Træning i informations- og cybersikkerhed

Vi tilbyder et bredt udsnit af læringsmaterialer inden for informations- og cybersikkerhed. Tag fx en e-learning om GDPR og lær om de nye krav, eller tag en e-learning, der træner dig i informationssikkerhed. Du kan også læse mere om PwC’s Cyber Security Community – en uddannelsesplatform, der lige nu er under udvikling – eller prøve spillet Game of Threats, der kan øve dig i at træffe hurtige beslutninger.

PwC’s e-learning om EU-persondataforordningen (GDPR)

Med PwC’s e-learning sikrer du, at din organisation får den fornødne viden og dermed bliver rustet til at overholde forordningens krav. Bestil en enkelt licens, eller få en skræddersyet e-learning til hele virksomheden.

Læs mere

PwC’s e-learning om cybersikkerhed

Løft dine medarbejderes viden om informationssikkerhed på en effektiv og lettilgængelig måde med PwC’s e-learning om cybersikkerhed. Indholdet er baseret på indsamling af cybertrusler fra PwC’s globale incident response-team.

Læs mere
 

PwC’s Cyber Security Community

Med PwC’s Cyber Security Community sikres dine medarbejdere de rette kompetencer inden for forskellige sikkerhedsdiscipliner. Få bl.a. adgang til kompetenceudviklende kurser, supplerende værktøjer, e-learnings og målrettede uddannelsesforløb.

Læs mere

loading-player

Playback of this video is not currently available


Game of Threats

Bliv udfordret strategisk, menneskeligt og teknologisk med PwC’s Game of Threats, der simulerer den situation, en virksomhed befinder sig i, når der pludselig sker et brud på cybersikkerheden.

Læs mere
 

Cyber Arena

Cyber Arena er et simuleringsværktøj, der giver jer mulighed for at afprøve og teste forskellige tilgange til håndtering af cybersikkerhed. Værktøjet kan anvendes til at kontrollere virksomhedens modstandsdygtighed over for cyberangreb, styrke jeres medarbejderes samarbejde i en krisesituation og lære jer, hvordan virksomheden kan beskyttes mod sikkerhedshændelser. 

Læs mere

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Security & Technology

Tlf: +45 2811 1592

Jørgen Sørensen

Partner, Security & Technology

Tlf: 3945 3554

Følg PwC