Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

PwC i Odense

Lokale revisorer med internationalt netværk tilbyder rådgivning, bogføring og revision i Odense.

Hos PwC i Odense lægger vi stor vægt på, at vores kunder oplever, at vi som statsautoriserede revisorer og rådgivere er tilgængelige, til stede og til at tale med. Vores engagerede team af kompetente revisorer og rådgivere har alle et indgående kendskab til Fyn, og gennem vores tilstedeværelse lokalt i Odense og på Fyn har vi opnået stor indsigt i lokale brancher og industrier.

Vi vil gerne være med til at udvikle Odense og Fyn for at skabe vækst i erhvervslivet. Vi støtter op omkring lokale initiativer, der inspirerer, udvikler og finder nye løsninger for det fynske erhvervsliv, ligesom vi selv initierer flere erhvervsnetværk og faglige arrangementer med samme agenda.

Fra vores kontor i Munkebjerg Business Park hjælper vi alle lige fra enkeltmandsvirksomheder til store børsnoterede selskaber - med at holde styr på deres regnskab, skat og salgsmål. På kontoret sidder eksperter, der kan hjælpe dig med skat, revisionsstandarder, regnskab og bogføring, ligesom vi altid kan trække på specialister, der kan rådgive om lige præcis din udfordring, da vi hver dag samarbejder med vores kolleger fra PwC-kontorer i hele Danmark.

Derudover har vi også på et globalt netværk med over 280.000 kolleger, som står klar til at hjælpe dig med revision, skat og rådgivning på tværs af landegrænser og på de markeder, hvor du allerede nu opererer, eller hvor du ønsker at operere i fremtiden.

Succes skaber vi sammen.

PwC i Odense

Munkebjergvænget 1, 3. og 4. sal,
5230 Odense

Tlf. 6314 4200

Find vej Kontakt os

Playback of this video is not currently available

Nordbo Robotics: "PwC har kunnet tilbyde løsninger i alle stadier af vores rejse"

PwC har været med som samarbejdspartner lige fra start, da Nordbo Robotics blev stiftet i 2012. Derfor hjælper PwC ikke blot med virksomhedens bogføring og årsregnskab, men rådgiver og sparrer med virksomhedens co-founder og CEO, Leo Zhou, om virksomhedens løbende udvikling. Samtidig oplever Leo Zhou, at deres samarbejde med PwC er med til at blåstemple virksomheden over for internationale kunder. Nordbo Robotics leverer software-løsninger inden for bl.a. robotics, har 3 ansatte og ligger i Odense.

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt din rådgiver og revisor i Odense og på Fyn

Line Hedam

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4229

E-mail

Brian Petersen

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4224

E-mail

Mette Holy Jørgensen

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

2199 6761

E-mail

Mikael Johansen

Partner, Business Unit Leder og statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4260

E-mail

Claus Damhave

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

3945 3937

E-mail

Kontakt os

PwC Odense

Munkebjergvænget 1, 3. og 4. sal, 5230 Odense, PwC Denmark

Tlf: 6314 4200

Følg PwC