HR services

I PwC's People Services skræddersyer vi HR-løsninger, der passer til din virksomheds behov. Vi leverer høj faglighed til en konkurrencedygtig pris, og vi kan rådgive og assistere din virksomhed inden for alle typer af HR services.

Få rådgivning og hjælp til HR

Fokusér på det, der er vigtigst for dig
– så klarer vi resten!

Når du investerer i dine medarbejdere, investerer du i din virksomhed. Hos PwC's People Services kan vi hjælpe dig med alt inden for HR, så du kan bruge tiden på at udvikle din forretning.

  • Vi har 12-15 års HR erfaring fra virksomheder i alle segmenter
  • Vi har erfaring med alle typer HR opgaver
  • Vi er vant til hurtigt at sætte os ind i og navigere i nye virksomheder
  • Vi har erfaring med forskellige HR-systemer

Få en uforpligtende samtale

Timebaseret
– du ringer eller skriver, når du har behov

Opgavebaseret
– når du skal bruge hjælp til en specifik opgave

Interim
– du får HR assistance i en specifik periode

Vores HR ydelser

I takt med at din virksomhed får flere ansatte, opstår der flere personalerelaterede opgaver, som du skal forholde dig til. Har du helt styr på, hvordan du tiltrækker de rigtige medarbejdere? Eller styr på, hvordan du sikrer motivationen hos dine nuværende medarbejdere? Og hvad med udformning og dokumentation af jeres interne retningslinjer? Vi sidder klar til at hjælpe jer med alle typer HR ydelser.

Få hjælp til at ansætte de rigtige medarbejdere.

Få hjælp til ansættelseskontrakter, fratrædelser og juridisk rådgivning.

Få hjælp til at udvikle og implementere en god onboarding proces.

Få hjælp til at skabe de initiativer, der skal til for at fastholde og tiltrække medarbejdere.

Få hjælp til håndtering af personalesituationer eller hjælp til lederudvikling.

Få hjælp til at udvikle og implementere MUS koncept og værktøjer samt træning i udførelse.

Få hjælp til at analysere og forstå dine medarbejderes trivsel, engagement og tilfredshed.

Få hjælp til at identificere og dokumentere din virksomheds retningslinjer.

< Back

< Back
[+] Read More

HR Interim 

- når du har brug for HR assistance i en specifik periode

Du får en HR specialist, der udfører de HR opgaver, der er behov for, og i det omfang, du har brug for. Omkostningerne er kendte og faste, så der er ingen overraskelser. Vi kan endda hjælpe med kort varsel.

Læs mere om HR interim

 

100% effektivitet og ingen headcount omkostninger i form af løn, ferie, sygdom, barns sygdom, barsel, uddannelse, IT, kontoromkostninger mv.

"Vi stod med akut behov for midlertidig rekrutteringsassistance da en af vores medarbejdere havde sagt op. Det var derfor dejligt at PwC kunne stille en kompetent medarbejder til rådighed fuld tid med meget kort varsel, og det har betydet at vores servicecenter i Polen kunne fortsætte deres vækst. Jeg vil gerne understrege at vi gav PwC en svær opgave, hvor man skulle køre polske rekrutteringer fra Danmark i en situation hvor processer og systemer stadig er under udvikling. Det var ikke nemt, men vi blev igennem hele perioden mødt af en positiv attitude og en løsningsorienteret approach. Vi benytter os gerne af denne service en anden gang, hvis behovet opstår."

Jakob WolterGlobal head og Talent Acquisition i Leo Pharm

"I forbindelse med opsigelser var vi underbemandet og havde behov for hjælp til HR-drift hurtigst muligt. Vi har haft Ida ude af 2 omgange. Ida var lynende hurtig til at sætte sig ind i vores organisation og drift og var en kæmpe ressource fra start. 2 gang jeg ringede efter Ida trådte hun til med det samme og var en kæmpe ressource allerede fra start igen. Det har betydet virkelig meget at PwC (Ida) har kunnet træde til med det samme. Det har betydet at vi har kunnet køre sikker drift uden lange ventetider. Ida er dybt professionel og meget dygtig, så jeg har haft fuld tillid til at hun kunne løse opgaverne, så jeg har kunnet koncentrere mig om mine egne opgaver. Jeg vil i høj grad kunne anbefale PwC's konsulenter – især Ida. Jeg har allerede givet det gode budskab videre i organisationen, såfremt andre skulle stå i lignende situation. Jeg oplever Ida, som meget professionel, arbejdsom og utrolig dygtig og kan til hver en tid anbefale, at man ringer til jer, såfremt man får brug for hjælp."

Tanya RavnholmPersonalekonsulent hos Rigshospitalet

"Vi stod i en stor transformation og skulle tilpasse os en ny HR-strategi og måde, at gøre tingene på, hvilket også havde resulteret i, at mange års erfaring fra teamet var væk på kort tid og det er umuligt at sikre sig mod, at der går viden tabt i overleveringen. Vi fik en PwC konsulent ud, som hurtigt kunne hjælpe os med at få fikset alle de forfaldne ting og daily operations, som vi manglede hænder til, samtidig med, at vi kunne få optimeret på nogle af de eksisterende processer undervejs. Det var en stor hjælp i en hård periode at få hjælp ind hurtigt, som kunne sættes ind i tingene og eksekvere på de løbende HR-processer. Vi har været meget glade for samarbejdet og kan godt anbefale, at bruge PwC´s People Services til HR Operations hjælp."

Karina W. OttoHead of People and Organization, Denmark I Zealand Pharma

Contact us

Kim  Domdal

Kim Domdal

Bestyrelsesmedlem, PwC Denmark

Tel: 3070 1853

Følg PwC