Data Factory

For at forstå data skal du forstå forretningen. For at forstå forretningen skal du forstå data

Har I problemer med at gøre jeres virksomhed mere datadreven med hurtigere time-to-market? Måske kæmper I også med datasiloer, forældede legacy-systemer samt afhængighed af leverandører og teknologi?

PwC’s Data Factory er en ny og banebrydende dataplatform og applikations hosting platform, som giver jer mulighed for at udnytte og realisere jeres datapotentiale med machine learning-tjenester, AI-modeller, compliance frameworks, BI-værktøjer og meget mere.

Det giver jer mulighed for at komme i gang med at arbejde med både jeres enterprise data og eventuel ekstern data med det samme uden at gå på kompromis med sikkerhed og vedtage datapolitikker i virksomheden.

 

Datakilder

Data Factory

Services

PwC’s Data Factory er bygget til at håndtere alle typer af strukturerede og ustrukturerede data fra sensorer, systemer, databaser eller blot almindelige filer. Dette skaber fundamentet for øget brug af data på tværs af forskellige forretningsområder med færre barrierer.

PwC’s Data Factory er skalerbar platform til udvikling og hosting, hvor applikationer er adskilt i separate containere, hvilket muliggør hurtig time-to-market, prototyping og genanvendelse af komponenter. Data gemmes ligeledes i adskilte områder på platformen for at imødekomme kravene i EU-persondataforordningen. Data Factory kan placeres i PwC’s datacenter, i jeres miljø, hos en cloud-udbyder eller en kombination heraf. Det giver jer mulighed for at komme i gang med at arbejde med Big Data med samme uden at gå på kompromis med sikkerhed og vedtage datapolitikker i virksomheden. Hertil giver vores hybrid cloud-support mulighed for at placere følsomme data på stedet, fx i jeres eget datacenter og mindre følsomme data hos en cloud-leverandør.

PwC tilbyder en stærk kombination af dyb indsigt i netop jeres branche og specialiserede teknologi- og dataeksperter. På den måde kan vi bygge forretningsapplikationer, mobile applikationer, chatbots og analysemodeller uden at overbelaste eller ændre jeres eksisterende systemer/databaser.
Tech Enabler Data Factory gør det således muligt for jer at skabe databaserede produkter og services i en ubesværet proces, hvor time-to-market er nøgleordet. Herved kan I accelerere jeres arbejde med at udvikle AI, prædiktive algoritmer, individuelt skræddersyede services, beslutningstautomatisering, afsløring af svindel, churn, recommendation engines og meget mere.
 

Kom videre på jeres datarejse

De fleste virksomheder har forstået værdien af data-drevne beslutninger. Men det er vigtigt at tænke ”hvorfor” før ”hvordan” i arbejdet med data analytics, digital strategi og information management.

Data og analytics er aldrig målet. Det er derimod midlet til at opnå de ambitioner, som du har på vegne af din virksomhed. Derfor skal enhver digital teknologi og data kobles direkte til konkrete forretningsmål.

Kontakt os

Esben Toft

Partner, Head of Digital, Automation & Data, PwC Denmark

Tlf: 4072 5767

Peter Sergio Larsen

Director, Data Factory, PwC Denmark

Tlf: 9611 1825

Følg PwC