Ida leder med et grønt hjerte

Ida Grevenkop-Castenskiold

Vores kollega, Ida Grevenkop-Castenskiold Ingemann, har fra starten af sin karriere i PwC ønsket at gøre en forskel, både når det gælder ledelse og i sit arbejde med bæredygtighed.

Ida er en erfaren program- og projektleder og har stået i spidsen for adskillige komplekse organisatoriske transformationer. Til dagligt er Ida konsulent i afdelingen, People & Organisation, og rådgiver PwC’s kunder om planlægning, styring og eksekvering af forandringsprocesser og har kernekompetencer inden for forandringsledelse og HR. Ida har været drivkraften bag flere omfattende compliance-projekter og har hjulpet adskillige kunder til at løfte deres samfundsmæssige ansvar. Et af de aktuelle emner, som Ida især har fokus på, er nye krav til virksomheders ESG-rapportering. Her rådgiver Ida virksomheder og organisationer til at navigere i de udfordringer og muligheder, der er forbundet med bæredygtighed, så de kan fremtidssikre deres forretning og samtidig bidrage til en grønnere og mere socialt retfærdig fremtid.

“Bæredygtighed er en helt central udfordring, som påvirker kloden, samfundet, erhvervslivet og du og jeg som individer. For mig er det virkelig meningsfyldt at arbejde med et så højaktuelt og væsentligt område, hvor vi alle bør være en del af løsningen.”

Ida Grevenkop-Castenskiold Ingemann

Det er dog ikke kun i sit arbejde med virksomheder på tværs af landet, men også som leder, at Ida har fokus på bæredygtige løsninger. Med naturligt flair for ledelse udvikler og coacher Ida andre både i kraft af sin rolle som projektleder, men også som sparringspartner og karrierecoach for yngre kolleger. Ida har nemlig selv erfaret, hvilken betydning det har haft for hendes karriereudvikling i PwC at mærke tillid og opbakning fra sine ledere. 

Jeg har oplevet et stort fokus på at hjælpe mig til at lykkes fra start. Jeg har fået plads til at folde mig ud i forskellige roller med stort udviklingspotentiale og er samtidig kommet ud af min komfortzone”. 

Netop derfor understreger Ida, hvor vigtigt det er som leder at give plads til selv at kunne finde løsningerne - præcis som hun selv oplever et stort spillerum i PwC. 

“I min optik handler det om at få den, der er bedst til at løse opgaven, til at byde ind og være en del af løsningen. Det er ikke lederens rolle at komme med alle svarene. Som leder er det enormt vigtigt at være lydhør og imødekommende over for andres løsninger og ideer”. 

Udover at være en ambitiøs rådgiver er Ida også ambitiøs, når det gælder sit familieliv. For knap to år siden blev hun nemlig mor - en forandring, der har gjort effektiv prioritering i hverdagen til en helt afgørende faktor.

Jeg har skullet få forventninger fra kunder, ledere, kolleger, min familie og ikke mindst mig selv til at gå op i en højere enhed og finde løsninger, der giver mening for alle parter. Det har jeg været glad for at opleve, kan lade sig gøre i PwC, hvor der både er en høj grad af fleksibilitet og ikke mindst en respekt og interesse for hinanden som hele mennesker” 

Følg PwC