Bliv graduate i PwC

Mennesker der gør en forskel

Som graduate i PwC bliver du en del af en markedsledende afdeling, hvor vi hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med at styrke deres risikohåndtering inden for digital trust, økonomistyring, it-sikkerhed og antikorruption.

Ét program – tre forskellige spor

It-governance, it-sikkerhed, it-revision og it-erklæringer

I Digital Trust rådgiver vi ledelsen om kontroller og styringsprocesser i forhold til deres it-miljø med fokus på operationelle og finansielle risici. Vi hjælper outsourcing-virksomheder og databehandlere med at levere tillid i deres ydelser gennem afgivelse af it-erklæringer. Vores it-erklæringer er en uafhængig vurdering af vores kunders processer og kontroller med det formål at give tillid til modtagerne – på samme måde som revisors påtegning af en virksomheds årsrapport.

Økonomistyring er nøglen til succes

I CFO Service har vi et mål om at være CFO’ens vigtigste samarbejdspartner. Vi leverer operationelle løsninger og udvikler virksomheden inden for et område, der har stor betydning for virksomhedens økonomistyring. Vi varetager udviklings- og driftsopgaver inden for regnskab, procesoptimering, interne kontroller, controlling og økonomistyring på både interim- og projektbasis. Som Graduate får du en unik mulighed for at lære håndværket fra bunden for derigennem at kunne løse komplekse problemstillinger i økonomifunktionen og være med til at udfordre og udvikle vores kunder.

Antikorruption, 3.parts erklæringer, fraud management og forretningsetik ...

... er nøgleordene, når vi som uvildig tredjepart skaber et tillidsfuldt samarbejdsgrundlag for vores kunder. Det gør vi fx, når vi udarbejder finansielle- og ikke-finansielle erklæringer. Trust & Transparency er et ungt og alsidigt team med forskellige baggrunde. Vores forskellige kompetencer kommer i spil, når vi løser opgaver og skaber værdi for vores kunder. Opgaverne er meget forskelligartede – fra procesbeskrivelse til efterforskning af økonomisk kriminalitet. Som Graduate får du mulighed for at prøve kræfter med forskellige problemstillinger og arbejdsområder, inden du finder et område til specialisering.

Hvad tilbyder vi dig?

Fastansættelse fra dag 1

Onboarding-forløb i Sydeuropa

Karrieresparring med Career Coach

Unikt netværk

1-årigt udviklingsforløb

”On the job training”

Mentorordning med Graduate Coach

Faglig og personlig udvikling

Søg nu, og bliv en del af PwC’s Graduate hold

loading-player

Playback of this video is not currently available

Oplev, hvem vi er, og hvad det vil sige at være en del af PwC.

Det handler om at hjælpe hinanden frem.

I PwC arbejder vi for at gøre en forskel ved at skabe de bedste løsninger for vores kunder, skabe et stærkt fællesskab mellem kolleger og styrke tilliden i samfundet.

Jeg har fået mulighed for at udvikle mig på den internationale scene og arbejde med de største og mest udfordrende kunder globalt.

Kontakt os

Jens Christian Jørgensen

Senior Manager, RAS, PwC Denmark

Tlf: 3945 3848

Christian Dich

Senior Associate, Human Capital, PwC Denmark

Tlf: 3945 3182

Følg PwC