Din lokale rådgiver og revisor i Aalborg

  Vores revisor-team i Aalborg har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver mange forskellige virksomheder inden for erhverv såsom produktionsvirksomheder, større handelsvirksomheder, ejendomsforvaltere, landbrug, tandlæger og ejendomsmæglere. Blandt andet hjælper vi inden for følgende områder:

  • Økonomiske analyser
  • International skat
  • Internationale revisionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Mv

  Få rådgivning og revision af lokale revisorer i Aalborg med internationalt netværk

  PwC i Aalborg er en lokal afdeling i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Mellem lokalkontoret i Aalborg og vores øvrige 14 kontorer i Danmark samarbejder ca. 1.919 PwC’ere hver dag på kryds og tværs om at hjælpe vores kunder med at opnå succes. Tilsammen trækker vi på et netværk med mere end 223.468 kolleger fra hele verden.

  PwC har ligeledes en stærk markedsposition i den kommunale sektor med en markedsandel på 25 % af samtlige kommuner. Vores public-afdeling i Aalborg servicerer pt. ni kommuner i det jyske. Vi assisterer bl.a. kommunerne på det finansielle område samt med forvaltningsrevision, økonomistyring, effektivisering, rapportering og analyser. På det sociale område assisterer vi med service- og beskæftigelsesloven.

  Kontakt din rådgiver og revisor i Aalborg

  Marianne Fog Jørgensen
  Partner, statsaut. revisor, Aalborg
  Tlf: 9635 4040
  E-mail

  Generel god indsigt i dansk regnskabslovgivning og offentlig regnskabsaflæggelse, Revisionsstandarder, Datterselskabsrapporteringer til udenlandsk moderselskab, Selskabslovgivning, Selskabsskattelovgivningen, Omstruktureringer, Køb og salg af virksomheder

  Kommuner, Erhvervsskoler, Fødevarebranchen, Produktions- og handelsvirksomheder, Installationsvirksomheder, Kæder i detailbranchen, Rejseselskaber, Højteknologiske udviklingsvirksomheder, Havne

  Kontakt
  PwC Aalborg
  Skelagervej 1A, 9000 Aalborg
  Tlf: 9635 4000
  Fax: 9635 4099
  E-mail