Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Vejen til en succesfuld økonomifunktion

CFO’ens vigtigste opgave er at se fremad og sætte mål for nødvendige transformationer, så økonomifunktionen kan understøtte virksomhedens strategi og imødekomme krav – det kan være ændringer i markeds- og konkurrencevilkår, nye konkurrerende forretningsmodeller eller øgede krav til indtjening.

Skab værdi med en finance transformation

Har din økonomifunktion udfordringer med:

  • Stigende omfang af opgaver
  • Behov for at reducere de administrative omkostninger
  • Øget intern efterspørgsel om mere og bedre ledelsesinformation
  • Pres pga. skærpet krav til kontrol (compliance) fra offentlige myndigheder.

Så er det tid til gennemgribende ændringer og nye måder at varetage din økonomifunktions opgaver på. PwC kan hjælpe dig med dette via en transformationsproces for din økonomifunktion.

Hemmeligheden bag en succesfuld transformation

– en klar vision og veldefinerede initiativer

En økonomifunktion er klar til en transformationsproces, når man kan frigøre ressourcer, levere beslutningsrettet ledelsesinformation og samtidigt overholde krav til regulering. Vores erfaring viser, at det forudsætter:

  • En klar vision for økonomifunktionen med klare holdninger til økonomifunktionens fremtidige forretningsmodel
  • Et transformationskort med de initiativer, der skal implementeres for at opfylde din vision, som fx optimering af processer, ændringer i organiseringen, krav til den systemmæssige infrastruktur, kompetenceudvikling, samt de produkter der leveres af økonomifunktionen.

Vi tilbyder dig hjælp til at transformere din økonomifunktion, så du opfylder din vision, får implementeret initiativerne i dit transformationskort og skaber en succesfuld økonomifunktion. PwC har udarbejdet en veldefineret og systematisk metode, der sikrer, at transformationen er sammenhængende og operationel med vægt på eksekvering og forankring i din virksomhed.

Kontakt os

Få en uforpligtende dialog med os om dine behov, og hvordan vi sammen kan skabe en succesfuld økonomifunktion i din virksomhed.

Kontakt os

Jan Christiansen

Partner, Head of Consulting

Tlf: 3945 9500

Natasha Lembke

Partner, Head of Financial Effectiveness

Tlf: 5133 1677

Følg PwC