Infrastruktur og business cases

Vi har i PwC et team af specialister med dybtgående kendskab til realisering af større og komplekse infrastrukturprojekter. Vores specialister repræsenterer mange forskellige kompetencer, og de er forenet i deres dedikation til at få komplekse infrastrukturprojekter til at lykkes.

Et samarbejde med PwC sikrer dig adgang til erfaringer fra tidligere realiserede projekter inden for en række forskellige sektorer. Uanset om det er projektledere, ingeniører, revisorer eller finansielle eksperter, du har brug for, har vi det rigtige team med den rette indsigt og erfaring. I vores netværk har vi over 800 specialister med fokus på større og komplekse projekter, hvoraf omkring 50 % er ingeniører.

Vi leverer rådgivning i alle faser af projektet – fra de indledende strategiske overvejelser frem til kontrakt­underskrift – og fra designfasens start til færdiggørelse og afhændelse af aktivet.

Vores kunder inkluderer offentlige myndigheder, bestyrelser, bygherrer, entreprenører, investorer og udviklere, der påtænker eller har igangsat større infrastrukturprojekter. Vi skaber værdi for vores kunder ved at kombinere vores økonomiske indsigt og strukturerede tilgang til komplekse projekter med en erfaringsbaseret industrividen.

Vi arbejder med baggrund i egenudviklede redskaber og metoder, baseret på vores tidligere erfaring samt internationalt anerkendte standarder.

International erfaring

Udvalgte opgaver de seneste fem år

I samarbejde med vores europæiske kollegaer har vi inden for de seneste fem år arbejdet på mere end 200 større og komplekse projekter inden for en lang række af sektorer og industrier. I Danmark har vi blandt andet haft projekter inden for byggeri, infrastruktur, transmission og distribution, vindmøller samt luftfart og forsvar.

Kontakt os

Jan Hetland Møller

Jan Hetland Møller

Partner, statsaut. revisor, PwC Denmark

Tlf: 4075 6991

Torsten Schmidt-Jensen

Torsten Schmidt-Jensen

Director, Consulting, PwC Denmark

Tlf: 5138 4981

Følg PwC