Skip to content Skip to footer
Search

Loading Results

Transparens og lønsomhed

Skab transparens og lønsomhed

Står din virksomhed overfor stigende global konkurrence, skiftende lovgivningsmæssige krav og fokus på at reducere omkostningerne uden at påvirke virksomhedens vækst? Disse udfordringer kræver, at din økonomifunktion leverer præcise, betydningsfulde og rettidige data, der synliggør virksomhedens omkostninger og lønsomhed, men også at økonomifunktionen har en forståelse for, hvad der driver resultatudviklingen.

Skab transparens over omkostningerne – cost management

PwC’s undersøgelser viser, at omkostningsstyring er det primære værktøj brugt af CFO’en til at træffe forretningsmæssige beslutninger. Allokeringen af omkostninger kan foretages ved hjælp af flere forskellige metoder, som hver især kan give et væsentligt, forskelligt og transparent syn på virksomhedens lønsomhed.

Vi kan hjælpe dig med, at:

  • Gennemgå og benchmarke din økonomifunktions tilgang til costing
  • Udvikle omkostningsstyring, der er tilpasset din virksomheds strategi, og som giver ledelsen mulighed for at træffe kvalificerede beslutninger på baggrund af en dyb forståelse for virksomhedens omkostninger.

Løft niveauet for lønsomhedsstyring – profitability management

En korrekt udført lønsomhedsanalyse kan give dig en betydelig ny indsigt på både et strategisk og taktisk niveau om din virksomheds omsætning og omkostninger.

Med PwC’s lønsomhedsanalyse kan du bl.a.:

  • Synliggøre hvor meget din virksomhed tjener på hver kunde
  • Identificere, hvilke faktorer der driver lønsomheden på tværs af forretningen
  • Få en samlet forståelse for, hvad der driver lønsomheden, samt hvordan virksomheden kan påvirke de underliggende faktorer på omsætnings- og omkostningssiden, det kan være rabatstrukturer, varesortiment, prisfastsættelsespolitik for logistik mv.

Kontakt os

Få en uforpligtende dialog med os om dine behov, og hvordan vi i samarbejde kan skabe en konkurrencefordel for din virksomhed.

Kontakt os

Jan Christiansen

Partner, Head of Consulting

Tlf: 3945 9500

Natasha Lembke

Partner, Head of Financial Effectiveness

Tlf: 5133 1677

Følg PwC