PwC i Herning

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Herning.

Vores team af statsautoriserede revisorer i Herning har et dybdegående kendskab til Herning samt den lokale region omkring Herning, og har derudover stor indsigt i industrier og brancher. Til dagligt udfører vi revision og rådgiver en lang række virksomheder i Herning og Midtjylland inden for mange forskellige erhverv. Vi hjælper vores kunder med alt fra skatteforhold til momsindberetning, afdragsregler, generationsskifte, køb og salg af virksomheder, årsregnskaber, ledelsesberetninger og økonomiske analyser.

Det kan være vanskeligt at styre din forretning, hvis du ikke har et præcist overblik over økonomien. Hos PwC i Herning hjælper vores revisor-team dig med at skabe dette overblik, så du aldrig er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige tidspunkt til at investere i et forsøg på vækst.

Vi engagerer os i Hernings lokalsamfund for at lære vores kunder at kende, så vi kan udøve optimal rådgivning, der sikrer deres økonomi både på kort og lang sigt.

Vores lokale PwC-afdeling i Herning er en del af et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Herning samarbejder vi dagligt med de øvrige kontorer i Danmark og over 2.400 specialiserede kolleger, som vi kan trække på, når vi hjælper vores kunder. Desuden trækker vi på et globalt netværk med kolleger fra hele verden og kan derfor rådgive i EU projekter, international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab og international bogføring. 

 

PwC i Herning

Platanvej 4,
7400 Herning

Tlf. 9660 2500

Find vej Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning

Playback of this video is not currently available

1:07

S&S Bilhus ApS: “De giver os utrolig kompetent rådgivning”

Brian Bach, der er direktør i S&S Bilhus ApS, har samarbejdet med PwC, siden han startede sin første virksomhed, da han var 20 år gammel. I dag hjælper PwC med revision samt årsafslutning, og S&S Bilhus har også valgt at outsource deres bogholderi.

Det er især ekspertisen på flere forskellige fagområder, som Brian Bach sætter pris på i samarbejdet med PwC. Han lægger vægt på de mange specialiserede medarbejdere, der gør, at han hurtigt kan få et værdifuldt svar, når S&S Bilhus har brug for sparring i hverdagen.

Gammelagergaard: "Vi har brugt PwC de sidste 13 år, og det er vi rigtig glade for.”

Økonomi og regnskab er en vigtig del af det at drive et landbrug - og Gammelagergaard får hjælp af PwC til den opgaver. I samarbejdet med PwC sætter ejer Martin Byskov Jeppesen pris påkvalitet af rådgivningen, som er allermest tydelig, når han diskuterer sine finansielle forhold med sin bank. Gammelager er en mælkeproduktion, der hvert år leverer 11 millioner liter mælk til Arla. PwC hjælper til daglig med budgetter og regnskaber og har også rådgivet i forbindelse med, at virksomheden er gået fra at være et almindeligt ejet landbrug til nu at være et aktieselskab. Martin Byskov Jeppesen mærker, at PwC har et personligt engagement i virksomheden.

Playback of this video is not currently available

1:05

Kontakt din rådgiver og revisor i Herning

Mads Hornbæk

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9660 2600

E-mail

Poul Spencer Poulsen

Partner, statsaut. revisor, Holstebro, PwC Denmark

9611 1825

E-mail

Kim Vorret

Partner, statsaut. revisor, Holstebro, PwC Denmark

9611 1854

E-mail

Daniel Mogensen

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9611 1878

E-mail

Carsten Jensen

Partner, Financial Services, Herning, PwC Denmark

9611 1815

E-mail

Per Sørensen

Director, statsaut. revisor, Herning & Holstebro, PwC Denmark

2172 7205

E-mail

Yvonne Bager

Director, Statsaut. revisor, Herning & Holstebro, PwC Denmark

2141 6163

E-mail

Kontakt os

PwC Herning

Platanvej 4, 7400 Herning, PwC Denmark

Tlf: 9660 2500

Følg PwC