Finance

Skab en fremtidssikret og effektiv finansfunktion, hvor beslutninger træffes på et transparent og datadrevet grundlag. I tæt samarbejde med jeres virksomhed accelererer vi transformationen inden for otte essentielle områder, der vil reducere omkostningerne, forbedre driftseffektiviteten og frigive ressourcer til strategiske beslutninger.

Uanset hvor på jeres rejse I befinder jer vil en investering i jeres finansfunktion være værdifuld – både for jeres finansteam og forretningen som helhed.

Indtil nu har jeres primære fokus været transaktionsbehandling og finanstallenes korrekthed. Vi hjælper med at transformere jeres finansfunktion til en strategisk forretningspartner med fremtidsudsyn og kompleks talforståelse, der skaber en effektiv værditilførsel til hele forretningen.

Vi starter i de områder, hvor behovet er størst, og opstarten er mest hensigtsmæssig. Vi minimerer forstyrrelser og støj i jeres organisation og maksimerer værdien for forretningen.

Optimer finansfunktionen inden for otte kerneområder

Baseret på nationale og internationale erfaringer har PwC udviklet en Target Operating Model, der sikrer din finansfunktion en konkurrencedygtig position i markedet. Modellen er et værktøj, der ikke blot optimerer finansfunktionen, men ligeledes måden hvorpå funktionen interagerer med resten af virksomheden.

Vi hjælper jer med at lægge en plan for jeres finansfunktion, som skal transformere jeres ansatte, processer og teknologier med det formål at reducere omkostningerne, forbedre driftseffektiviteten og frigive ressourcer til strategiske beslutninger. Vi opdeler modellen i tre hovedkategorier:

  • Innovative drivkræfter
  • Progressiv styring
  • Adaptiv Operating Model.

Udforsk vores otte kerneområder

Vi rådgiver også om:

Organisation
Teknologi & data
Styringsmodel
Performance Management

 

Vi hjælper jer med at etablere en effektiv finansfunktion, der skaber værdi som strategisk sparringspartner for hele jeres forretning - uanset om det er kompetencer, processer eller teknologi, I ønsker at optimere.

 

{{filterContent.facetedTitle}}

Kontakt os

Natasha Lembke

Natasha Lembke

Partner, Co-lead Consulting, PwC Denmark

Tlf: 5133 1677

Følg PwC