Strategisk indkøb

En effektiv indkøbsstrategi og organisation hjælper virksomheden med at nå sin forretningsstrategi

Vi hjælper vores kunder med at transformere indkøb til en strategisk, kommercielt fokuseret kompetence med stærke tværgående forbindelser og økonomisk indflydelse gennem:

  • Udvikling og implementering af en differentieret indkøbsstrategi med attraktiv omkostningsbase og brugerflade
  • Kategori erfaring, så omkostningsbesparelserne hurtigt realiseres og leveringskapaciteten forbedres

Læs eksempelvis mere om, hvordan vores arbejde med modenhedsvurdering af indkøb kan hjælpe din virksomhed. 

Læs mere om modenhedsvurdering af indkøb

Vores ydelser

Digitalisering af indkøb

Vi arbejder uvildigt sammen med vores kunder for at udnytte de markante digitaliseringspotentialer, vi ofte konstaterer gennem vores foranalyser. Sammen med en lang række digitaliseringspartnere og vores globale kompetencecentre for indkøbsprocessen er vi med til at drive den globale dagsorden for digital indkøb.

View more

Indkøbsdiagnose – det fulde potentiale

Vi arbejder sammen om at hjælpe jer med at forstå den strategiske værdi, som indkøbsorganisationen har for virksomheden. Vi støtter jer i udviklingen og implementeringen af en praktisk køreplan, der kan hjælpe jer med at nå disse mål.

View more

Modenhedsvurdering af indkøb

Vi har erfaring med værktøjer, benchmarks og indkøb og evnen til hurtigt at indkredse jeres organisations muligheder for optimering af indkøbsafdelingen samt identificering af besparelsespotentiale i forhold til leverandørerne.

Læs mere om modenhedsvurdering af indkøb

View more

Strategisk sourcing og kategoristyring

Vi vil hjælpe jer med at omdanne indkøb til en strategisk, kommercielt fokuseret funktion ved at identificere omkostningsbesparelser og samtidig forbedre serviceniveauet og mindske risikoen. Vi guider kunderne gennem beslutningstagningsprocessen for og implementeringen af projekter vedrørende vigtige outsourcede ydelser, shared services og kapitalordninger. Solide kontrakt- og leverandørstyringsfunktioner er med til at sikre, at besparelserne realiseres, at der opnås målrettede serviceniveauer, og at risiciene styres proaktivt.

View more

Driftsmodel for indkøb (organisation, processer, governance)

Vi kan hjælpe jeres virksomhed med hurtigt at designe jeres indkøbsorganisation, så den tilpasses jeres strategi, kunder, leverandører og ydelser. Vi leverer modeller, processer og governance, som følger god praksis, med henblik på at designe en organisation til formålet med klare roller og ansvarsområder og tilpasset hele organisationen.

View more

Sourcing-analyse

Ved hjælp af vores avancerede analytiske og digitale ressourcer er vi i stand til hurtigt at gennemgå jeres forbrugsdata, så vi kan identificere punkter, der skal handles på.

View more

Udbud

Vi har en solid forståelse af offentlig udbudsstyring og reglerne herfor i Danmark, idet vi har samarbejdet med kommuner og offentlige institutioner. Vi er i stand til at lede udbudsprocessen fra start til slut, hvorved eventuelle lovgivnings- og proceduremæssige faldgruber undgås, og værdien for borgerne øges.

View more

Kontakt os

Bo  Dencker

Bo Dencker

Partner, Operations Consulting, PwC Denmark

Tlf: 4075 3999

Thomas Siersbæk Heller-Njor

Thomas Siersbæk Heller-Njor

Partner, Operations Consulting, PwC Denmark

Tlf: +45 3945 9493

Følg PwC