PwC i Aalborg

Rådgivning og revision af lokale revisorer i Aalborg med internationalt netværk.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Aalborg Bicycle Store: “PwC står for den daglige administration, så vi kan fokusere på forretningen"

PwC samarbejder med Aalborg Bicycle Store om alt fra regnskab, bogholderi, rapportering og budgetter samt sparring på virksomhedens strategi. Virksomheden, der har tre ansatte og ligger i Aalborg, har med PwC’s hjælp fået overblik og styr på deres daglige administration, så virksomhedens ejer, Mikael Toft Frederiksen, kan fokusere på det, han brænder allermest for - nemlig udviklingen af Aalborg Bicycle Store.

PwC i Aalborg

Skelagervej 1A,
9000 Aalborg

Tlf. 9635 4000

Find vej

Vores revisor-team i Aalborg har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver mange forskellige virksomheder inden for erhverv såsom produktionsvirksomheder, større handelsvirksomheder, ejendomsforvaltere, landbrug, tandlæger og ejendomsmæglere. Blandt andet hjælper vi inden for følgende områder:

  • Økonomiske analyser
  • International skat
  • Internationale revisionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Mv

Få rådgivning og revision af lokale revisorer i Aalborg med internationalt netværk

PwC i Aalborg er en lokal afdeling i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Mellem lokalkontoret i Aalborg og vores øvrige 14 kontorer i Danmark samarbejder ca. 1.919 PwC’ere hver dag på kryds og tværs om at hjælpe vores kunder med at opnå succes. Tilsammen trækker vi på et netværk med mere end 223.468 kolleger fra hele verden.

PwC har ligeledes en stærk markedsposition i den kommunale sektor med en markedsandel på 25 % af samtlige kommuner. Vores public-afdeling i Aalborg servicerer pt. ni kommuner i det jyske. Vi assisterer bl.a. kommunerne på det finansielle område samt med forvaltningsrevision, økonomistyring, effektivisering, rapportering og analyser. På det sociale område assisterer vi med service- og beskæftigelsesloven.

Kontakt din rådgiver og revisor i Aalborg

Marianne Fog Jørgensen

Partner, statsaut. revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4040

E-mail

Kontakt os

Emil Uggerhøj
Senior Manager, PwC Denmark
Tlf: 9635 4020
E-mail

Følg PwC