Actas A/S vinder Temapris i Nordjylland: Succesen er 100 % forbundet med tillid

01/11/18

Temaprisen i region Nordjylland går til Jørgen Brix Kronborg, Thomas Lønstrup og Jesper Emborg, ejerledere i Actas A/S. De vinder prisen for deres gennemgående arbejde med årets tema tillid, som har dannet grobund for den succes og vækstudvikling, som virksomheden har opnået i dag. Prisen blev overrakt ved en velbesøgt kåring i Nykredits lokaler i Aalborg.

For tredje gang overrækkes en temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2018, som går til den virksomhed, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, tillid. Tillid er en kerneværdi i det danske samfund, og det er tillid, som Danmark og dansk erhvervsliv i høj grad bygger sin samhandel på – såvel lokalt som globalt. Prisen blev uddelt til Jørgen Brix Kronborg, Thomas Lønstrup og Jesper Emborg fra Actas A/S, der udvikler, leverer og servicerer nøglefærdige løsninger af sikkerhedssystemer til virksomheder og offentlige institutioner med kvalitet og driftssikkerhed som nøgleord.

”Temaprisen går til de tre ejerledere fra Actas A/S, som har skabt en succesfuld virksomhed med en flot vækstudvikling via fokus på tillid. Virksomhedens succes er 100 % forbundet med den tillid, som deres kunder har til dem og deres løsninger, og der hersker loyalitet og gensidig tillid internt i såvel ejerkredsen som hos de ansatte,” udtaler Marianne Fog Jørgensen, partner i PwC i Aalborg, og fortsætter:

”Tillid er afgørende i det danske samfund, da tillid skaber sammenhængskraft og bidrager til vækst og udvikling. Vi tror på, at fremtidens vindere er dem, der lykkes med at skabe tillid til deres kunder, medarbejdere og øvrige stakeholders, og de tre ejerledere er derfor til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder.”

Frihed under ansvar

Virksomhedens værdisæt er frihed under ansvar, og årets vinder i region Nordjylland har via tillid skabt sammenhængskraft, der bidrager til vækst og udvikling i virksomheden.

”Hos Actas prioriterer de at have det sjovt og drive en attraktiv arbejdsplads, hvor de har skabt et trygt arbejdsmiljø, som giver mulighed for personlig og faglig udvikling, og hvor der hersker tillid blandt medarbejderne og ejerlederne. Temaprisvinderen i region Nordjylland er således et fantastisk eksempel på en virksomhed, hvor tillid er en del af DNA’et, som har medført stor succes,” siger storkundedirektør i Nykredit Christian Vejling.

Dansk Erhvervs markedsdirektør, Louise Risgaard, lægger vægt på, at de tre ejerlederes gode samarbejde og innovative tilgang til branchen i høj grad har skabt den succesvirksomhed, som bliver hædret i dag.

”Deres samarbejde og respekt for hinandens kompetencer er kernen i virksomheden, hvor de ønsker at være frontløber i forhold til uddannelsen af den næste generation af faglærte i branchen. Tillid er ligeledes gennemgående i hele virksomheden, og det er derfor, at temaprisen i region Nordjylland går til de tre ejerledere fra Actas,” udtaler Louise Risgaard.

Årets Ejerleder i region Nordjylland

Vinderen af Årets Ejerleder 2018 i region Nordjylland blev Torben Enggaard fra virksomheden Ambercon A/S. Ambercon A/S producerer og leverer beton- og facadeelementer, primært teglfacader, og har eksisteret siden 1965. Ambercon A/S har byggeteknisk udmærket sig ved at tilføre mere værdi til deres kunder ved at tilbyde æstetiske produkter, som letter byggeprocessen.

Fakta om Årets Ejerleder 2018

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang. Årets tema er tillid.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 8. november 2018 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Tidligere temaprisvindere

Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016)

Kontakt os

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC