Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

PwC i København

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i København.

Vores medarbejdere på kontoret i København er eksperter inden for revision, skat og rådgivning og har dyb industri- og brancheindsigt. Derfor kan vores statsautoriserede revisorer og vores øvrige eksperter tilbyde din virksomhed skræddersyede løsninger, der svarer til den specifikke udfordring din virksomhed står overfor lige nu.

Til dagligt udfører vi revision og rådgiver en lang række virksomheder inden for flere forskellige services bl.a. Økonomisk rådgivning og analyser, generationsskifte, årsregnskaber, ledelsesberetninger og EU projekter. 

PwC i København er en lokal afdeling i et af verdens største revisions-, skatte- og rådgivningshuse. I Danmark samarbejder over 2.400 PwC’ere hver dag om at hjælpe vores kunder med deres succes, og de trækker på et netværk med mere end 250.000 kolleger fra hele verden. Derfor rådgiver vi også inden for international skat, internationale revisionsstandarder, internationalt regnskab og international bogføring.

PwC i København

Strandvejen 44,
2900 Hellerup

Tlf. 3945 3945

Find vej Kontakt os

Playback of this video is not currently available

PowerNet: "Jeg har altid fået det rigtige svar fra PwC - uanset tidspunktet på døgnet”

PwC samarbejder med Powernet om alt fra regnskab til skat og løbende rådgivning og sparring. Men det er ikke de konkrete ydelser, der gør forskellen for Per Buchard Hansen, adm. direktør i PowerNet. Det er selve relationen og kemien i samarbejdet, der betyder noget. Og det får han hos PwC. PowerNet leverer løsninger inden for fastnetbaseret telekommunikation, har 20 ansatte og ligger i Brøndby.

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt os

PwC København

Strandvejen 44, 2900 Hellerup, PwC Denmark

Tlf: 3945 3945

Følg PwC