Ejerleder fra internationalt it-konsulenthus vinder Temaprisen 2022 i Østjylland

03/11/22

Per Kirchner fra Novicell ApS har netop modtaget prisen som Årets Regionale Temaprisvinder i Østjylland ved Årets Ejerleder 2022. Ejerlederen modtager prisen for at have skabt en virksomhed med et unikt arbejdsmiljø og kultur, som gør Novicell til et helt specielt sted at arbejde. Ejerlederen fik overrakt prisen af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved kåringen i Aarhus’ Internationale Sejlsportscenter.

I forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder 2022 overrækkes for sjette gang en temapris, som går til den ejerleder, der har udvist et stærkt fokus på årets tema, talent og tillid. Prisen går i år til Per Kirchner Olesen fra Novicell ApS, som er et it-konsulenthuset, der bl.a. beskæftiger sig med softwareudvikling og rådgiver om teknologi, marketing og forretningsudvikling.

”Temaprisen går til Per, der står i spidsen for Novicell. Per er en ejerleder, som udviser tillid til sine medarbejder og særligt over for virksomhedens unge talenter. Som ejerleder har Per altid haft et stort fokus på mennesker og ledelse. Derudover sørger han for at være synlig i organisationen, og så fungerer han som sparringspartner for sine nærmeste ledere,” udtaler Mads Meldgaard, partner i PwC i Aarhus, og fortsætter: 

“Per inviterer bl.a. alle nyansatte på frokost, når de starter i Novicell både for at fortælle om virksomhedens kultur, men også for at vise, at Novicell har en flad organisationsstruktur, og at medarbejderen uanset rolle altid kan komme til ham.”

De to f’er

I Novicell arbejder man med mottoet Flink og Flittig. De to f’er fungerer som rettesnore for, hvilke værdier virksomhedens over 400 ansatte skal arbejde og tænke ud fra. At være flink indebærer, at man skal være ordentligt i alt, hvad man gør, mens flittig betyder, at man skal være frontløber på trends og teknologier.

”Per Kirchner har skabt et helt unikt socialt miljø for virksomhedens mange medarbejdere, som er fordelt over seks forskellige lande. Flere af Novicells mere rutinerede medarbejdere har tidligere været studentermedhjælper, og det vidner om, at Novicell er en arbejdsplads, hvor man har lyst til at blive, men også et sted hvor der er gode muligheder for at udvikle sig,” Henrik Kjærulff Damsgaard, regionsdirektør i Nykredit i Region Midtjylland.

Hos Dansk Erhverv er direktør for markeder, Gitte Lillelund Bech, enig i, at den rette vinder af Temaprisen 2022 i Østjylland er Per Kirchner:

”Ét af Per Kirchners fokuspunkter er at vise de yngre medarbejdere tillid fra start, og det skal være med til at give dem et stærkt fundament for videre udvikling. Per Kirchner er oprigtigt interesseret i mennesker og i at sikre, at medarbejderne føler sig tilpasse i Novicell, og at de har tillid til ham som ejerleder,” udtaler Gitte Lillelund Bech. 

Vinder af Årets Ejerleder i Østjylland 2022

Vinderen af Årets Ejerleder 2022 i Østjylland blev Jeppe Møller Hansen fra Vertica A/S. Han vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 i Østjylland for at være en ejerleder, der er i øjenhøjde med sine medarbejdere, og som gennem tillid, åbenhed og gode relationer har skabt en sund og stærk virksomhed.

Fakta om Årets Ejerleder 2022

Det er PwC, Nykredit, Dansk Erhverv og Finans, der står bag Årets Ejerleder, som afholdes for 19. gang. Årets tema er talent og tillid.

De syv regionale vindere går videre til landskåringen, som finder sted den 17. november 2022 hos PwC, Strandvejen 44, 2900 Hellerup.

Juryen består af regionsvinderen fra 2021 samt repræsentanter fra Dansk Erhverv, Nykredit, PwC og flere erhvervsprofiler. 

Tidligere landsvindere

Peter Vang Christensen fra Plantorama A/S (2021), 2020 (særår uden vinder pga COVID-19), Michael Holm fra Systematic (2019) Bjarke Hansen fra Primo Tours A/S (2018), Mikkel Borg Bjergsø fra Mikkeller ApS (2017), Marie-Louise Bjerg fra Top Mountain Industries ApS (2016), Anders Byriel fra Kvadrat A/S (2015) Susanne Hessellund fra Bel Air Aviation A/S (2014), Thomas Dinesen fra Dinesen Floors (2013), Peter Eriksen fra Nilpeter A/S (2012), Jørgen Hallundbæk fra Welltec A/S (2011), BK Engineering A/S (2010), KM Telecom A/S (2009), Webtop A/S (2008) og Expo-Net Danmark A/S (2007).

Kontakt os

Malene Billund

Presseansvarlig, PwC Denmark

Tlf: 5133 2378

Christian Corell

PR Associate, PwC Denmark

Tlf: 2829 3858

Mads Meldgaard

Partner, Assurance, PwC Denmark

Tlf: 8932 5734

Følg PwC