Tillid er indbegrebet af Elsec A/S

Frank Eriksen fra Elsec A/S har vundet prisen som Årets Regionale Temaprisvinder i region Hovedstaden ved Årets Ejerleder 2018. Han vinder prisen for sit stærke fokus på årets tema, tillid, som gennemsyrer hele virksomheden. Han fik overrakt prisen ved Hovedstadskåringen i Børsens flotte lokaler i København.

For tredje gang overrækkes en temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2018, som går til den virksomhed, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, tillid. Tillid er en kerneværdi i det danske samfund, og det er tillid, som Danmark og dansk erhvervsliv i høj grad bygger sin samhandel på – såvel lokalt som globalt. Prisen blev uddelt til Elsec A/S, som tilbyder rådgivning og løsning af opgaver inden for el-installation og sikring.

”Temaprisen i Hovedstaden går til Frank Eriksen fra Elsec A/S, der har formået at skabe en virksomhed med høj tillid og anseelse blandt både kunder og medarbejdere. Det skyldes i høj grad de værdier, som Frank selv har forankret i virksomheden, og at Elsec dermed har differentieret sig fra sine større konkurrenter,” udtaler Flemming Eghoff, partner i PwC i København og Hillerød og fortsætter:

”Tillid er afgørende i det danske samfund, da tillid skaber sammenhængskraft og bidrager til vækst og udvikling. Vi tror på, at fremtidens vindere er dem, der lykkes med at skabe tillid til deres kunder, medarbejdere og øvrige stakeholders, og Frank Eriksen er derfor til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder.”

Tillid gennem hele virksomheden

Ejerlederen i Elsec A/S driver virksomheden ud fra værdibaseret ledelse bygget på tillid, og han udmærker sig ved, at han sætter værdier, herunder tillid, før vækst:

”Frank Eriksen er en ejerleder, som udmærker sig ved, at hans primære fokus er på værdierne for de ansatte og kunderne, og det sekundære fokus på vækst og indtjening. Han mener selv, at et fokus på medarbejderne og kunderne i sig selv vil påvirke både væksten og indtjeningen positivt. Selvom Frank forventer vækst i fremtiden, skal det således ikke ske på bekostning af egne værdier i virksomheden,” siger regionsdirektør i Nykredit Axel U. Henriques.

Hos Dansk Erhverv er markedschef Louise Riisgaard enig i, at den rette vinder af Årets Temapris i region Hovedstaden er Frank Eriksen fra Elsec A/S.

”Frank har formået at få årets tema, tillid, til at gennemsyre virksomheden på alle områder. Og han går ikke på kompromis med sit stærke fokus, som også har resulteret i høj professionel tillid fra både medarbejdere og kunder. Tillid er på mange måder grundstenen i virksomheden, og Elsec A/S er derfor den helt rette vinder af Årets Temapris i region Hovedstaden,” udtaler Louise Riisgaard.

Årets Ejerleder i region Hovedstaden

Vinderen af Årets Ejerleder 2018 i region Hovedstaden blev Søren Byder Gønge fra DANX Group A/S. Søren Byder Gønge etablerede DANX Group A/S i 1992, og virksomhedens aktiviteter består af transport- og logistikløsninger inden for reservedelslogistik. Ejerlederen er selv uddannet speditør og fandt ud af, at branchen havde et stort fokus på leveringssikkerhed og kvalitet, som han selv ville udfordre ved bl.a. hurtigere leveringstider og bedre service til kunderne. Virksomheden har oplevet vækst de seneste år og øget antallet af medarbejdere fra 169 i 2016 til 188 i 2017.

Fakta om Årets Ejerleder 2018

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang. Årets tema er tillid.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 8. november 2018 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Tidligere temaprisvindere

Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016)

Kontakt os

Flemming Eghoff

Partner, PwC Denmark

Tlf: 3945 3175

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC