Regnskabsrådgivning

Børsforhold

Står du overfor, at årsrapporten skal trimmes inden en børsnotering, strukturelle ændringer forud for en notering eller en emission, en transaktion skal finansieres via en emission, eller noget helt fjerde, så er vi klar med rådgivning om de regnskabsmæssige konsekvenser.

PwC’s Capital Markets and Accounting Advisory Services (CMAAS) vejleder virksomheder inden for teknisk regnskab, IFRS, virksomhedstransaktioner, omstruktureringer m.m.

PwC’s CMAAS-team består af højt specialiserede fagfolk, der hjælper din virksomhed med at forstå og implementere regnskabsmæssige forhold effektivt for at styrke din organisation. Vi løser komplekse regnskabsmæssige problemstillinger, herunder:

  • Rådgivning om regnskabsmæssige konsekvenser i forbindelse med transaktioner, køb og salg af virksomheder, omstruktureringer og andre selskabsretlige transaktioner

  • Førstegangsimplementering af IFRS og implementering af nye IFRS-standarder

  • Forbedring af årsrapporten og konsolidering af regnskaber.

Du får rådgivning og vejledning, der er up-to-date ift. tendenser inden for regnskabsområdet og den gængse ”best practice” samt nyeste lovgivning. Fra planlægning og gennemførsel af virksomhedstransaktioner til navigering af regulatoriske regnskabsændringer, står vi klar til at rådgive din virksomhed gennem alle processens faser.

Se mere her.

Kontakt os

Allan Knudsen

Allan Knudsen

Partner, statsaut. revisor , PwC Denmark

Tlf: 3945 9255

Henrik Kurtmann

Henrik Kurtmann

Senior Manager, PwC Denmark

Tlf: 2497 5659

Henrik Steffensen

Henrik Steffensen

Partner, leder af Accounting Advisory Services, PwC Denmark

Tlf: 3945 3214

Torben Jensen

Torben Jensen

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 2373 2228

Karina Hejlesen Jensen

Karina Hejlesen Jensen

Partner, Tax, EMEA & Family Business Leader, PwC Denmark

Tlf: 2465 5434

Følg PwC