Operational due diligence

Operations Consulting

Hjælp til at identificere, kvantificere, prioritere og eksekvere planer for driftsmæssige besparelser og effektiviseringsforbedringer

Vi arbejder tæt sammen med både virksomheder og private equity-købere, så vi kan give et håndgribeligt estimat af den potentielle værdi og rådgive om vigtige spørgsmål og muligheder i forbindelse med en transaktion. Vi specialiserer os især i at udfordre ledelsers forretningsplaner og forstå potentialet for hurtige driftsforbedringer. På salgssiden hjælper vores operationelle due diligence-kunder med at identificere eventuelle overraskelser og bevare tempoet, kontrollen og initiativet under hele salgsprocessen.

Operational due diligence

Vores kombination af førende brancheerfaring og transaktionsekspertise betyder, at vi ved, hvad vi skal kigge efter i målvirksomheden, og hvordan problemerne kan løses. Vi spilder ikke jeres tid med vage vurderinger og upraktiske mål. I stedet giver vi jer ikke kun et overblik over mulighederne for at skabe værdi og konkrete forslag til, hvordan det gøres, men også over de driftsmæssige risici, der er forbundet med investeringen. Derefter hjælper vi jer med at realisere disse fordele.

Fordelene for vores kunder er:

  • Vi gør det muligt for kunderne at få en klar forståelse af risiciene for målvirksomheden på tværs af hele forretningen.
  • Vi evaluerer og prioriterer besparelsespotentialet ved driftsmæssige forbedringer og omsætter derefter disse til hårde tal, så I er bedre informeret i forhold til selve investeringen og prisforhandlingerne.
  • Hvis I allerede har gennemført omkostningsbesparelser eller taget initiativ til forbedring af indtjeningen, kan vi vurdere jeres fremskridt, færdiggørelsesgrad og alternative planer. Et meget vigtigt element er desuden, at vi også afgør, om der kan skabes mere værdi.
  • Vi hjælper jer med at udvikle og implementere en plan, så I opnår maksimal værdi.
  • Vi prioriterer mulighederne for at skabe værdi.

Kontakt os

Rasmus Uldal Thomsen

Rasmus Uldal Thomsen

Partner, Strategy& Deals, PwC Denmark

Tlf: 2493 0444

Jesper Hyche Sørensen

Jesper Hyche Sørensen

Partner, PwC Denmark

Tlf: 89325607

Følg PwC