Træning i informations- og cybersikkerhed

Vi tilbyder et bredt udsnit af læringsmaterialer inden for informations- og cybersikkerhed. Tag fx en e-learning om GDPR og lær om krav, eller tag en e-learning, der træner dig i informationssikkerhed. Du kan også læse mere om PwC’s Cyber Security Community – en uddannelsesplatform, der lige nu er under udvikling – eller prøve spillet Game of Threats, der kan øve dig i at træffe hurtige beslutninger.

PwC’s e-learnings

PwC har udviklet en række e-learnings om EU’s persondataforordning og cybersikkerhed, som på en effektiv og lettilgængelig måde kan træne jeres medarbejdere. PwC’s e-learning er modulopbygget og derfor nem at sammensætte efter netop jeres organisations behov. Ligeledes tilbyder PwC skræddersyede e-learning-løsninger, hvor indholdet bliver særligt tilpasset jeres organisation og behov.

Læs mere
 

PwC’s Cyber Security Community

Med PwC’s Cyber Security Community sikres dine medarbejdere de rette kompetencer inden for forskellige sikkerhedsdiscipliner. Få bl.a. adgang til kompetenceudviklende kurser, supplerende værktøjer, e-learnings og målrettede uddannelsesforløb.

Læs mere

Playback of this video is not currently available


Game of Threats

Bliv udfordret strategisk, menneskeligt og teknologisk med PwC’s Game of Threats, der simulerer den situation, en virksomhed befinder sig i, når der pludselig sker et brud på cybersikkerheden.

Læs mere
 

Kontakt os

Mads Nørgaard Madsen

Partner, Head of Consulting, Direktør, PwC Denmark

Tlf: 2811 1592

Jørgen Sørensen

Partner, Head of Data Factory & Responsible AI, PwC Denmark

Tlf: 2494 5254

Følg PwC