Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

PwC i Aalborg

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Aalborg.

Vores team af statsautoriserede revisorer i Aalborg har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver mange forskellige virksomheder inden for erhverv såsom produktionsvirksomheder, større handelsvirksomheder, ejendomsforvaltere, landbrug, tandlæger og ejendomsmæglere. Vi hjælper bl.a med generationsskifte, økonomiske analyser, international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab, international bogføring og EU-projekter.  

PwC har ligeledes en stærk markedsposition i den kommunale sektor med en markedsandel på 25 % af samtlige kommuner. Vores public-afdeling i Aalborg servicerer pt. ni kommuner i det jyske. Vi assisterer bl.a. kommunerne på det finansielle område samt med forvaltningsrevision, økonomistyring, effektivisering, rapportering og analyser. På det sociale område assisterer vi med service- og beskæftigelsesloven.

Vores lokale PwC-afdeling er en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi samarbejder vi dagligt med de øvrige kontorer i Danmark og over 2.400 specialiserede kolleger, som vi kan trække på, når vi hjælper vores kunder. Desuden trækker vi på et globalt netværk med kolleger fra hele verden.

PwC i Aalborg

Skelagervej 1A,
9000 Aalborg

Tlf. 9635 4000

Find vej Kontakt os

Playback of this video is not currently available

SHIP-LOG: “I PwC kalder de en spade for en spade - og de holder, hvad de lover”

SHIP-LOG var kommet til et punkt, hvor de havde brug for at blive en del af noget større for at kunne blive ved med at vækste. I tæt samarbejde leverede PwC hele pakken af ydelser og rådgivning i forbindelse med virksomhedens ejerskifte. Men det, som Simon Steenholt, Group CEO og partner, sætter allermest pris på ved samarbejdet er, at PwC altid kalder en spade for en spade og leverer på det, som de lover. SHIP-LOG er en international shipping-virksomhed med base i Aarhus, hvor de er 60 medarbejdere.

Kontakt din rådgiver og revisor i Aalborg

Line Borregaard

Partner, Statsaut. revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4042

E-mail

Rasmus Mellergaard Stenskrog

Partner, Assurance, statsaut. revisor, Aalborg, PwC Denmark

5122 8812

E-mail

Torben Toft Kristensen

Partner, statsautoriseret revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4024

E-mail

Kontakt os

PwC Aalborg

Skelagervej 1A, 9000 Aalborg , PwC Denmark

Tlf: 9635 4000

Følg PwC