Transportvirksomhed giver den bio-gas og vinder Temaprisen 2021 i region region Midt- og Vestjylland

28/10/21

Poul Jørgensen, Jan Overgaard Sinkjær og Rasmus Haubjerg Jørgensen har netop modtaget prisen som Årets Regionale Temaprisvinder i region Midt- og Vestjylland ved Årets Ejerleder 2021. De tre ejerledere får prisen for at gå forrest og vise vejen med deres bæredygtige fokus. Ejerlederne fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen i PwC’s lokaler i Herning.

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2021 overrækkes for femte gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, bæredygtighed, og derigennem bidrager til en mere bæredytig fremtid både miljømæssigt, socialt og ledelsesmæssigt. Prisen går i år til HV-Transport A/S fra Herning og ejerlederne Poul Jørgensen, Jan Overgaard Sinkjær og Rasmus Haubjerg Jørgensen.

”Temaprisen går til de tre ejerledere fra HV-Transport, som har valgt at bidrage til den grønne omstilling ved som den første i Danmark at investere i en lastbil, som kører på biogas. Det vidner om en beslutsom ejerkreds, der ikke er bange for at gå forrest,”  fortæller Poul Spencer Poulsen, partner i PwC i Herning, og tilføjer:

“Udover et ønske om at ville gøre en forskel for klimaet tager de tre ejerledere også et socialt ansvar ved at beskæftige personer, der har haft det svært eller er særligt udfordret. Hver femte ansat i HV-Transport er uden uddannelse. ” 

Hul på den grønne omstilling

Selvom det kun er ét skridt på vejen for Poul Jørgensen, Jan Overgaard Sinkjær og Rasmus Haubjerg Jørgensen har det haft stor betydning, at de har taget hul på den grønne omstilling af de allertungeste transporter. 

”Det er yderst prisværdigt, når en lokal virksomhed går forrest, og det er netop, hvad de tre ejerledere har gjort. De viser vejen og er med til at bane vejen for den grønne omstilling for resten af de allertungeste transporter i branchen,” siger Frank Ryslev, regionsdirektør i Nykredit.

Hos Dansk Erhverv er direktør for markeder, Betina Hagerup, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2021 i region Midt- og Vestjylland er de tre ejerledere:

”Det er anerkendelsesværdigt, at HV-Transport har valgt at investere et så stort beløb i et grønt initiativ. Ejerlederne er forhåbentligt med til at inspirere og påvirke branchen, så andre transportvirksomheder kigger i en grønnere retning, når de næste gang skal købe nyt udstyr.” 

Vinder af Årets Ejerleder i region Midt- og Vestjylland 2021

Vinderen af Årets Ejerleder 2021 i region Midt- og Vestjylland blev Karl-Henrik Lind Lysgaard fra 2-Connect ApS i Ikast. Han vinder prisen som Årets Ejerleder 2021 i Midt- og Vestjylland for at være en ejerleder, der med stor erfaring og dygtighed har drevet 2-Connect fra start-up i 2008 til nu at være en virksomhed på vej mod en milliardomsætning. 

Fakta om Årets Ejerleder 2021

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 18. gang. Årets tema er bæredygtighed. De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 18. november 2021 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup. Juryen består af repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC, Årets Ejerleder 2019 og to erhvervsprofiler.

Tidligere temaprisvindere

Anders Aagaard Jensen fra Relevant Holding ApS (2019), Dorte Thomsen og Lene Betina Hansen fra SOS Vikar A/S (2018), Per Smedegaard fra Kjærgaard A/S (2017), Charlotte Gueniau fra RICE A/S (2016).

Kontakt os

Poul Spencer Poulsen

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 9611 1825

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Følg PwC