Unik fortælling om en charterarrangør

30/10/18

Bjarke Hansen, ejerleder i Primo Tours A/S, har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2018 i region Vestjylland. Han er indbegrebet af en dygtig ejerleder, som har formået at skabe en succesfuld og skalérbar virksomhed, der differentierer sig i markedet. Prisen blev overrakt af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved en velbesøgt kåring.

Bjarke Hansen er ejerlederen i Primo Tours A/S, som blev etableret i 2009 og er en charterarrangør med fokus på den velkendte charterrejse med direkte flyvninger, danske rejseledere, personlig service og både velkendte og nye destinationer.

”Regionsvinderen i Vestjylland er fortællingen om en karismatisk ejerleder og et markedsføringskoncept, som er braget gennem lydmuren i en historisk meget konkurrencepræget branche. Ejerleder Bjarke Hansen er autodidakt og med sin kommercielle tilgang til branchen, i kombination med en vis ydmyghed, er Primo Tours blevet trendsætter for store dele af rejsebureaubranchen i dag,” udtaler Henning Jager Neldeberg, partner i PwC i Herning, og fortsætter:

”Virksomheden har siden sin etablering skabt fremragende resultater både på top- og bundlinje, og den er samtidig yderst skalérbar. Det er lykkedes at vokse ved såvel organisk vækst som via opkøb af mindre konkurrenter. Her er i den grad tale om indbegrebet af en ejerleder, som har skabt en succes.”

Symbolet på Primo Tours

Primo Tours A/S er kendetegnet ved at være en uformel virksomhed, hvor ejerlederen selv er en stor del af den daglige drift og samtidig involverer sine medarbejdere, som bliver ansat efter engagement og personlige egenskaber frem for erfaring og uddannelse.

”Bjarke Hansen er symbolet på Primo Tours A/S, som sammen med sine folk ved hårdt arbejde, godt købmandskab, dygtighed og en smule held har skabt en virksomhed med resultater, som out-performer kollegaer i branchen og samtidig har oversteget egne forventninger hertil. Virksomheden er lykkedes med et koncept, hvor høj anvendelse af automatiserede forretningsgange samt lokal forankring giver brugeren af de ydelser, som virksomheden leverer, oplevelser på øverste hylde,” siger viceregionsdirektør i Nykredit Daniel Høj.

Hos Dansk Erhverv hersker der ingen tvivl om, at den rette vinder er fundet blandt et stærkt felt af finalister.

”Regionsvinderen i Vestjylland er indbegrebet af en ejerleder, som går forrest i virksomheden og ved hårdt arbejde og engagerede medarbejdere har skabt en stor succes, som formår at differentiere sig fra konkurrenterne i markedet. Bjarke Hansen er den helt rette vinder af Årets Ejerleder 2018 i region Vestjylland og til stor inspiration for andre ejerledede virksomheder,” fortæller Louise Riisgaard, markedsdirektør i Dansk Erhverv, og ønsker tillykke med prisen.

De stærke konkurrenter:

Finn Kjærgaard og Steffen Christensen – ejerledere i Sølvsten Biler A/S

Sølvsten Biler A/S forhandler og servicerer Volkswagen, ŠKODA og SEAT og er autoriseret Audi Servicepartner. Visionen i virksomheden er at skabe en uovertruffen oplevelse for kunden ved at samle hele funktionen i et hus og levere en højere service end forventet. Virksomheden har opnået en markant vækst i omsætningen og indtjeningen og udmærker sig ved at opleve en større fremgang end alle konkurrenterne rent omsætningsmæssigt, samtidig med at virksomheden ligger i den højeste ende af skalaen vedrørende drift, serviceniveau og medarbejdertilfredshed.

Bertel Hestbjerg – ejerleder i Hestbjerg Økologi ApS

Virksomheden udspringer af St. Hestbjerg, som er en gammel familiegård med rødder tilbage til 1623, og i dag beskæftiger Hestbjerg Økologi sig med produktion af økologiske grise på otte forskellige lokationer. Bertel Hestbjerg er 15. generation af virksomheden, som han overtog efter sin far i 1996, og han udvidede herefter produktionen af frilandsgrise. Ti år senere blev denne produktionsform ændret til økologisk griseproduktion med frilandsgrise, og Hestbjerg Økologi er i dag landets største økologiske svineproducent. Hestbjerg Økologi har opnået en flot vækst sammenlignet med andre konventionelle landbrug, og virksomheden har fortsat fokus på at opnå vækst via produktudvikling fremfor at vokse sig større.

Fakta om Årets Ejerleder 2018

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 15. gang. Årets tema er tillid.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 8. november 2018 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Tidligere regionsvindere i Vestjylland

Jan Bisgaard Sørensen, ejerleder i BILA A/S (2017), Mikkel Jensby Lund, ejerleder af Alpha Offshore Service (2016), Morten Dalsgaard, der er ejerleder af Westpack A/S (2015), Bloomingwille (2014), EP Tools (2013), Witt Hvidevarer (2012), H2 Logic (2011).

Kontakt os

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC