejde med en bred vifte af opgaver inden for bæredygtighed. Derfor skal du gerne brænde for at arbejde med bæredygtig omstilling og forretningsudvikling for at blive en del af Sustainability Assurance & Advisory Services.

Mød Frederik Terp Knutzen, der arbejder i Sustainability Assurance & Advisory Services

“Graduateprogrammet var en rigtig god mulighed for at fortsætte min læring efter studiet og gav mig den perfekte overgang fra at være studerende til fuldtidsansat. I løbet af min tid som graduate fik jeg lov til at prøve kræfter med flere forskellige fagområder, hvilket ledte til, at jeg fandt min helt rigtige plads i Sustainability Advisory & Assurance Services.

Som ansat i PwC får man adgang til en enormt stor vidensbank i form af yderst kompetente kolleger, samtidig med at man fra dag ét er med til at rådgive en lang række C25 virksomheder. Det mærkede jeg allerede i min første uge, hvor jeg hurtigt blev en del af et team og fik muligheden for at være med til at gøre en forskel.

Derudover er der en holdånd i PwC, som er enorm betryggende, når man starter sin karriere. Man får hurtigt følelsen af, at vi løfter i flok og i høj grad fejrer hinandens succeser. Dertil skal det nævnes, at man som ansat i Sustainability Advisory & Assurance Services får muligheden for at have arbejdsopgaver, som er med til at give en meget meningsfuld hverdag, hvilket jeg vægter rigtig højt.”

- Frederik Terp Knutzen, Manager og tidligere graduate i Trust & Transparency

- -

Governance, Risk & Compliance

I Governance, Risk & Compliance hjælper vi virksomheder med at navigere i en dynamisk verden præget af stigende risici og øgede krav til governance, risk og compliance. For at skabe succes i et uforudsigeligt miljø skal virksomheder være modstandsdygtige. Det handler ikke kun om at stå stærkt, men om at forstå, hvordan skiftende risici kan påvirke en branche og en virksomhed, så man kan reagere hurtigt og komme stærkere ud på den anden side.

Vores unikke kombination af forretnings- og brancheindsigt, teknisk ekspertise samt samarbejdsvillighed skaber tillid til at navigere i risici og træffe de beslutninger, der gør forskellen. Vi hjælper virksomheder med at etablere datadrevet og teknologisupporteret risikostyring, kontrol- og compliancerammeværk.

Mød Alexander Dyrvig, der arbejder i Governance, Risk & Compliance

“PwC's Risk Assurance graduateprogram skilte sig ud for mig på den måde, at jeg kunne få et etårigt læringsforløb i et globalt videnshus. Muligheden for at træde direkte ind i en konsulentrolle og arbejde med problemstillinger hos nogle af de største virksomheder i Danmark under oplæring af eksperter og stærke profiler, fungerede som det ideelle springbræt for min karrierestart.

Jeg benyttede mig desuden af muligheden for at rotere afdeling halvvejs gennem forløbet. Jeg skiftede fra en dagligdag i Digital Trust til Governance, Risk & Compliance (GRC), hvor jeg sidenhen valgte at blive. Rotationsmuligheden gjorde det muligt for mig at spore mig ind på lige netop de områder, jeg fandt interessante, både opgave- og kompetencemæssigt.

Sparringen med og interessen fra mine ledere og kolleger har hjulpet mig med at sætte en retning for min karriere og har dermed været en af de største oplevelser under graduateprogrammet. Man er altid omgivet af kolleger, der ønsker at se en vokse i de roller, man få mulighed for at prøve kræfter med på diverse kundeopgaver.”

- Alexander Dyrvig, Associate og tidligere graduate i Trust & Transparency

- -
Som graduate kan du lære at se om hjørner som rådgiver

Brian Christiansen er partner og leder af PwC’s Risk Assurance. I denne video fortæller han om de kompetencer, man kan udvikle i løbet af graduate-forløbet.

Få et stort netværk fra starten af karrieren

Marc Viuff er tidligere graduate og nuværende Senior Associate i CFO Service hos PwC's Risk Assurance. I denne video fortæller han om det sociale sammenhold og muligheden for karriereudvikling som graduate i PwC.

Overgangen fra studerende til graduate i PwC

Frederikke Vodder er tidligere graduate og nuværende Senior Associate hos PwC's Risk Assurance. I denne video fortæller hun om overgangen fra studerende til fuldtidsansat som en del af PwC’s graduate-forløb.

Playback of this video is not currently available

1:32

Playback of this video is not currently available

0:50

Playback of this video is not currently available

0:48

Hvordan ser ansøgningsprocessen ud? 

 1. Når du ansøger om at blive graduate, skal du være opmærksom på, at for at din ansøgning vil blive taget i betragtning, skal følgende dokumenter uploades: CV, ansøgning og eksamensbeviser.
 2. Samtaler vil blive afholdt løbende, og til samtalen vil du møde repræsentanter fra den afdeling, du ønsker at starte i.
 3. Vi gør opmærksom på, at vi forbeholder os retten til at tage opslaget ned, når de rette kandidater er fundet.
Ansøg her

Læs mere om stillingen som graduate i Risk Assurance

Ansøg her

Ansøg her

Læs mere om stillingen som graduate i CFO Service

Ansøg her

Kontakt os

Elisabeth Refstrup

Associate, PwC Denmark

Tlf: 2557 2447

Natascha Hartvich

Senior Associate, PwC Denmark

Tlf: 5354 6693

Følg PwC