PwC vinder plads på statens rammeaftale

20/03/18

PwC er tildelt en plads på statens Management konsulentaftale og er dermed blandt de i alt ni leverandører af konsulentbistand til staten henover de næste tre år. Aftalen er den største danske rammeaftale for køb af management konsulentydelser i staten til dato, og tildelingen af pladserne er sket efter en grundig tilbuds- og dokumentationsproces.

”At komme med på rammeaftalen er en milepæl for os og en anerkendelse af vores voksende tilstedeværelse inden for den offentlige sektor, hvor vi har udviklet os til at være en relevant leverandør inden for alle ydelsesområder til staten i sin fulde bredde,” siger Christian Klibo, partner og leder af PwC´s Offentlig Sektor team.

Han fortsætter:

”Gennem de senere år har vi arbejdet målrettet på at vinde opgaver, hvor vi har kunnet demonstrere vores kompetencer og indsigt i den offentlige sektor. Med aftalen får vi nu mulighed for at demonstrere den kompetenceudvikling, som vi har bygget op systematisk gennem de seneste år, og den har derfor også været et af vores afgørende mål i forhold til vores strategi om øgede markedsandele inden for det offentlige. Det er vi stolte af og ser frem til at tage fat på spændende arbejdsopgaver de kommende år.”

PwC er i dag stærkt til stede inden for de vigtigste agendaer i den offentlige sektor, såsom digitalisering, nye teknologier og dataanalyse, modernisering og reorganisering.

”Vi er godt klædt på til at hjælpe sektoren med at løfte de udfordringer, den står over for i de kommende år, hvor den demografiske og teknologiske udvikling understreger behovet for og potentialet i nytænkning og samarbejde på tværs af stat, amt og kommune,” slutter Christian Klibo.

Om rammeaftalen

Rammeaftalen vedrører levering af konsulentydelser i staten, med henblik på effektivisering af ressourceanvendelsen. Den gælder i tre år fra ikrafttræden og kan forlænges med yderligere 12 måneder af Moderniseringsstyrelsen.

Kontakt os

Christian Klibo

Partner, Advisory, PwC Denmark

Tlf: 4041 9520

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC