PwC i Aalborg

Rådgivning og revision af lokale revisorer i Aalborg med internationalt netværk.

loading-player

Playback of this video is not currently available

DIC Group: "Vi lykkedes med et større projekt, fordi vi allierede os med PwC"

Som samarbejdspartner for DIC Group hjælper PwC bl.a. med regnskab, bogholderi, rapportering samt udarbejdelse af budgetter. Det har været med til at bekræfte Mikkel Kærsgaard Sørensen, CEO i DIC Group, i, at det handler om at udnytte hinandens kompetencer og gøre det, man er bedst til. DIC Group specialiserer sig i fremstilling af metalkonstruktioner, har 9 ansatte og ligger i Brønderslev.

PwC i Aalborg

Skelagervej 1A,
9000 Aalborg

Tlf. 9635 4000

Find vej

Vores revisor-team i Aalborg har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver mange forskellige virksomheder inden for erhverv såsom produktionsvirksomheder, større handelsvirksomheder, ejendomsforvaltere, landbrug, tandlæger og ejendomsmæglere. Blandt andet hjælper vi inden for følgende områder:

  • Økonomiske analyser
  • International skat
  • Internationale revisionsstandarder
  • Internationalt regnskab
  • International bogføring
  • Årsregnskaber
  • EU projekter
  • Mv

Få rådgivning og revision af lokale revisorer i Aalborg med internationalt netværk

PwC i Aalborg er en lokal afdeling i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Mellem lokalkontoret i Aalborg og vores øvrige 14 kontorer i Danmark samarbejder ca. 1.919 PwC’ere hver dag på kryds og tværs om at hjælpe vores kunder med at opnå succes. Tilsammen trækker vi på et netværk med mere end 223.468 kolleger fra hele verden.

PwC har ligeledes en stærk markedsposition i den kommunale sektor med en markedsandel på 25 % af samtlige kommuner. Vores public-afdeling i Aalborg servicerer pt. ni kommuner i det jyske. Vi assisterer bl.a. kommunerne på det finansielle område samt med forvaltningsrevision, økonomistyring, effektivisering, rapportering og analyser. På det sociale område assisterer vi med service- og beskæftigelsesloven.

Kontakt din rådgiver og revisor i Aalborg

Marianne Fog Jørgensen

Partner, statsaut. revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4040

E-mail

Kontakt os

Emil Uggerhøj

Senior Manager, Praksissektor ansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 9635 4020

Følg PwC