Kreativ ejerleder inden for industrien vinder Temaprisen 2019 på Fyn

29/10/19

Evita Rosdahl har netop modtaget prisen som Årets Regionale Temaprisvinder på Fyn ved Årets Ejerleder 2019. Hun vinder prisen for at igangsætte kreative og værdiskabende initiativer - ikke mindst i forhold til virksomhedens unge lærlinge. Hun fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv på en velbesøgt regionskåring ved Nature Energy Park i Odense.

I forbindelse med Årets Ejerleder 2019 uddeles for tredje gang en temapris. I år sætter vi fokus på formål og værdier, da de spiller en væsentlig rolle for både virksomhedernes konkurrenceevne, omdømme og evne til at tiltrække og fastholde arbejdskraft. På Fyn går prisen i år til ejerlederen Evita Rosdahl fra Jeros A/S, en international virksomhed med base i Ringe og med mere end 50 års erfaring indenfor udvikling, produktion og salg af pladerensere, opvaskemaskiner og kassevaskere til detail og industri.

“Evita Rosdahl har skabt en virksomhed, som bygger på troværdighed, og hvor mission og vision tydeligt fremgår. Evita Rosdahl er ikke en klassisk industri-ejerleder, men har en kreativ grafisk uddannelse bag sig. Hun besidder en kreativitet og evne til at forandre ting – og har samtidig modet til at gå nye veje. Derudover viser hun et stort engagement over for medarbejdere, kunder og samfundet,” fortæller Mikael Johansen, partner i PwC i Odense.

Skaber værdi for branchen

Værdigrundlaget gennemsyrer Evita Rosdahls virksomhed og er baseret på, at alle har og skal have en værdi - uanset alder, funktion og rang. Evita har skabt en kultur, hvor man overfor den enkelte italesætter og tydeliggør, hvordan lige netop deres indsats er med til at gøre en forskel, og hvor der er stor sammenhængskraft mellem værdier og initiativer:

”Evita har igangsat mange initiativer og har et stort fokus på at ’give tilbage’ – både i forhold til medarbejdere, lokalsamfund, industrien og uddannelsesinstitutioner. For Evita er det fx vigtigt, at lærlinge trives i virksomheden, og de bliver derfor fra første dag tilknyttet en mentorordning og et program i tæt samarbejde med de ansvarlige svende, så det ikke alene er skoleprogrammet, der skal dygtiggøre og udvikle dem,”  siger centerdirektør i Nykredit, Lars Holm. 

Hos Dansk Erhverv er markedsdirektør Jakob Ullegård enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2019 på Fyn er Evita Rosdahl:

”Evita Rosdahls succes er resultatet af langvarige og dybe relationer - også indenfor branchen generelt. I en tid hvor industrien har svært ved at tiltrække og uddanne de rette kompetencer, har Evita og Jeros påtaget sig et stort ansvar,” udtaler Jakob Ullegård og henviser til projektet ”Erhvervs-rygsækken”, som er et samarbejde med lokale folkeskoler, der skal give børn og unge mennesker indblik i en moderne produktionsvirksomhed for derved at vække nysgerrighed og interesse for branchen.

Vinder af Årets Ejerleder på Fyn 2019

Vinderen af Årets Ejerleder 2019 på Fyn blev Brian Djernes, ejerleder i Cane-line A/S (Rynkeby). Cane-line er et dansk globalt designfirma med 30 års erfaring indenfor udvikling og egenproduktion af have- og indendørsmøbler af høj kvalitet. Brian har et særligt fokus på at respektere miljø og mennesker og vægter innovation og produktudvikling højt. Han har skabt en succesfuld international virksomhed, der har finansieret en række CSR-projekter, og han evner at tænke visionært, langsigtet og ud over egen forretning.

Fakta om Årets Ejerleder 2019

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 16. gang. Årets tema er formål og værdier. 

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 14. november 2019 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Oplev landskåringen den 14. november, hvor vi finder Årets Ejerleder 2019, Årets Temaprisvinder og Årets Hædersprismodtager.

Læs mere og tilmeld dig

Tidligere temaprisvindere

Dorte Thomsen og Lene Betina Hansen fra SOS Vikar A/S (2018), Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016).

Kontakt os

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Peter Zdrinka Nannestad

Business Development Director, PwC Denmark

Tlf: 3945 9563

Følg PwC