PwC i Holstebro

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Holstebro.

Vores team af statsautoriserede revisorer i Holstebro har et indgående kendskab til den lokale region samt dyb industri- og brancheindsigt. Revision behøver ikke være kedeligt – specielt ikke, hvis du ikke selv står med arbejdet med at få tallene til at hænge sammen. Hos PwC i Holstebro kan din virksomhed få hjælp til alle områder af jeres økonomi, så I aldrig mister overblikket. En sund økonomi med overskud på bundlinjen er nok det vigtigste element for at få succes med din virksomhed.

Vælger du PwC i Holstebro som din virksomheds foretrukne økonomiske rådgiver, hjælper vi dig med forretningsudviklingen, så der ligger en konkret og økonomisk velfunderet strategi for jeres fremfærd. Til dagligt udfører vi revision, bogføring, regnskab og skat samt rådgiver en lang række virksomheder inden for forskellige erhverv (bl.a. detail, håndværk og produktion). Branchemæssigt dækker vi også meget bredt, og specielt inden for boligselskaber, uddannelsesinstitutioner og pengeinstitutter har vi gennem vores mangeårige arbejde opnået stor ekspertise. Vi råder også inden for lønindberetning, etablering af virksomhed og laver økonomiske analyser.

Hos PwC i Holstebro går vi op i, at lokalsamfundet har et solidt økonomisk fundament, så det kan modstå de konjunkturmæssige udfordringer. Derfor støtter vi lokale initiativer og aktiviteter, der kan styrke Holstebros position som en vigtig del af Midt- og Vestjylland.

Holstebro-kontoret er en lokal afdeling i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. Vi trækker derudover på et netværk med kolleger fra hele verden og derfor rådgiver vi også i international skat, international bogføring, opstart i udlandet og internationale revisionsstandarder.

PwC i Holstebro

Hjaltesvej 16,
7500 Holstebro

Tlf. 9611 1800

Find vej Kontakt os

Playback of this video is not currently available

1:05

Gammelagergaard: "Vi har brugt PwC de sidste 13 år, og det er vi rigtig glade for.”

Økonomi og regnskab er en vigtig del af det at drive et landbrug - og Gammelagergaard får hjælp af PwC til den opgaver. I samarbejdet med PwC sætter ejer Martin Byskov Jeppesen pris påkvalitet af rådgivningen, som er allermest tydelig, når han diskuterer sine finansielle forhold med sin bank. Gammelager er en mælkeproduktion, der hvert år leverer 11 millioner liter mælk til Arla. PwC hjælper til daglig med budgetter og regnskaber og har også rådgivet i forbindelse med, at virksomheden er gået fra at være et almindeligt ejet landbrug til nu at være et aktieselskab. Martin Byskov Jeppesen mærker, at PwC har et personligt engagement i virksomheden.

Kontakt din rådgiver og revisor i Holstebro

Kim Vorret

Partner, statsaut. revisor, Holstebro, PwC Denmark

9611 1854

E-mail

Poul Spencer Poulsen

Partner, statsaut. revisor, Holstebro, PwC Denmark

9611 1825

E-mail

Daniel Mogensen

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9611 1878

E-mail

Mads Hornbæk

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9660 2600

E-mail

Carsten Jensen

Partner, Financial Services, Herning, PwC Denmark

9611 1815

E-mail

Per Sørensen

Director, statsaut. revisor, Herning & Holstebro, PwC Denmark

2172 7205

E-mail

Yvonne Bager

Director, Statsaut. revisor, Herning & Holstebro, PwC Denmark

2141 6163

E-mail

Kontakt os

PwC Holstebro

Hjaltesvej 16, 7500 Holstebro, PwC Denmark

Tlf: 9611 1800

Følg PwC