Data Factory

Data Factory - dit fast track til en datadrevet forretning

Data er det eneste, som din virksomhed ikke mangler. For data findes allerede overalt. Men det har ikke nødvendigvis nogen værdi. Det er først, når dine investeringer i data for alvor kan mærkes på bundlinjen, at værdiskabelsen sker.

PwC’s Data Factory er dit fast track til at gøre data til en integreret del af din forretning, så du kan udnytte data i stor skala. Du kan opnå forretningsmæssige gevinster, fx i form af besparelser eller nye forretningsmuligheder. Du kan være sikker på, at dine data opbevares og behandles sikkert. Og endeligt er PwC’s Data Factory med til at skabe fundamentet for at drive en datadrevet forretning både nu og i fremtiden.

Hvad er Data Factory?

Data Factory er en digital platform, der gør det muligt at arbejde målrettet med at omdanne din virksomheds komplekse data til digitale data-løsninger. Det gælder alt fra øget effektivitet og automatisering til bedre kundeindsigter, hurtigere produktudvikling og styrket compliance. Med Data Factory kan du nemlig udvikle lige præcis de data-løsninger, der skaber værdi for netop din virksomhed.

loading-player

Playback of this video is not currently available

Med Data Factory kan du:

Accelerer

Accelerere din virksomheds arbejde med dataløsninger, der kan mærkes på bundlinjen.

Vær tryg

Være helt tryg ved, at data er sikkert behandlet og opbevaret, fordi du samarbejder med PwC’s eksperter inden for datasikkerhed og compliance.

Industrispecifik viden

Få adgang til industrispecifik viden og best practice inden for lige netop din branche eller forretningsmæssige udfordring fra PwC’s erfarne datarådgivere.

Hvordan kommer jeg i gang?

Data Factory kan udvikles i to forskellige varianter afhængigt af din virksomheds behov.
Unikt udviklet Data Factory: Data Factory udvikles, så den passer lige præcis til din virksomhed. Du kan vælge enten selv at stå for driften af platformen, eller lade os i PwC stå for det.
Lej en plads i PwC’s Data Factory: Du kan vælge at leje en plads i PwC’s Data Factory, hvor du får adgang til dit unikke miljø i PwC’s Data Factory.

Uanset hvilken løsning, du vælger, samarbejder du altid med vores eksperter inden for data, datasikkerhed og din industri om at udvikle data-løsninger, der skaber størst værdi for din virksomhed.

 

Kontakt os

Esben  Toft

Esben Toft

Partner, Head of Digital, Automation & Data, PwC Denmark

Tlf: 4072 5767

Peter Sergio Larsen

Peter Sergio Larsen

Director, Data Factory, PwC Denmark

Tlf: 9611 1825

Følg PwC