Lad PwC stå for din lønadministration

Spar tid og ressourcer på hele eller dele af din lønadministration med hjælp fra PwC. Prøv vores lønberegner og se, om vi kan hjælpe dig.

Der er flere fordele ved at outsource lønadministrationen. PwC's team af erfarne lønkonsulenter og -specialister sikrer din virksomhed en effektiv lønfunktion til en konkurrencedygtig pris. Outsourcing gør din lønadministration mere effektiv på flere områder:

  • Uafhængighed af lønmedarbejdere, så din virksomhed ikke er sårbar ved sygdom, ferie, barsel, fratrædelser m.v.
  • Professionel og effektiv lønberegning og rapportering til offentlige myndigheder
  • Høj sikkerhed og kvalitet i output, således at bogføringen af lønnen foregår så automatisk, som det er muligt
  • Direkte adgang til et stærkt team af specialister ved spørgsmål om lønadministration.

Hvad omfatter lønadministration?

PwC kan hjælpe dig med hele eller dele af din lønadministration. Få en løsning der er tilpasset din virksomhed.

Vi kan muligvis overtage løndata i det lønsystem, I allerede anvender, og dermed komme hurtigt i gang med opgaven. Fortæl os, hvilket system I anvender, og om det fungerer til jeres virksomheds behov. Alternativt rådgiver vi gerne omkring valg af lønsystem, så det passer til jeres behov

Vi stiller en dedikeret lønkonsulent til rådighed for opgaveløsningen og sørger ligeledes for back-up og en klar arbejdsgangsbeskrivelse, så I altid er sikret en smidig lønproces. Vi aftaler format og tidspunkt for udveksling af data i forbindelse med definition af opgaven, og dermed er I aldrig i tvivl om, hvor vi er i processen, og hvornår der kan forventes svar/output. 

Processen for lønkørsel

Nedenfor kan du se, hvordan det foregår, når I outsourcer jeres lønadministration til PwC:

proces lønkørsel

I PwC arbejder vi fokuseret med optimering ved hjælp af automatisering og giver gerne input til, hvordan jeres lønproces kan optimeres. Dette er med til at sikre jer en høj teknologisk standard i jeres lønadministration.

Ligeledes formidler vi de ændringer, der sker på lønområdet i form af ændret lovgivning, således at I som arbejdsgiver er opdateret på nyheder, og hvordan ændringerne påvirker jeres virksomhed.

Lønberegneren: Se, hvor tjekket du er

Svar på seks spørgsmål om din lønadministration og få gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, og hvordan du får en lettere og mere effektiv lønhåndtering.

Ja/Nej

Resultat:

Disse sider er udarbejdet som en generel orientering og kan ikke erstatte professionel rådgivning. PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab påtager sig intet ansvar for tab, nogen måtte lide som følge af handlinger eller undladelser baseret på disse sider, ligesom PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab ikke påtager sig ansvar for indholdsmæssige fejl eller mangler.

Andre områder, hvor PwC's konsulenter kan hjælpe

PwC tilbyder også assistance indenfor HR-jura, immigration, rådgivning omkring specielle skatteordninger og sociale bidrag, fx ved etablering af medarbejderforhold ved indstationering og ved medarbejdernes ansættelses- og skatteforhold.

Vi assisterer jer ligeledes med akut assistance ved mangel på lønmedarbejdere uanset om det skyldes udskiftning af den faste lønbogholder eller andre forhold.

Revision og rådgivning tæt på dig

Vi er din lokale revisor og rådgiver i hele Danmark. Find din lokale kontaktperson ved at vælge den by, der er tættest på dig.

Emil Uggerhøj

Director, PwC Denmark

2264 7560

Email

Jannick Kjersgaard

Partner, statsaut. revisor, Esbjerg, PwC Denmark

2960 6941

Email

Mads Hornbæk

Partner, statsaut. revisor, Herning, PwC Denmark

9660 2600

Email

Brian Rønne Nielsen

Partner, Hillerød, PwC Denmark

3945 9165

Email

Nikolaj Erik Johnsen

Partner, PwC Denmark

2220 2264

Email

Brian Petersen

Partner, statsaut. revisor, Odense, PwC Denmark

6314 4224

Email

Brian Petersen

Partner, statsaut. revisor, Ringsted, PwC Denmark

3945 9521

Email

Jan Bunk Harbo Larsen

Partner, statsaut. revisor, Trekantområdet, PwC Denmark

2366 4822

Email

Torben Toft Kristensen

Partner, statsautoriseret revisor, Aalborg, PwC Denmark

9635 4024

Email

Mads Meldgaard

Partner, Assurance, Aarhus, PwC Denmark

8932 5734

Email

Hide