Trekløver fra FonFisk. Hanstholm A/S vinder Tillidspris

30/10/18

De tre ejerledere bag ferskfisk-virksomheden FonFisk. Hanstholm A/S, Carsten Beith, Jørgen Beith og Michael Overgaard, har netop vundet Årets Temapris 2018 ved Årets Ejerleder i region Vestjylland. De vinder prisen for deres fokus på tillid, som er en væsentlig årsag til høj vækst i virksomheden. De fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved regionskåringen i Vestjylland.

For tredje gang overrækkes en temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2018, som går til den virksomhed, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, tillid. Tillid er en kerneværdi i det danske samfund, og det er tillid, som Danmark og dansk erhvervsliv i høj grad bygger sin samhandel på – såvel lokalt som globalt. Prisen blev overrakt til Fonfisk. Hanstholm A/S, som blev etableret i 1986 i beskedne lokaler på Hanstholm Havn af ejerlederne Carsten Beith, Jørgen Beith og Michael Overgaard. I dag har virksomheden vokset sig til en 2.200 m2 stor, moderne fabrik.

”Bag temaprisvinderen i region Vestjylland står tre dygtige ejerledere, som gennem en årrække har formået at drive en imponerende virksomhed med flotte økonomiske resultater i et stærkt konkurrencepræget og lovreguleret marked. De arbejder løbende med tillid og netop tillid fra såvel medarbejdere som kunder er den væsentligste årsag til virksomhedens vækst. Derfor vinder FonFisk. Hanstholm temaprisen i Vestjylland,” udtaler Henning Jager Neldeberg, partner i PwC i Herning, og fortsætter:

”Tillid er afgørende i det danske samfund, da tillid skaber sammenhængskraft og bidrager til vækst og udvikling. Det er et tema, som alle virksomheder må forholde sig til, da fremtidens vindere er dem, der lykkes med at skabe tillid til deres kunder, medarbejdere og øvrige stakeholders, og de tre ejerledere er derfor til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder.”

Tillid fra kunder er vejen frem

For virksomheden FonFisk. Hanstholm A/S er tillid et afgørende parameter for deres succes og vækst.

”Det er afgørende for FonFisk. Hanstholms succes, at kunderne får leveret det helt rigtige produkt i den rette kvalitet til tiden. På den måde opnår og bevarer FonFisk. Hanstholm A/S loyalitet fra deres kunder. Tillid er kort sagt et gennemgående parameter i hele virksomheden,” siger viceregionsdirektør i Nykredit Daniel Høj.

Louise Riisgaard, markedsdirektør i Dansk Erhverv, er ikke i tvivl om, at de tre ejerledere er rette vindere af temaprisen i region Vestjylland:
”Der er tale om tre sympatiske og behagelige ejerledere, som har flair for godt købmandskab, og trekløverets værdier og ånd skinner igennem i hele virksomheden. De supplerer og respekterer hinanden for deres meget forskellige kompetencer og formår sammen at fremstå som én samlet enhed på vegne af virksomheden.”

Årets Ejerleder i region Vestjylland

Vinderen af Årets Ejerleder 2018 i region Vestjylland blev Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S, som blev etableret i 2009 og er en charterarrangør med fokus på den velkendte charterrejse med direkte flyvninger, danske rejseledere, personlig service og både velkendte og nye destinationer. Den er indbegrebet af en unik fortælling om en virksomhed, som har differentieret sig i en konkurrencepræget branche med ejerlederen Bjarke Hansen i spidsen. Han er samtidig symbolet på Primo Tours A/S. Virksomheden har haft en solid økonomisk udvikling, og visionen er at vokse yderligere via bl.a. opkøb af nye virksomheder.

Fakta om Årets Ejerleder 2018

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang. Årets tema er tillid.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 8. november 2018 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Kontakt os

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC