PwC i Trekantområdet

Vores ca. 100 lokale medarbejdere i Trekantområdet giver dig optimal rådgivning om din virksomhed, uanset om det drejer sig om revision, bogføring, regnskab, skat eller forretningsmæssig rådgivning.

Vores team af statsautoriserede revisorer i Trekantområdet har et dybdegående kendskab til byerne i hele Trekantområdet, og vi har stor indsigt i industrier og brancher. Til daglig udfører vi revision og rådgiver en lang række virksomheder i Trekantområdet inden for mange forskellige erhverv. Vi hjælper vores kunder med alt fra skatteforhold til momsindberetning, bogføring, fradragsregler, generationsskifte, køb og salg af virksomheder og økonomiske analyser.

Det kan være vanskeligt at styre din forretning, hvis du ikke har et præcist overblik over økonomien. Hos PwC i Trekantområdet hjælper vores revisionsteam dig med at skabe overblik, så du aldrig er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige tidspunkt til at investere i et forsøg på vækst.

PwC i Trekantområdet beskæftiger mere end 100 medarbejdere. Vi engagerer os i lokalsamfund for at lære vores kunder at kende, så vi kan udøve optimal rådgivning, der sikrer vores kunders økonomi både på kort og lang sigt. Om dine ambitioner er succes på det danske marked eller internationale, står vi klar til at rådgive dig i forhold til lovgivning om komplicerede regnskabs- og skatteregler m.m. overalt i verden samt generationsskifte, EU projekter og økonomiske analyser.

Du får altid skræddersyet rådgivning, uanset om du er lokal forretningsdrivende i Trekantområdet, eller du har et mere internationalt fokus i din virksomhed.

PwC i Vejle

Herredsvej 32,
7100 Vejle

Tlf. 7921 2700

Find vej  Kontakt os

Kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din forretning

Playback of this video is not currently available

1:03

Harald P/S: "Vi synes, at det er kompetente mennesker"

Tandlægekæden Harald P/S er især glade for PwC's store brancheerfaring og høje fagkundskab inden for tandlægebranchen. Daværende direktør Brian D. Schmidt siger, at han har stor tillid til sine rådgivere.

Harald P/S har en ambition om at skalere virksomheden i de kommende år, og PwC hjælper bl.a. Harald med revision, juridisk rådgivning og digitale workflows. Tandlægekæden fortæller, at samarbejdet giver dem en tryghed i hverdagen.

Tandlægehuset Holgersson: "PwC har specialiseret sig inden for min branche"

Dyb brancheindsigt og proaktiv rådgivning er noget af det, der kendetegner samarbejdet mellem Tandlægehuset Holgersson og PwC, som rådgiver og sparrer med virksomheden omkring alle deres økonomiske forhold. For Niels Holgersson, indehaver af Tandlægehuset Holgersson, er det med til at give tryghed og skabe tillid, at PwC har specialiseret sig inden for tandlægebranchen og tilbyder ham skræddersyede brancheløsninger - og er også en af grundene til, at PwC har været fast samarbejdspartner gennem 20 år. Niels Holgersson og hans hustru har haft deres tandlægepraksis siden 1998, som i dag har 10 ansatte og ligger i Kolding.

Playback of this video is not currently available

1:05

Digital bogholderiafdeling

Driver du mindre eller mellemstor virksomhed kan vores digitale bogholderiafdeling, der er i kraftig vækst, hjælpe dig med at håndtere din virksomheds bogføring, mens du udvikler din forretning.

  • Vi udarbejder altid en pris og en løsning, der er skræddersyet til netop dine behov. Derfor bliver det ikke to gange dyrere, hvis du fx har to virksomheder, og du bestemmer selv, hvilke opgaver du selv vil stå for, og hvilke du vil overlade til os.
  • Vi anvender den nyeste teknologi og markedets bedste økonomisystemer. På den måde sikrer vi, at dine bilag bogføres effektivt og ensartet – og til en konkurrencedygtig pris.
  • PwC er for alle uanset virksomhedens størrelse og udfordringer.

Danish/German Business Group – international succes

Ser du muligheder for øget vækst i den tyske eller danske virksomhed i nabolandet? Mulighederne for etablering spænder vidt, lige fra oprettelsen af et lille repræsentationskontor til stiftelse af et datterselskab. Kontakt en af vores eksperter, som har et grundigt kendskab til begge lande, hvis du har spørgsmål om beskatning, social sikring og andre ansættelsesvilkår, moms og regnskabsaflæggelse – for blot at nævne nogle emner.

Download publikationen "International success - Danish/ Business Group" her

PwC betjener over 400 tandlæger i Danmark

PwC betjener i dag over 400 tandlæger i Danmark inden for regnskabsservice, revision og rådgivning, heraf rigtig mange hos PwC i Trekantområdet, som er et af otte tandlægecentre i PwC Danmark, hvor vi har koncentreret vores ekspertise og viden inden for området for at for at maksimere kvaliteten af vores arbejde og gøre vores serviceydelser så effektive som muligt.

Vi har ansat personale, der primært beskæftiger sig med servicering af tandlæger. Vores servicekoncept indeholder:

  • gennemprøvet regnskabskoncept med standardkontoplan, konteringsvejledning og særligt udviklet revisormappe
  • fast pris for udarbejdelse af årsregnskab, så der altid er klarhed over, hvor meget du kommer til at bruge på revision.
  • gratis regnskabsanalyse med sammenligning af din forretning med normtal for tandlægeklinikker i Danmark
  • økonomisk årseftersyn, hvor vi gennemgår virksomhedens udviklingsmuligheder, herunder skattemæssig optimering af virksomhedens og dine private situation.

Herudover aftaler vi individuelt med dig hvilke andre ydelser din forretning har brug for, fx kontering og bogføring, assistance med afstemninger, assistance i forbindelse med køb og salg af praksis og anden rådgivning.

Kontakt din rådgiver og revisor i Trekantområdet

Lars Almskou Ohmeyer

Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

2141 5987

E-mail

Henrik Forthoft Lind

Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

2373 2208

E-mail

Jan Bunk Harbo Larsen

Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

2366 4822

E-mail

Morten Elbæk Jensen

Partner, statsaut. revisor , Trekantområdet, PwC Denmark

3038 0494

E-mail

Henrik Skriver Lykke

Director, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

7921 2794

E-mail

Lasse Berg

Partner, statsaut. revisor, Assurance, Trekantområdet, PwC Denmark

7921 2719

E-mail

Steffen Kjær Rasmussen

Director, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

7921 2759

E-mail

Heidi Bonde

Partner, Assurance, Trekantområdet, PwC Denmark

7921 2706

E-mail

Henrik Junker Andersen

Director, Statsaut. revisor, Assurance, Trekantområdet, PwC Denmark

7921 2745

E-mail

Morten Jacobsen

Director, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

7921 2876

E-mail

Kontakt os

PwC Trekantområdet

Herredsvej 32, 7100 Vejle, PwC Denmark

Tlf: 7921 2700

Følg PwC