Business Process Automation

Hjælp til digitale agenda og transformation af forretningen

Digitalisering er en del strategien hos rigtige mange virksomheder, der omhandler udvikling af nye markedsvendte løsninger, automatisering og effektivisering af interne processer samt implementering af en række nye digitale værktøjer.

I Digital Trust besidder vi en høj teknisk kompetence og faglighed til at kunne understøtte og rådgive virksomhederne med deres digitale transformation af virksomheden og procesoptimeringer.
 

Relevante spørgsmål ifm. business process automation:

“Hvordan kommer jeg i gang med sikring og implementering af en ny software løsning?"

“Vi har brug for en løsning til håndtering af social sikring for vores medarbejdere. Der må findes en bedre løsning frem for manuelle indtastninger?”

Hvad har vi hjulpet kunderne med?

Vi har med erfaring været med til at assistere vores kunder inden for følgende digitaliseringsområder:

Kundeløsning til automatisk ansøgning af momsrefusion

Kunden ønskede en løsning for automatisk ansøgning af momsrefusion for alle selskaberne i Danmark. Her var vi været med hele vejen fra ide til drift af løsningen.

Kundeløsning til automatisk ansøgning af Social sikring

Kunden ønskede et overblik samt sikring af deres medarbejdere modtog en A1-blanket ved forretningsrejser som en del af den danske socialsikringsaftale. Her byggede vi en løsning som nu kan bruges af alle kunder med aktiviteter i udlandet.

Opstart og implementering af RPA

Vi har hjulpet kunder med at komme i gang med RPA og hjulpet dem fra ide-generering, analyse, prototype til implementering af RPA processerne.
 

Kontakt os

Alireza Samini

Partner, Risk Assurance, PwC Denmark

Tlf: 2163 0684

Følg PwC