Digital marketingekspert vinder Temapris i Østjylland 2017

01/11/17

Jakob Vedel fra det digitale marketingbureau s360 A/S vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder i Østjylland 2017. Han får prisen for at skabe succes med at få teknisk innovation og talentudvikling til at spille sammen.

I år overrækkes for anden gang en Temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2017. Prisen uddeles i år til den virksomhed, som har udvist et stærkt fokus på samspillet mellem talent og teknologi, og den blev uddelt af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved en velbesøgt kåring i Nobelparken. Temaprisen er baseret på PwC’s CXO SMV Survey 2017*, der viser, at talent og teknologi er afgørende for succes i en virksomhed.

”Jakob Vedel vinder i dag temaprisen for sit store fokus på at få medarbejdere og teknologi til at spille sammen. Han brænder for sin forretning, men vigtigst af alt, så brænder han også for udviklingen af sine ansatte,” siger Christian Roding, partner i PwC i Aarhus, og ønsker tillykke med prisen.

Dynamik i virksomheden

Aarhus-virksomheden s360 er et digitalt marketingbureau med 30 ansatte, der har kontorer i både Aarhus og København. Hos s360 er de tre nøgleord faglighed, grundighed og ydmyghed omdrejningspunktet for alt, hvad de laver. Det afspejler sig også i arbejdet med talent- og medarbejderudvikling.

”Vinderen er bevidst om, at det kræver løbende udvikling af talenter for at være førende og kunne eksekvere på de nyeste tendenser. Det har i høj grad været med til at skabe succes i virksomheden, der tæller mange dygtige talenter, der også er efterspurgte på internationale konferencer. Det fortjener anerkendelse,” udtaler regionsdirektør i Nykredit, Henrik Damsgaard.

Hos s360 arbejder man fx aktivt med, at medarbejderne skifter mellem afdelinger, og dermed sikrer Jakob Vedel dynamik og videndeling om nye teknologier. Medarbejderne er specialister i digital marketing, og dette område giver de deres fulde fokus og koncentration for at være de bedste til det, de laver.

”Jakob Vedel har et stort fokus på at få teknologi og talent til at spille sammen, og i s360 har man valgt fuldt ud at koncentrere sig om sin kernekompetence, digital marketing. Det har i høj grad båret frugt, og Jakob Vedel fortjener i den grad at blive hyldet for sit fokus på talent og teknologi,” siger Sigurd Schou Madsen, chefkonsulent i Dansk Erhverv.

Årets Ejerleder 2017 i Østjylland

Prisen som Årets Ejerleder 2017 i Østjylland gik til Preben Munch Kjærgaard, der står i spidsen for IdHAIR, der blev grundlagt i 1986 og hurtigt voksede sig til en velanset og fremsynet virksomhed. Preben Munch Kjærgaard har fra begyndelsen haft en stor passion for hårprodukter og en innovativ tilgang til produktudvikling. Det førte i første omgang til den populære Id-voks, der faldt så meget i frisørernes og slutkundernes smag, at et nyt nichebrand for hårprodukter var født.

Fakta om Årets Ejerleder 2017

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 14. gang. Årets tema er samspillet mellem talent og teknologi.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 9. november 2017 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Sidste års landsvinder af Temaprisen

Charlotte Gueniau, RICE A/S (2016)

Tidligere landsvindere

Marie-Louise Bjerg fra Mountain Top Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

*I PwC’s CXO Survey 2017 har flere end 500 erhvervsledere deltaget. Survey’en er gennemført i samarbejde med Dansk Erhverv og bygger på online- og telefoninterviews. Respondenterne er bl.a. blevet spurgt til deres vækstforventninger, fokusområder og forventede investeringer, ligesom de også har svaret på spørgsmål, som berører nogle af de tendenser, der gør sig gældende i dansk erhvervsliv.

Kontakt os

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC