Din revisor i Trekantområdet - Få hjælp af en statsautoriseret revisor - PwC

  Vores lokale kendskab med ca. 100 dedikerede medarbejdere og en stor markedsandel i Trekantområdet er med til, at vi kan give dig optimal rådgivning om din virksomhed, uanset om det drejer sig om revision, regnskab, skat eller forretningsmæssig rådgivning. 

  Du får altid skræddersyet rådgivning, uanset om du er lokal forretningsdrivende i Trekantområdet eller har et mere internationalt fokus i din virksomhed.

  Lokal rådgivning og revision i Trekantsområdet

  PwC’s revisor team i Trekantområdet er en del af et internationalt netværk i et af verdens største revisions- skatte- og rådgivningshuse. Vi samarbejder på tværs af vores kontorer i Danmark såvel som med over 223.468 kolleger overalt i verden, hvor PwC er repræsenteret. Om dine ambitioner er succes på det danske marked eller internationale, står vi klar til at rådgive dig i forhold til lovgivning og komplicerede skatteregler overalt i verden.

  PwC betjener over 400 tandlæger i Danmark

  PwC betjener i dag over 400 tandlæger i Danmark inden for regnskabsservice, revision og rådgivning, heraf rigtig mange hos PwC Trekantområdet, som er et af otte tandlægecentre i PwC Danmark, hvor vi for at maksimere kvaliteten af vores arbejde og gøre vores serviceydelser så effektive som muligt har koncentreret vores ekspertise og viden inden for området.

  Vi har ansat personale, der primært beskæftiger sig med servicering af tandlæger. Vores servicekoncept indeholder:

  • gennemprøvet regnskabskoncept med standardkontoplan, konteringsvejledning og særligt udviklet revisormappe
  • fast pris for udarbejdelse af årsregnskab, så der altid er klarhed over, hvor meget du kommer til at bruge på revision.
  • gratis regnskabsanalyse med sammenligning af din forretning med normtal for tandlægeklinikker i Danmark
  • økonomisk årseftersyn, hvor vi gennemgår virksomhedens udviklingsmuligheder, herunder skattemæssig optimering af virksomhedens og dine private situation

  Herud aftaler vi individuelt med dig hvilke andre ydelser, som din forretning har brug for f.eks. kontering og bogføring, assistance med afstemninger, assistance i forbindelse med køb og salg af praksis og anden rådgivning.

  Hvis du vil høre mere om PwC's servicekoncept vedrørende tandlæger, kan du kontakte Paw Hjelmberg Laursen på telefon 7921 2704 eller phj@pwc.dk.

  International succes
  Danish/German Business Group

  Du ser muligheder for øget vækst i den tyske eller danske virksomhed i nabolandet. Mulighederne for etablering spænder vidt lige fra oprettelsen af et lille repræsentationskontor til stiftelse af et datterselskab. Uanset hvad vil du stå overfor en del spørgsmål om beskatning, social sikring og andre ansættelsesvilkår, moms og regnskabsaflæggelse – for blot at nævne nogle stykker.
  For at skabe succes med dine aktiviteter bør du søge professionel lokal rådgivning fra eksperter, som har et grundigt kendskab til begge lande.

  Kontakt Jan Bunk Harbo Larsen, Tlf: 7921 2765 eller Jørn Jørgensen, Tlf: 7921 2793.

  Download publikationen "International success - Danish/ Business Group" her

  Kontakt din rådgiver og revisor i Trekantområdet

  Lars Almskou Ohmeyer
  Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet
  Tlf: 7921 2702
  E-mail

  Revision, Omstrukturering, Generationsskifte, Koncernetablering, Rekonstruktion

  Handelsbranchen, Produktionsbranchen, Vindmølleindustrien

  Kontakt
  PwC Trekantområdet
  Herredsvej 32, 7100 Vejle
  Tlf: 7921 2700
  Fax: 7921 2701
  E-mail