Temaprisen 2019 går til stifter af Madklubben

14/11/19

Det blev ejerleder Anders Aagaard Jensen fra Relevant Holding ApS, der vandt over de øvrige seks regionale temaprisvindere og modtog Temaprisen ved landskåringen af Årets Ejerleder 2019. Temaprisen gives for at have skabt en stor succes og en imponerende vækst med formål og værdier øverst på agendaen.

Anders Aagaard Jensen er en fighter, der flere gange i sin karriere i restaurationsbranchen har måttet starte forfra, bl.a. efter et fejlslået eventyr i London. Drømmen om at få danskerne mere ud og spise som de lokale i London blev til gengæld vakt, og i dag står han som vinder og ejerleder af Relevant Holding Aps, der har opnået stor succes: Mange danskere kender Madklubben-imperium, der nu tæller 24 spisesteder fordelt i henholdsvis København, Aarhus og Esbjerg og bespiser mere end 1 million gæster årligt.

”Temaprisen 2019 går velfortjent til Anders Aagaard, der med Relevant Holding og Madklubben i den grad har formået at skabe en restaurationskæde, som danskerne har taget til sig, ligesom han har været med til at lære danskerne at gå ud og spise på hverdage i bedste London-stil,” siger Christian Fredensborg Jakobsen, direktør og partner i PwC, og ønsker tillykke med prisen.

Formål og værdier øverst på agendaen

Anders Aagaard var fra begyndelsen klar over, at hvis han skulle opnå succes med sit danske madeventyr, ville det kræve, at kunderne fandt virksomheden relevant, og derfor har han fra begyndelsen haft et klart formål og tydelige værdier, som har været og fortsat er inderste drivkraft for koncernen.

”For Anders Aagaard Jensen er formålet i 2019 det samme, som det var i begyndelsen i 2005, nemlig at være relevant. Dette har været fundamentet for hele strategiplanen og er i dag kogt ned til virksomhedens vision og det løfte, der gives til kunderne: Ærlighed smager bedst,” siger regionsdirektør Mogens B. Sørensen, Nykredit.

Nærværende og autentisk ejerleder

Anders Aagaard Jensen ”fortæller” ikke vejen – han ”viser” vejen – selvom koncernen i dag tæller mere end 400 ansatte, så er ejerlederen dybt involveret i mange detaljer og sætter en ære i løbende at besøge de enkelte enheder i koncernen. Kort sagt er han – sammen med ledelsesteamet, som tæller flere end 30 personer – omdrejningspunktet i Madklubben-koncernen.

”Anders er nærværende, autentisk og ikke mindst ærlig – og så rammer hans spisekoncept bredt og gør Madklubben til allemandseje blandt danskerne. Temaprisen går kort sagt til en ejerleder, der gennem ydmyghed, hårdt arbejde og et fokus på formål og værdier har formået at skabe en virksomhed, som har medvirket til at ændre danskernes spisevaner,” siger markedsdirektør Jakob Ullegård, Dansk Erhverv.

Fakta om Årets Ejerleder 2019 og Årets Temapris 2019

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag prisen, som uddeles for 16. gang. Årets tema er formål og værdier. 

Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og sidste års vindere.

Tidligere temaprisvindere

Dorte Thomsen og Lene Betina Hansen fra SOS Vikar A/S (2018), Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016).

Læs mere om Årets Ejerleder 2019

Kontakt os

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Peter Zdrinka Nannestad

Business Development Director, PwC Denmark

Tlf: 3945 9563

Følg PwC