Bliv graduate i PwC

Mennesker der gør en forskel

Som graduate i PwC bliver du en del af vores Risk Assurance Services, hvor vi arbejder tæt sammen med virksomheder i alle dele af dansk erhvervsliv. Du kan blive graduate med base i både Aarhus og Hellerup.

Ønsker du en stejl læringskurve, og vil du være med til at styrke tilliden i samfundet og løse væsentlige problemstillinger? Er du klar til at blive en del af en af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningsvirksomheder? Så skal du søge en graduate-stilling i vores afdeling Risk Assurance i PwC, hvor du vil være med til at servicere og rådgive førende private virksomheder og offentlige institutioner.

Hvad tilbyder vi dig?

Fastansættelse fra dag 1

Onboarding-forløb i Sydeuropa

Karrieresparring med Career Coach

Unikt netværk

1-årigt udviklingsforløb

”On the job training”

Mentorordning med Graduate Coach

Faglig og personlig udvikling

Hvad er Risk Assurance Services (RAS)?

Du bliver en del af en markedsledende afdeling inden for bl.a. digital trust, Governance Risk & Compliance, økonomistyring, it-sikkerhed og antikorruption. Vi hjælper nogle af Danmarks største virksomheder med at styrke deres risikohåndtering, både inden for økonomi og it-sikkerhed.

Her er de forskellige kompetenceområder i RAS:

  • Digital Trust – it-sikkerhed, revision af kontroller, it-revision og erklæringer 
  • CFO Service – udviklings- og driftsopgaver inden for regnskab, controlling og økonomistyring
  • Trust & Transparency – Antikorruption, 3.parts erklæringer, fraud management og forretningsetik

Hvis du stræber efter at arbejde sammen med virksomhedens økonomidirektør, regnskabschef, CIO/it-chef, quality controller, fraud examiner, head of internal audit eller lignende stillinger i virksomheder vil vi understøtte din udvikling, så du udvikler de rette kompetencer til at besidde en af disse roller senere i din karriere. Du vil opbygge dine kompetencer henholdsvis gennem et uddannelsesforløb og oplæring hos PwC’s kunder, hvor en mere erfaren medarbejder vil hjælpe dig med, hvordan opgaven skal løses.

Her kan du blive graduate...

Digital Trust

It-governance, it-sikkerhed, it-revision og it-erklæringer

I Digital Trust rådgiver vi ledelsen om kontroller og styringsprocesser i forhold til deres it-miljø med fokus på operationelle og finansielle risici. Vi hjælper outsourcing-virksomheder og databehandlere med at levere tillid i deres ydelser gennem afgivelse af it-erklæringer. Vores it-erklæringer er en uafhængig vurdering af vores kunders processer og kontroller med det formål at give tillid til modtagerne – på samme måde som revisors påtegning af en virksomheds årsrapport.

View more

CFO Service

Økonomistyring er nøglen til succes

I CFO Service har vi et mål om at være CFO’ens vigtigste samarbejdspartner. Vi leverer operationelle løsninger og udvikler virksomheden inden for et område, der har stor betydning for virksomhedens økonomistyring. Vi varetager udviklings- og driftsopgaver inden for regnskab, procesoptimering, interne kontroller, controlling og økonomistyring på både interim- og projektbasis. Som Graduate får du en unik mulighed for at lære håndværket fra bunden for derigennem at kunne løse komplekse problemstillinger i økonomifunktionen og være med til at udfordre og udvikle vores kunder.

View more

Trust & Transparency

Antikorruption, 3.parts erklæringer, fraud management og forretningsetik ...

... er nøgleordene, når vi som uvildig tredjepart skaber et tillidsfuldt samarbejds grundlag for vores kunder. Det gør vi fx, når vi udarbejder finansielle- og ikke-finansielle erklæringer. Trust & Transparency er et ungt og alsidigt team med forskellige baggrunde. Vores forskellige kompetencer kommer i spil, når vi løser opgaver og skaber værdi for vores kunder. Opgaverne er meget forskelligartede – fra procesbeskrivelse til efterforskning af økonomisk kriminalitet. Som Graduate får du mulighed for at prøve kræfter med forskellige problemstillinger og arbejdsområder, inden du finder et område til specialisering.

View more

Kontakt os

Susanne Elmer
Human Capital, PwC Denmark
Tlf: 3945 3600
E-mail

Chelina Amalie Theland
Human Capital, PwC Denmark
Tlf: 3945 3600
E-mail

Følg PwC