PwC i København

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i København.

Vores medarbejdere på kontoret i København er eksperter inden for revision, skat og rådgivning og har dyb industri- og brancheindsigt. Derfor kan vores statsautoriserede revisorer og vores øvrige eksperter tilbyde din virksomhed skræddersyede løsninger, der svarer til den specifikke udfordring din virksomhed står overfor lige nu.

Til dagligt udfører vi revision og rådgiver en lang række virksomheder inden for flere forskellige services bl.a. Økonomisk rådgivning og analyser, generationsskifte, årsregnskaber, ledelsesberetninger og EU projekter. 

PwC i København er en lokal afdeling i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Danmark samarbejder over 2.400 PwC’ere hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 250.000 kolleger fra hele verden. Derfor rådgiver vi også inden for international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab og international bogføring.

PwC i København

Strandvejen 44,
2900 Hellerup

Tlf. 3945 3945

Find vej Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning

Playback of this video is not currently available

1:08

Measurelet ApS: “PwC ved noget om det at være en vækstvirksomhed”

PwC har været medtech-virksomheden Measurelet ApS’ faste rådgiver, siden virksomheden blev grundlagt i 2017. CEO i Measurelet, Marie Lommer Bagger, siger, at PwC gør en forskel for hendes virksomhed, fordi hendes rådgivere ved noget om, hvordan man udvikler en virksomhed fra start-up til vækstvirksomhed.

Measurelet har fra start fået hjælp til, hvordan de skulle strukturere virksomheden med holdingselskaber og driftselskaber, og i dag er PwC virksomhedens faste revisor, som hjælper dem med stort og småt på vækstrejsen.

GetWhy: “Rådgivningen fra PwC er i høj kvalitet.”

Softwarevirksomheden GetWhy er en global udbyder af kvalitativ research. PwC hjælper GetWhy med at træffe de rigtige beslutninger på deres vækstrejse og hjælper virksomheden med regnskab og revision. PwC rådgiver også GetWhy i forbindelse med at rejse kapital hos potentielle investorer.

GetWhy er begejstret for PwC’s rådgivning og fremhæver særligt kvaliteten af rådgivningen som PwC’s brancheforståelse inden for tech og software. CFO, Peter Werenberg, sætter også pris på kun at have én kontaktperson, som kan give de nødvendige svar. 

Playback of this video is not currently available

1:05

{{filterContent.facetedTitle}}

{{contentList.dataService.numberHits}} {{contentList.dataService.numberHits == 1 ? 'result' : 'Resultater'}}
{{contentList.loadingText}}

Kontakt os

PwC København

Strandvejen 44, 2900 Hellerup, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC