PwC i Aalborg

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Aalborg.

Vores team af statsautoriserede revisorer i Aalborg har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver mange forskellige virksomheder inden for erhverv såsom produktionsvirksomheder, større handelsvirksomheder, ejendomsforvaltere, landbrug, tandlæger og ejendomsmæglere. Vi hjælper bl.a med generationsskifte, økonomiske analyser, international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab, international bogføring og EU-projekter.  

PwC har ligeledes en stærk markedsposition i den kommunale sektor med en markedsandel på 25 % af samtlige kommuner. Vores public-afdeling i Aalborg servicerer pt. ni kommuner i det jyske. Vi assisterer bl.a. kommunerne på det finansielle område samt med forvaltningsrevision, økonomistyring, effektivisering, rapportering og analyser. På det sociale område assisterer vi med service- og beskæftigelsesloven.

Vores lokale PwC-afdeling er en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi samarbejder vi dagligt med de øvrige kontorer i Danmark og over 2.400 specialiserede kolleger, som vi kan trække på, når vi hjælper vores kunder. Desuden trækker vi på et globalt netværk med kolleger fra hele verden.

PwC i Aalborg

Skelagervej 1A,
9000 Aalborg

Tlf. 9635 4000

Find vej Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning

Playback of this video is not currently available

1:21

Bang & Jensen Group: “De er gode til at komme med løsninger”

Bang & Jensen Group er et family office med base i Aalborg. De sætter især pris på, at PwC’s store brancheforståelse, og at rådgiverne fra PwC’s både evner at stille de rigtige spørgsmål og komme med kompetente svar.

Direktør, Dennis Jensen, fortæller, at mange af hans klienter ønsker at arbejde i udlandet, og derfor nyder han godt af PwC’s globale netværk og kompetencer på mange forskellige områder.

Bichel Vine ApS: “PwC er ikke bare en revisor, men en sparringspartner på alle felter.”

For Lars Bo Guldhammer Henriksen, der er direktør hos Bichel Vine ApS, er PwC en tryg økonomisk og strategisk sparringspartner. PwC er ikke bare en revisor, men en vejleder, der skubber Bichel Vine ApS i den rigtige retning, stiller kritiske spørgsmål og holder virksomheden oppe på deres løfter. For Lars Bo Guldhammer Henriksen er det altafgørende at have en revisor, der er tæt på driften og viser stor interesse i hans virksomhed. Det mener Bichel Vine ApS, at de får hos PwC, som ifølge ejerlederen leverer en vare, hvor succes er i fokus. Til dagligt er PwC hjælper med den generelle sparing, bogføring og regnskabsudarbejdelse.

Playback of this video is not currently available

1:04

Kontakt din rådgiver og revisor i Aalborg

Line Borregaard

Partner, Statsaut. revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4042

E-mail

Rasmus Mellergaard Stenskrog

Partner, Assurance, statsaut. revisor, Aalborg , PwC Denmark

5122 8812

E-mail

Torben Toft Kristensen

Partner, statsautoriseret revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4024

E-mail

Kontakt os

PwC Aalborg

Skelagervej 1A, 9000 Aalborg , PwC Denmark

Tlf: 9635 4000

Følg PwC