Succesfuld arkitekt vinder temaprisen i region Østjylland

31/10/18

Årets Temaprisvinder 2018 i region Østjylland er netop blevet kåret. Prisen gik til Torben Skovbjerg Larsen, som er ejerleder i AART Architects, for sit fokus på tillid i hele virksomheden samt ønsket om at redefinere branchen gennem tillid. Prisen blev overrakt af PwC, Dansk Erhverv og Nykredit i PwC’s lokaler i Aarhus.

For tredje gang overrækkes en temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2018, som går til den virksomhed, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, tillid. Tillid er en kerneværdi i det danske samfund, og det er tillid, som Danmark og dansk erhvervsliv i høj grad bygger sin samhandel på – såvel lokalt som globalt.

Prisen gik til Torben Skovbjerg Larsen, som er ejerleder i AART Architects. Virksomheden yder kompetent rådgivning fra de første faser af arkitekturen, til det endelige byggeri står færdigt, og et vigtigt fokuspunkt for virksomheden er at skabe en verden af muligheder for at leve et sundere, smartere og mere sammenhængende liv. Torben har været med siden etableringen i 2000, og i dag er virksomheden vokset til 150 medarbejdere fordelt på kontorer i Aarhus, København og Oslo.

”Torben Skovbjerg Larsen vinder temaprisen i region Østjylland, da tillid er en helt naturlig del af virksomheden, samtidig med at ejerlederen har en vision om at redefinere branchen gennem tillid. Han ønsker via tillid at bevise, at den rette arkitektur er en stor gevinst for samfundet. Dvs. både tillid mellem og til virksomhedens ansatte, men også tillid mellem virksomheden, kunderne og øvrige interessenter,” udtaler Mads Meldgaard, partner i PwC i Aarhus, og fortsætter:

”Tillid er afgørende i det danske samfund, da tillid skaber sammenhængskraft og bidrager til vækst og udvikling. Vi tror på, at fremtidens vindere er dem, der lykkes med at skabe tillid til deres kunder, medarbejdere og øvrige stakeholders, og Torben Skovbjerg Larsen er derfor til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder.”

Arkitektur som grundsten i samfundet

Hos AART Architects ønsker ejerlederen, at arkitektur bliver en grundsten i samfundet, som giver gevinst og bidrager til omverden.

”Her er der tale om en ejerleder, som med sin virksomhed ønsker at tænke ud af boksen og løfte arkitektur til et højere niveau, hvor der tales om muligheder før løsninger. Virksomheden har et stort fokus på at indleve sig i sine kunders verden og udforske og udfordre denne for at skabe bedre muligheder. Alt dette arbejde er baseret på tillid mellem AART Architects og deres interessenter, og det er med baggrund i det, at Torben Skovbjerg Larsen vinder temaprisen i region Østjylland,” siger regionsdirektør i Nykredit Henrik Damsgaard.

Hos Dansk Erhverv er markedschef Louise Riisgaard enig i valget af årets temaprisvinder i region Østjylland:

”AART Architects ønsker at skabe bygninger og byrum med potentialet til at forandre og forbedre, hvordan vi bor, lærer og arbejder og alt det imellem. I arbejdet med dette har Torben Skovbjerg Larsen formået at skabe sjælelig, åndelig og faglig tillid til sine interessenter og bruge det hver dag i sit daglige arbejde for at nå virksomhedens vision. Ejerlederen er særdeles succesfuld og til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder i region Østjylland,” udtaler Louise Riisgaard og ønsker tillykke med prisen.

Årets Ejerleder i region Østjylland

Vinderen af Årets Ejerleder 2018 i region Østjylland blev Anders Marcus fra Obton Group Holding A/S. Virksomheden blev etableret i 2006 og er et dansk investeringshus med speciale i at skabe de bedste afkast gennem alternative investeringer i såkaldte grønne driftsaktiver, som er uafhængige af aktie- og obligationsmarkedet. I dag er virksomheden blandt de største udviklere og sælgere af solenergiprojekter i Europa. Virksomheden har flere end 100 medarbejdere, og medarbejderstaben forventes forøget med yderligere 50 % inden for en treårig periode.

Fakta om Årets Ejerleder 2018

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang. Årets tema er tillid.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 8. november 2018 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Tidligere temaprisvindere

Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016)

Kontakt os

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC